Hatırla Sevgili - Atv

Bugüne kadar hep Osmanlı tarihi ve cumhuriyetin kuruluşu ile ilgili tarihi filmler dizler izliyorduk.Ama önce Çemberimde Gül Oya şimdi de Hatırla sevgili yakın tarihimizi bize bir belgesel tadında anlatıyor..
Daha önceleri laylaylom bir aşk dizisi iken izlemiyordum artık severek izliyorum

son yillarda yapilan en güzel diziydi her bir bölümünü zevkle izledim ve ayrica türkiyenin yakin gecmisi hakkinda bilmedigim ne cok sey varmis gercekten cok basariliydi

öyle asla kacirmayip her bölümünü izledigim bir dizi degildi maalesef, ara sira rast geldiginde izliyordum. ama su son sahneler neydi ya, gercekten duygulandim

çok üzgünüm,çok kaliteli çok güzel çok sevdiğim bir dizinin son bölümünü izlemenin üzüntüsünü yaşıyorum.özellikle son sahnede ufaklıkların o eski evde yemin edişleri beni çok etkiledi,çok duygulandırdı.erdalın ölüme gidişi..ağlayarak izledim hiç unutamayacağım bu diziyi,yakın tarihimiz çok başarılı anlatıldı :a015:

Bittiği için o kadar üzgünüm ki...İzlerken hayat duruyordu sanki benim için.Cuma akşamları çok özeldi...Keşke devam edebilseydi...senağlama

arkadaslar dun aksam kendıme gelemdım cok ama cok özleyecegim bende....muhteşemdiiiiii

bende çok ağladım..en çok da ışık ve yaseminin veda sahnesinde..çok güzel bir diziydi özellikle son 15-20 bölüm..
emeği geçen herkese teşekkürler..

ne kadar çok insanın hayatı böyle sonuçlandı o zamanlar..memleketlerinden yok yere vazgeçmek zorunda kaldılar.o zamanlar küçüktüm ve anlamıyordum neden böyle olduğunu..ve hiç kimse de bunu açıklamya yeltenemiyordu..
sonrada bizler apolitik bir nesil olarak yetiştirilmeye çalışıldık.Ancak hiçbir şey unutulmayacaktır ve tarih de tekerrürden ibarettir..

bambaşka bir diziydi, cuma günlerinin boynu bükük kalacak:çok üzgünüm:
bugun izleyebildim, netten
yaşara çok üzüldüm yaaa, ışık onu anlayamadı
emeği geçen herkese çok tşkler

yalnız necdetin akıbetini göstermedi, derin devlet dosyasında adı var, sonu uğur mumcu gibi suikaste kurban gidebilir

hatırla sevgili dizisi benim için çok özeldi bazı şeyleri tam olarak yayınlayamadılar ama atv sağolsun dimi neyse mustafa abi demişti zaten bu dizi bu sezon son diye çok üzülmüştüm ama cuma günü son olduğunu görünce çok ağladım yaşarı hiç sevmiyordum ama onada çok ağladım senağlama ışıkla harun kaçmak zorunda kaldı ali içerde kaldı off off hangi birine yanayım ben yaa nerden aklıma geldisenağlamasenağlama

dizi bitti sinema filmi yapılacakdı inş olur yaa gerçi hatırla sevgili dizisini sinema devamı mı yapılcaktı yaa onu tam hatırlayamadım ama böyle bir konu vardı yani artık duyan bilen burdan haber verirse sevinirim...

hala çok özlüyorum :çok üzgünüm:atv de cuma fragmanları oluyor ya hemen gözüm kayıyor hatırla sevgiliyi arıyorum:asigim: o unutulmaz müziklerini o ne olduğunu anlamaya çalıştığım flim karelerini tüylerim diken diken ne olacak şimdi anne:1shok: diye heyacandan ve meraktan öldüğüm sahneleri zor gelir yerine zor:1no2: ama artık yok senağlama

fılm bıttı ama ben hala muzklerını dınlıyorumm..
muzıklerı bıle muthıs dızının
masum yasemın gıtmıs yerıne
bıhter gelmıs hıc yakısmamıs

Denk geldigimde bakiyordum. O zamanlar beren saate karsi bir antipatim yoktu.

aynen :) son zamanlara doğru ahmet-yasemin aşkı iyice baydı yine de.
ama defne,deniz,harun,yaşar,ışık, necdet ve tabii ki sevim ile mehmet... hepsini çok seviyordum. dizinin gerçekle bağlantılı olan kısımlarını hiç anlatmıyorum bile... soluksuz izliyordum. hepsi bildiğim şeyler de olsa insan canlandırılmış halini görünce ayrı bir kötü oluyor.
hala müziklerini duymak içimi bir tuhaf yapar.

Ben atv'nin sitesine mesaj yazmayı düşünüyorum siz de yazın da dizimizin tekrar bölümlerini izleyelim

İnternetten bütün bölümlerini baştan sona izledim. Bitmesin istediğim dizilerden biriydi. Necdet'in Yasemin'e duyduğu sevgiye dayanarak çocuğu babasız büyümesin diye fedakarlık yapması,Ahmet Yasemin aşkı,Güzide'nin Necdet'e aşık olması......

Yakında a2 diye bir kanal açılıyormuş.
Bu güzel dönem dizisini tekrar yayınlanacak.
Sevindim çünkü internetten izlemeyi düşünüyordum. Tv'den izlemek daha güzel.
Umarım saatleri uygun olur.

Yakında a2 diye bir kanal açılıyormuş.
Bu güzel dönem dizisini tekrar yayınlanacak.
Sevindim çünkü internetten izlemeyi düşünüyordum. Tv'den izlemek daha güzel.
Umarım saatleri uygun olur.
Açıldı kanal ben ara sıra bakıyorum eski dizilere :) çocuklar duymasın,mahallenin muhtarları,doksanlar vs.

Açıldı kanal ben ara sıra bakıyorum eski dizilere :) çocuklar duymasın,mahallenin muhtarları,doksanlar vs.
Ben daha frekansı bile ayarlayamadım:/
Gerçi yayın akışına baktım, henüz Hatırla Sevgili yok akışta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…