Hatırla Sevgili - Atv

En sevdigim dizi,basindan beri izledigim ve icerigiyle cok sey anlatan mukemmel bir dizi,yapimcisini ve oyuncularini kutluyorum.

bu dizi gercekleri çarpıtıyor diyenlere oha dıyorumm.... dizi aynen herşeyi anlatıyor.... kesınlıkle harika bir dizi.

bencede canım süper biz dizi keşke bıtmese. ama format gereği bıtmesı lazım cunku yıllar gecıyo oyuncular hep genç...ama keşkee bıtmseeeeeee:smiley-cool:

Yasin daha cok kucuk bitanem,tarihi arastirirsan dizinin tamamen gercekleri yansittigini anlarsin,ihtillaller turkiyenin bir gercegidir bumu yalan olan acaba yada carpitilan,ayrica o ihtilalin arkasindan birde 80 ihtilali geliyorki ben buna bizzat sahit olmus yastayim maalesef,ihtilal donemlerine oyle aci seyler yasandiki anlatmakla yada yazmakla anlasilmaz,tarafli yazmiyorum ama bu gercekleri kimsenin carpittiginida dusunmuyorum.

katılıyorum canım..bencede az bıle işlenıyo o konular eleştırı gelmesın dıye..fılmın her karesı gercek ve buda zaten grcek gazete küpürlerınden de gosterılıyo

.........................................................................................

Son düzenleme:
bu bölümün final sahnesini ayakta alkışlıyorum ama esas alkışladığım bu kadar yıldan sonra aramızda olmayan güzel insanlardır bunu çok güzel yansıtan dizimize tekrar teşekkürlera.s.

ben denizin ölmesine çok üzüldüm gencecik karısı çocugu ortada kaldııı
bir hiç ugruna nice hayatlar söndü

düşünebiliyormusunuz suleyman demirel bile odul vermek ıstemiş diziye... ama son idam kabulu bolumunu seyrettikden sonra vazgecmiş...konu cok güzel oyunculuklar cok güzel

Süleyman Demirel yedigi halti gözler önüne serenlere bi de madalya takacak hali yok ya

Mükemmel bir bölümdü ve idam sahnesini idamları göstermeden çok güzel işlemişlerdi. Yanlız son sahnede Deniz Gezmiş yürüyüp ardınsıra ışıklar sönerken ekranın sağ alt köşesinde ışığı kapatan bir el gördüm gibime geldi sırnaşık şey neyse
yeni bölümün özetini ve fragmanını ariyorum ama bulamadım.

dizinin sonunda yeni bir bölümde yeni kahramanlarla devam edilecek diye yazdıda yeni fragman bulamadım yoksam 70 li yıllardan 80 li yıllara mı atladık şu eski türk filmlerindeki gibi kelebek toka bombeli saç oyılların disko gençlerikafamçokkarıştı yeni bölümle ilgili bişi bulamadım

Evet canım ben de yeni fragman ve ya bölümün özetini ararken atv nin sayfasına baktım orada gördüm tekrar olacak diye. Ama bir anlam veremedim. Bölüm 58 tekrar yazıyor.

ben yeni bi dönem başlıcak derken dizinin son 12 bölümü kalmış 80 darbesiyle bitecekmişsenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

ben yeni bi dönem başlıcak derken dizinin son 12 bölümü kalmış 80 darbesiyle bitecekmişsenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

evet bu sezon son. Aslında ilk başta tek sezon düşünmüşler sonra iki sezona çıkarmışlar. Bence bir sezon daha giderdi ya işte gazetelerde haberleri çıkmıştı, fazla sulandırmadan bitireceğiz diye.. o yüzden adım adım finale gider gibi bütün oyuncular diziden çıkıyor ya :a015:

Ben daha devam edecek sanıyordum.Üzüldüm şimdi.Bir ara Ahmet'leYasemin'in yaşlılıklarını kim oynayacak tartışması vardı.Bu durumda bir yıl daha uzar diye düşünmüştüm.Tühhh.

Ben daha devam edecek sanıyordum.Üzüldüm şimdi.Bir ara Ahmet'leYasemin'in yaşlılıklarını kim oynayacak tartışması vardı.Bu durumda bir yıl daha uzar diye düşünmüştüm.Tühhh.

ya yaşlılıklarını hülya avşar ile fikret kuşkan diolardı bence yine cansel elçin ve beren saat oynasın filmi sona doğru bozmasınlar

Bir ara 80 darbesinden sonraki politik olayları da işleyerek diziyi günümüze kadar getirme projeleri vardı, ama sonra vazgeçtiler. Eğer böyle yapsalardı işin içinden çıkamazlardı herhalde çünkü dizide yaşlanan sadece Ahmet Yasemin olmayacaktı oyuncu kadrosu tümden değişmesi gerekirdi düşünsenize Lale, Necdet, Teo, Güzide... çok komik olurdu sırnaşık şey

Evet,yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz.2 senedir düzenli,hiç bölüm kaçırmadan izlediğim tek dizi oldu.Tomris Giritlioğlunun açıklamalarına göre 1-2 yıl sonra,yine senaryoyu Nilgün Öneşin yazması durumunda yenilenmiş bir kadro ile 12 eylül sonrasını anlatabilirlermiş...Ayrıca Yaşar-Işık aşkından da ayrı bir dizi olabilir demiş,Tomris hanım,dün katıldığı bir söyleşide.Bence uzamaması iyi oldu.O romantik aşıklar Ahmet ile Yaseminde bile son bölümlerde bi bıkkınlık,isteksizlik,evliliğin tavsaması durumları görülmeye başlandı bence...Her güzelliği yerinde bırakmayı bilmek lazım.Ne olursa olsun,unutulan,unutturulan pek çok şeyi hatırlattı bize bu sevgili...Teşekkürler emeği geçen herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…