bu dizi gercekleri çarpıtıyor diyenlere oha dıyorumm.... dizi aynen herşeyi anlatıyor.... kesınlıkle harika bir dizi.
Dizi objektif değil.... tabi bizim halkımız duygusal şimdi bazı kesimi iyi melek gibi gösterip bilmeyenler için aa vah vah adamcağıza neler yapıyolar diyip acıyacaklar..... bak görüyo musun neler oluyormuş gerçekler böyleymiş diyecekler..... ahh bi de gerçekleri olduğu gibi anlatsa!!
allahımmm nasıl bir bölümdü bu.... hala etkisindeyim.. sahneler güzel ama herşey cok acıydı cok kotuyum şuan... cok ama cok üzgünüm....
düşünebiliyormusunuz suleyman demirel bile odul vermek ıstemiş diziye... ama son idam kabulu bolumunu seyrettikden sonra vazgecmiş...konu cok güzel oyunculuklar cok güzel
dizinin sonunda yeni bir bölümde yeni kahramanlarla devam edilecek diye yazdıda yeni fragman bulamadım yoksam 70 li yıllardan 80 li yıllara mı atladık şu eski türk filmlerindeki gibi kelebek toka bombeli saç oyılların disko gençlerikafamçokkarıştı yeni bölümle ilgili bişi bulamadım
ben yeni bi dönem başlıcak derken dizinin son 12 bölümü kalmış 80 darbesiyle bitecekmişsenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
Ben daha devam edecek sanıyordum.Üzüldüm şimdi.Bir ara Ahmet'leYasemin'in yaşlılıklarını kim oynayacak tartışması vardı.Bu durumda bir yıl daha uzar diye düşünmüştüm.Tühhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?