Hatırladıkça çıldırıyorum

Kardelennnnm

Her daim gülümse...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
143
151
103
Merhaba kızlar ;
Sizlere ilkokul zamanımızda geçen olayı anlatacağım.Okul da matematik dersimize giren öğretmenimiz öğrencilere teneffüste meyve suyu çubuk kraker falan alırdı. Emeklisi gelmiş geçmiş saçları bembeyaz bi öğretmenimiz di. Boş derslerde ve bazı tenefüslerle boş olan rehberlik odasında otururduk. Ben yapı olarak o zamanlar sessiz ve fazla utangaç olduğum için sakin sakin otururdum . Ama arkadaşlarım öğretmenimiz ile çok samimi şakalaşırlar ve kucağına bile otururlardı. Arkadaşlarımızın birisinin farketmesi ve bütün kızları uyarması sonucu öğrenenimizin kızların poposunu sıktığını öğrendik ve herkes uzaklaştı.o senenin sonunda emekli oldu. 8. Sınıfın ortasında okula ziyaret yaptı bizde konuştuk yanına gittik , aramızda yaşı bizden 2 yaş büyük arkadaşımız vardı en çok onu severdi onun ile özel konuşmuş ve ona Eşi ile ayrıldığını eşinin köyüne döndüğünü eğer beni kabul edersen bütün dünyayı ayaklarının altına sereceğini söylemiş, bir de şimdi cevap verme akşam üzeri arka bahçede bekleyeceğim kabul ediyorsan oraya gel demiş. Arkadaşımız bize söyledi okul çıkışı biz de uzaktan kontrol ettik gerçekten orada bekliyordu.Arkadaşım da baya korkmuştu evini gitmişti hemen . Hiç kimseye söylemedik çok uzun yıllar geçti ama şuan korkuyorum kızım okula gidecek aklıma hep bunlar geliyor .kızımı benden korkmayan ve herşeyi bana anlatan bir çocuk olarak yetiştirdim ama zaman ne gösterecek bilmiyorum , o pislik öldümü kaldı mı hiç haberim Yok

Öğretmen dahil kimsenin özel bölgelerine dokunamayacağını biliyorsa endişelenmeyin. Böyle şeylerden korunmanın tek yolu çocuğun hiçbir şeyi gizli tutmaması. Pislikteki cesarete bakın. Kimseyr söylemeyeceğinden ne kadar emin.

Şuan olsa kesin söylerdik müdüre falan şikayet ederDik en azından ama neden yapmadık bilmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…