hatrım yokmuş artık :((

alk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
323
8
96
Nevşehir
bana artık hatrında yok dedi.defalarca tartışmıştık ama ilk defa bunu dedi ve ilk defa elini uzatmadı bana :(çok yıprandım :( çıkmazlara girdim..bugun hep ölümü düşündüm ama allahtan korkum var die yapamadım :(

ve yüzüğü yere attım ,,arkamı döndüm ölüme gittim ama cesaret edemedim..beceremedim ölmeyi.. :((

inanın dayanamıorum artık..ne düşüneceğimi napacağımı bilmiorum...

sorun tam olarak ne belki çok sinirlidir o anda demiştir tabi dememesi lazım ama erkek millet işte . hemen öyle ölümü düşünme özür dileyecektir eminim.

sorun tam olarak ne belki çok sinirlidir o anda demiştir tabi dememesi lazım ama erkek millet işte . hemen öyle ölümü düşünme özür dileyecektir eminim.

ondaki o soğukluğu gördüm ve hissettim..bitti işte..
dayanamadım işte ilk aklıma gelen ölüm oldu..ama yapamadım :((

bittiğini anladığımız zaman çoğumuzun aklından geçiyor ölüm benim de geçmedi değil ve ben o gün yalnızdım bir başıma kendime bir şey yapsam kimsenin haberi olmazdı ama yaşıorum ne olursa olsun giden gittiği yerde belasını bulsun HAYAT GÜZEL ATAMAM KENDİMİ...

bittiğini anladığımız zaman çoğumuzun aklından geçiyor ölüm benim de geçmedi değil ve ben o gün yalnızdım bir başıma kendime bir şey yapsam kimsenin haberi olmazdı ama yaşıorum ne olursa olsun giden gittiği yerde belasını bulsun HAYAT GÜZEL ATAMAM KENDİMİ...

:( :( öyle bi yanlışını anlasınki vicdanı peşini bırakmasın,,,

Back
X