Bende iste bundan snra alcagmmm battaniye falan:) bezlerini ıslak mendlleriniBen ilk battaniye ve yenidoğan pijama almıştım tabi o zaman cinsiyeti belli olmadığı için krem rengi almıştım bende dayanamayanlardanım şuan tek eksiğimiz kızımız o da yakında gelir sağlıkla inşallah
Ben de bebek istiyorum yazdıklarınızı görünce amma da eksik oluyor ya hayrlısıyla olsun da gerçi15 20 tane zibin aldım kısa kollu kolsuz uzun kollu karışık. 6 7 tane alt aldım , bi grup hırka var Penye , alt üst takım aldım 3 4 tane , 3 4 tane tulum aldım. Küvet takımı aldım , bornoz aldım , telsiz aldım , bebek arabasi , ana Kucağı , ev tipi ana Kucağı , 2 tane battaniye aldım. Bizimkiler bi bavul hırka battaniye falan ormusodasını alicam 2 hafta sonra evim ilaclanicak çünkü onu bekliyorum Allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Evin niye ilaclaniyr kuzum15 20 tane zibin aldım kısa kollu kolsuz uzun kollu karışık. 6 7 tane alt aldım , bi grup hırka var Penye , alt üst takım aldım 3 4 tane , 3 4 tane tulum aldım. Küvet takımı aldım , bornoz aldım , telsiz aldım , bebek arabasi , ana Kucağı , ev tipi ana Kucağı , 2 tane battaniye aldım. Bizimkiler bi bavul hırka battaniye falan ormusodasını alicam 2 hafta sonra evim ilaclanicak çünkü onu bekliyorum Allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
inşallah hepimiz bebişlerimize sağ salim kavuşuruzmesajı dün göndermişsin gördünüz mü keseyi. 5. haftada kese görünüyo, 7. haftada da kalp atışlarını görebiliyosun. daha erken alışveriş için 17 - 18 haftalarda başlarsın. [/QUOT
Keseyi gördükten kalp atışlarını daha duyamadk doktor aslında duyulablr ama haftaya grln bakalım dedi.. Gecen hafta gtmedm bu hafta perşembe gtcegm inşallah...
En güzel günlerinde sağlıklı günlerde gazsız gunlerde eskitsin inşallah canmben henüz pek birşey almadım ama bebişime yün örgüler işlendi hediye
Ben küvet almayı dusunmuyrm başka bir fikrim var küvet yerine...Ben yeni başladım küvet filesi küvet onlu hastane çıkışı kanguru bebek odası yatak odası için Beşik alt açma ... Daha çok var şimdilik uygun fiyatlı bulduklarımızı aldık
Oh ne kadar güzel... Bizde kimse meraklı degl... Ablam bile.. Kendi imkanimca alacağım bende...Ben bişe almadım kız kardeşlerim sağolsunlar hamile olduğumu duyar duymaz almışlar bir kaç eşya kayınvalıdem de battaniyesi ni hastane çıkışını aldı bana ole acele alınacak bşe kalmadı zaten zamanla yavas yavas olur hepsi ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?