Doğuma Hazırlık hatunlar:) bebeginize ilk neler aldiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İlk emzik biberon emzik askisi biberon fircasi ivir zivir almistim ne mantik onlari once aldim bilmiyorum tabi kucucuk seyler insani pek mutlu ediyo :) simdi bitek odamizin halisi kaldi eksik bide oglumuz :)

Bende ilk olarak hastane çıkışı, kıyafet, battabiye vs felan aldım. Beşik, Bebek arabası gibi ağırları önümüzdeki aya bıraktım. En sonra bakım ürünlerini alıcam inşallah. Allah Sağlıkla, hayırla kullanmayı nasip etsin

daha birşey almadım canım.ama yelek ve patik örüyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah

Ben ilk battaniye ve yenidoğan pijama almıştım tabi o zaman cinsiyeti belli olmadığı için krem rengi almıştım bende dayanamayanlardanım şuan tek eksiğimiz kızımız o da yakında gelir sağlıkla inşallah

Bende iste bundan snra alcagmmm battaniye falan:) bezlerini ıslak mendllerini

Ben bişe almadım kız kardeşlerim sağolsunlar hamile olduğumu duyar duymaz almışlar bir kaç eşya kayınvalıdem de battaniyesi ni hastane çıkışını aldı bana ole acele alınacak bşe kalmadı zaten zamanla yavas yavas olur hepsi ☺☺☺

Bir yandan diyorum hemen basliyim 7 ay anca biter cok sey var alinacak. Bir diyorum neredeben baslayacagim.9. Haftada ne alinir ki yardim edin ben de basliyim bir yerden:)

Bende bişeyler almak istiyorum prensime fakat kafam çok karışık ağustos sonu gibi doğacak aydında oturuyoruz. Sicak mi olur soğuk mu olur ne alsam ne giydirsem bi türlü karar veremiyorum açıkçası yoksa o kadar güzel seylere bakıyorum ki.
Sizce nasil giydirmeliyim tecrübeli anneler... :)

Pakiinaz canim merhaba oncelikle hayirli olsun. Sende ekim annesi olacaksin insallah. O yuzdrn oncrlikle 2015 ekim anneleri grubuna bekleriz seni:) bizde ilk dayanamayip minigime eldiven aldik sonra halamiz alt acma battaniye takimi aldi. Birde ayaklari singirakli pijama arkadasimin biride ayakkabi almis. Hediyelerke duzulur bu ceyiz diyorun bende :) cinaiyeti belli olur olmaz bu minni ve mickey mouse lu takimlardan alicam ama :)

Eklentiler

• IMG-20150223-WA0024.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 240
  • IMG-20150223-WA0022.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 236
  • IMG-20150223-WA0019.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 247
Ah bi cinsiyetini ögrensem neler neler alicam da biraz daha sabir diyorum, ama indirimde olan ne varsa yavas yavasta aliyorum rengarenk oldu baya tulumlarimiz :)))

biz ilk uni baby ıslak mendil aldık 6 lı paketle:) saf su ve pamuktan yapılmış doktorumada sordum o da bu markayı onayladı. Birde 100 lu prima preminium çare 1 numara aldık. Ama pazartesi cinsiyetini öğrenince alışveriş patlsmadı yapmayı düşünüyorum

Ben de bebek istiyorum yazdıklarınızı görünce amma da eksik oluyor ya hayrlısıyla olsun da gerçi

ben henüz pek birşey almadım ama bebişime yün örgüler işlendi hediye

Eklentiler

• bebegimin takımı.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 225
  • bebegimin patikleri.htm2.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 178
Evin niye ilaclaniyr kuzum

Keseyi go

B
Ben yeni başladım küvet filesi küvet onlu hastane çıkışı kanguru bebek odası yatak odası için Beşik alt açma ... Daha çok var şimdilik uygun fiyatlı bulduklarımızı aldık
Ben küvet almayı dusunmuyrm başka bir fikrim var küvet yerine...

Oh ne kadar güzel... Bizde kimse meraklı degl... Ablam bile.. Kendi imkanimca alacağım bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…