inşallah canm ne kadar cici şeyler almissin:)gazsız günlerinde giyer de esktr inşallah:))Pakiinaz canim merhaba oncelikle hayirli olsun. Sende ekim annesi olacaksin insallah. O yuzdrn oncrlikle 2015 ekim anneleri grubuna bekleriz seni:) bizde ilk dayanamayip minigime eldiven aldik sonra halamiz alt acma battaniye takimi aldi. Birde ayaklari singirakli pijama arkadasimin biride ayakkabi almis. Hediyelerke duzulur bu ceyiz diyorun bende :) cinaiyeti belli olur olmaz bu minni ve mickey mouse lu takimlardan alicam ama :)
Yeni taşındık buraya bizden önceki kiracı o kadar pismis ki evi kurtlandirmis ve boceklendirmisEvin niye ilaclaniyr kuzum
Bebek saglikla olsunda hiçbiri şart değil aslında :)Ben de bebek istiyorum yazdıklarınızı görünce amma da eksik oluyor ya hayrlısıyla olsun da gerçi
Ne insanlar var ya... Kurtulduysan iyi canm gcms olsn:)Yeni taşındık buraya bizden önceki kiracı o kadar pismis ki evi kurtlandirmis ve boceklendirmistabi tasinirkenn farkedilmiyor temiz ya ev ev sahibi de bilmiyomus. Ilaclandi da çok şükür kurtuldum :)
:) olsun bebeğimiz sağlıklı olsunda :)Oh ne kadar güzel... Bizde kimse meraklı degl... Ablam bile.. Kendi imkanimca alacağım bende...
çok tşkler bitanem inşallahEn güzel günlerinde sağlıklı günlerde gazsız gunlerde eskitsin inşallah canm
Canim eger imkanin varsa hepsjni birden al birazcik sabredip parca parca aldinmi ne almistim ne eksikti vs unutuyosun ve emin ol 7 ay da herseyni coktan almis olursun :) dayanamayip habire alcaksin mutlaka eksiklrr olcak ama bence abartmayada gerek yok hemen buyuyolar ve mevsim degisiio bosuna bol bol alipta kenarda bekletmek var seneye giyemicek sonuctaBir yandan diyorum hemen basliyim 7 ay anca biter cok sey var alinacak. Bir diyorum neredeben baslayacagim.9. Haftada ne alinir ki yardim edin ben de basliyim bir yerden:)
Insallah canim 2015 ekim annelerine gelmissin hosgeldin. gordum yazdigini ama oradan yazamadim calisiyorum beninşallah canm ne kadar cici şeyler almissin:)gazsız günlerinde giyer de esktr inşallah:))
Aminnn inşallah canm benim:)Insallah canim 2015 ekim annelerine gelmissin hosgeldin. gordum yazdigini ama oradan yazamadim calisiyorum bensurekli takip edemiyorum sayfalari. Insallah hepimiz hayirlisi ile aliriz minniklerimizi kucagimiza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?