- Konu Sahibi gunerseyma
-
ay kızlar bende bugün fena hastalandım. evim toplu sayılır Allahtan akşama yemek yoktu canım kısır çekti kalktım yaptım. eşim baktı halime gitti marketten bir yığın çerez limon almış çay demlemiştim. aşkitom bana kıyamadı çayları doldurdu bebişim için yapıyormuş:) hafta sonu yüksek lisans sınavlarım var çok stresteyim off bebişimi de üzüyorum.
ayy, kısır mı? Ben de bazen sadece kısır yaparım, onu yeriz, çok severiz de canım çekti :)
Orası öyle tabi ama derslerim hep ezber olduğu için iş bana düşüyor ama bende hala tık yok
kalsaydı gönderiridim.benim canım gece bile kısır çeker kalkar yaparım. o kadar delisim yani.
Offffffffff offffffffffff.başka ne diyim.kelin ilacı olsa kendi başına sürer..evleri güzelce temizliyorumda ne oluyor. .evde iki minik cadım hiç temizlenmemiş hale getiriyorlar.bende bıkıyorum aynı şeyleri yapmakdan..temizliğini bıkmadan yapdığım yer wc ve banyo..en acil iki işi yapmalıyım..biri kendi kıyafet dolabımı yerleştirmek.ne geldiyse tıkdımfelaket halde...diğeride buzdolabını temizlemek..bu ikisini yaparsam baya işte hafiflerim...benim eşim çok titiz.öyleki bıktırıuor beni temizlik temizlik diye... kendiside yapıyor tabii.çok yapıyor ama başımada kakıyor sonra bende o zaman sayıyorum yaptıklarimi..oda tamam yeter anladık diyor..o kadar bıkıyorum ki işten bazen dağınık birakib nette takılıyorum..ko kadar yoruluyorum 2 saat kendimede zaman ayırmalıyım doyorum benim herufe
Amma da doluymuşum
günaydın hamarat, çalışkan hanımlar :) bugün dünün acısını çıkartmak için erkenden uyandım, eşime kahvaltı hazırladım (her zaman hazırlamam çünkü eşim istemez), şimi de gürültüsüz işlerden başlayacağım, toz almak falan :)
kalsaydı gönderiridim.benim canım gece bile kısır çeker kalkar yaparım. o kadar delisim yani.
1 ay sonunda ılk sıldıgınn cam pislenmiyor mulaf aramızda bu aralar bende çok pisim her koca temızlık sonunda bu sefer temiz tutcam diyorum ı ıh olmuyor
onu da düşünemedim o zaman, sonradan aklım başıma geldi :)
Biz burda tembellik edip duralım
Millet çorabını bile ütülüyomuş
Diğer konuda gördüm de nerden konu ütüye geldi anlamadım
Konu dışı olur diye yazamadım
Biz burda tembellik edip duralım
Millet çorabını bile ütülüyomuş
Diğer konuda gördüm de nerden konu ütüye geldi anlamadım
Konu dışı olur diye yazamadım
Çorap mı
Ben zar zor eşimin gömleklerini bitirip, kendi gömleklerimi sonra yapsamda olur diyip dolaba kaldıranlardanım.
Bende isterim herşey ütülü yeni gibi olsun ama napalım, iş , yemek ,temizlik derken çokda fazla zamanımız kalmıyor.
Ben o çorapları iç içe geçirip çorap kutusuna basket atanlardanııımmmmmmm
Hep özenmişimdir o kadar düzenli insanlara annem hep der gözde çok temizlik yapıyosun ama temiz tutamıyosun önemli olan temiz tutmak diye ama olmuyo hepsi bir arada olmuyo
Bütün hamilelere söylüyorum beni yanlış anlama ben hamileliğimde 30 küsür kilo aldım çok ağırlaştım hala veremedim çoğu üstümde vermek için çabalıyorum canım çekti hamileyim yerim deme bende öylee dedik çok pişmanım hayırlı doğumlar dilerim
Bu akşam mutfak dolap içlerini silicem. Örtüleri çıkarıp yıkıycam. (Nerde kurutucam bilmiyorum ama) Hava çok kötü.
Sürekli kullandığımız bardakları çamaşırsuyuna bastırıcam.
Kendime söz veriyorum bunları yapıcamİnşallah :26:
canım ben hamile olmadan öncede kısıra karşı böyleydim delisiyim bir de makarnanın. ikisine gece yarsı yapıp yeyince hoooppp 76 kilo ile hamile kaldım. şuan 4,5 aylık oldu 1-1,5 kilo arası aldım dr. normal dedi. sen kaç kilo hamile kaldın ne kadar sürede 30 kilo aldın. bana 6-7-8. aylarda çok alırsın diyorlar.
İnşallah
Çamaşır askılığı yok mu
Bi oda da ona as kurur
Ya da balkon kapattırmak en kalıcı çözüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?