hava bozuk, evim dağınık, ben tembel :(

ayy, kısır mı? Ben de bazen sadece kısır yaparım, onu yeriz, çok severiz de canım çekti :)

hakikatan doluymuşsun :) ne kadar küçükler bilmiyorum ama dağıttıklarını toplatmayı hiç denedin mi? sen dağınıklığı boşver de temiz tutabilirsen ne mutlu

günaydın hamarat, çalışkan hanımlar :) bugün dünün acısını çıkartmak için erkenden uyandım, eşime kahvaltı hazırladım (her zaman hazırlamam çünkü eşim istemez), şimi de gürültüsüz işlerden başlayacağım, toz almak falan :)

Günaydin, hamarat değilim ama üstüme alinayim belki hamaratlik bulasir dedim:) çok şükür pek yapilacak bi işim yok, babamizin bu siralar sık nobeti oldugi icin biz de evi pek kirletemiyoruz, ama beni her gun istisnasiz sabahin nurunda uyandiran bi oglum var, babasini yolladik oturuyoruz:)

kalsaydı gönderiridim. benim canım gece bile kısır çeker kalkar yaparım. o kadar delisim yani.

Bütün hamilelere söylüyorum beni yanlış anlama ben hamileliğimde 30 küsür kilo aldım çok ağırlaştım hala veremedim çoğu üstümde vermek için çabalıyorum canım çekti hamileyim yerim deme bende öylee dedik çok pişmanım hayırlı doğumlar dilerim

oğluşun doğumundan sonra kaç gece (sayısını unuttum) mutfak perişan hallerde kaldı da, gece yarısı saat 1, 2, 3, 4, 5 (bütün saatlerde çalışmışlığım var) kalkıp mutfağı bal dök yala yaptım da sabah işe gittim oyy oyy ne günlerdi hala da ara ara yaşarım bu durumu hamarat mı hiç değilim sadece mutfak temizliğini biriktirmem geri kalanı haftada bir yaparım yeter. Mutfak temizse ev temizdir benden söylemesi

Günaydın

1 ay sonunda ılk sıldıgınn cam pislenmiyor mu laf aramızda bu aralar bende çok pisim her koca temızlık sonunda bu sefer temiz tutcam diyorum ı ıh olmuyor

Yaz ayıysa psilenmiyor
Kışında salıyorum zaten aman nasılsa yağış var diye

onu da düşünemedim o zaman, sonradan aklım başıma geldi :)

Nasip artık
Eskiyince öyle alırsın yenisini

Biz burda tembellik edip duralım
Millet çorabını bile ütülüyomuş
Diğer konuda gördüm de nerden konu ütüye geldi anlamadım
Konu dışı olur diye yazamadım

Çorap mı
Ben zar zor eşimin gömleklerini bitirip, kendi gömleklerimi sonra yapsamda olur diyip dolaba kaldıranlardanım.
Bende isterim herşey ütülü yeni gibi olsun ama napalım, iş , yemek ,temizlik derken çokda fazla zamanımız kalmıyor.

Ben o çorapları iç içe geçirip çorap kutusuna basket atanlardanııımmmmmmm

Hep özenmişimdir o kadar düzenli insanlara annem hep der gözde çok temizlik yapıyosun ama temiz tutamıyosun önemli olan temiz tutmak diye ama olmuyo hepsi bir arada olmuyo

Ben kuruyunca bile hemen toplayamıyorum ki
Ertesi güne kaldığı oluyo
Sonra iç içe geçiriyorum zaten
Gömlekleri ütülemek kafi diyorum

Bu akşam mutfak dolap içlerini silicem. Örtüleri çıkarıp yıkıycam. (Nerde kurutucam bilmiyorum ama) Hava çok kötü.
Sürekli kullandığımız bardakları çamaşırsuyuna bastırıcam.

Kendime söz veriyorum bunları yapıcam İnşallah :26:

canım ben hamile olmadan öncede kısıra karşı böyleydim delisiyim bir de makarnanın. ikisine gece yarsı yapıp yeyince hoooppp 76 kilo ile hamile kaldım. şuan 4,5 aylık oldu 1-1,5 kilo arası aldım dr. normal dedi. sen kaç kilo hamile kaldın ne kadar sürede 30 kilo aldın. bana 6-7-8. aylarda çok alırsın diyorlar.

İnşallah

Çamaşır askılığı yok mu
Bi oda da ona as kurur
Ya da balkon kapattırmak en kalıcı çözüm

Ben de öyleyim
+ Hamur işlerinin

İnşallah

Çamaşır askılığı yok mu
Bi oda da ona as kurur
Ya da balkon kapattırmak en kalıcı çözüm

Balkonun büyük kısmını odaya aldırdık. Küçücük bir yer kaldı oda anca çamaşır asmaya yetiyor. Çamaşırlığa asıp, onuda odaya koymak en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…