hava bozuk, evim dağınık, ben tembel :(

Hiçbir şey hazır değil. Eşim 18.30da geliyor. Birazdan mutfağa geçip fırına sebzeli baget atıcam. Yanına çorba, salata tamamdır.

Ohh miss, afiyet olsun, benim de eşim o saatlerde gelir ve ben genelde son 1 saat girerim mutfağa hızlandırılmış olarak, herşey hazır sonra :)

O da olur zamanla..
Sıradaki özel günde hediye olur belki taksitle alınıyo herşey. Tabi sırası vardır belki de henüz..

Ayıp bize eskiler duysa böyle der

evet ya annem var 68 yaşında kurulmuş motor gibi...hiçbirgün ağzından duymadım aman şunuda sonra yaparım dediğini.....bana geldiğinde bahçemi süpürüyor....benim evden temiz....eşim annen yine iyi iş çıkarmış diyo...işin garibi şimdiden böyleyiz..yaşlanıunca nolcak

Onlar doğal şeylerle beslenmiş bizim yediklerimiz hep zararlı
Bkz : Züğürt tesellisi

bulaşıklar çok yağlıysa bulaşık detarjanına ek olarak makinanın kapağına 1 yemek kaşığı kadar domestos döküyorum parlatıcı gözünede üzüm sirkesi döküyorum domestos sayesinde yağdan eser kalmıyor sirke sayesindede bulaşıklarda su lekesi bile kalmıyor hemde bulaşıkların durulanmasından emin oluyorum kokusu falanda olmuyor bu 3 lüden çok memnun kalıyorum

Off deme öyle ya Annem 6 çocuk büyüttü bir gün babamı bizi hazır yedirmedi. Bir de ekstra tarhanasını, konservesini, reçelini, salçasını hazır etti.

Eve gidicem dolapta yemek namına bir şey yok. Ne yemek yapacağımı saşırıyorum. Cumartesiye kadar temizlik de yapamam.
O kadar tembel sayılmam evdeysem süpürgeyi falan açarım da mutfak temizliği aylardır üstüme üstüme geliyor. :18:

Vallahi çalışan ev hanımlarını takdir ediyorum, bende 3 ay kursa gittim ama yorucu değildi ve de en geç 3 te evde oluyordum, şimdi işe girmek istiyorum ama bakalım, nasip

Çalışınca 3 çeşit yemek yapmıyosun ki
Öğle yemeğine ağırlık verebiliyo insan işteyken
Akşam da bazen bi makarna bile kurtarıyo, mayonez ketçap tamam
Ama Ous biraz sulu yemek düşkünü, o da bi kere yapsam 2 gün gidiyo zaten

kısmen doğruluk var bu beslenme konusunda bence

Ben çok düzensiz beslenirim mesela
Hemde abur cubura bayılırım

Valla canım anlatamam durum vahim iş dolayiysa doğuma kadar burda kalacaz..hiç hayatımda görmediğim şeyleri gördüm ) hayırlısı

Vicdansız sabuha nolacak
Hamile olmasan da herkes kendi işini kendi görsün
Lohusayım de hastayım de belim ağrıyo de düğün var de salla hep

hadi abur cuburu geçtim de normal yemek bile yapıp yesen artık herşeye hile karıştırıyolar, Allah sonumuzu hayretsin

Vicdansız sabuha nolacak
Hamile olmasan da herkes kendi işini kendi görsün
Lohusayım de hastayım de belim ağrıyo de düğün var de salla hep

Valla şurdan gelen bana söver diye haftada iki defa süpürüyorum evi(ardından çekirdek citleyip yere döküyorlar) mutfağın fayanslari siliyorum ama inan duvarlari silsem yeri var..wcyi yıkıyorum yoksa hiç kimsenin umrunda degil. .neyse konu Sahibi bence bundan sonra bir rahatlik çökmüştür sana ben yine iyiyim diye

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

yaa ben öyle pasaklı değilim evet şükrettim halime :) sadece bazen olur yaa, işler birikince tembellik çöker, öyle oldum, mesela mutfağım ve wc m hep temz olur, hani eski fayans olduğundan yıkadığım belli olmasa bile çamaşr suyu koksn isterim, ki az önce gittim, yıkadım, mutfağı da halletmiştim zaten, şimdi pilavı da koydum üstüne, ohh rahatladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…