Ne demek teşekküre dahi gerek yok hayatım, söz konusu hayvanlarsa akan sular durur.Sağol sağol sağol
Allah sizden razi olsun. Nacizane sunu belirtmek isterim bir donem ben de boyle yapiyordum ama salam yerine kuru mama alirsaniz petshoplarda cok uyguna var. Onlar icin daha besleyici olur ve ekonomik olarak da daha uygun olur sizin icin.Ben marketten salam alıp veriyorum günde iki sefer sokak kedileri için.
Saolun teşekkür ederim bi ara eşimde öyle istedi sonra ya ben bunları ete çok alıştırdım bence yemezler dedi.Allah sizden razi olsun. Nacizane sunu belirtmek isterim bir donem ben de boyle yapiyordum ama salam yerine kuru mama alirsaniz petshoplarda cok uyguna var. Onlar icin daha besleyici olur ve ekonomik olarak da daha uygun olur sizin icin.
Anladim tabii sartlari siz daha iyi bilirsiniz pisiler ete cok duskun:) esinizin de sizin de kazanciniz bol olsun:)Saolun teşekkür ederim bi ara eşimde öyle istedi sonra ya ben bunları ete çok alıştırdım bence yemezler dedi.
Bi ara da ciğer veriyordu eşim şimdi bazen beğenmedikleri bile oluyor
Bide bahçe katında bu kediler Oraya inmek gerekicek hergün komşuyu evde bulabilirsek tabii
amin çok saolun :)Anladim tabii sartlari siz daha iyi bilirsiniz pisiler ete cok duskun:) esinizin de sizin de kazanciniz bol olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?