• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hava soğuk diye buluşmak istemeyen sevgili

duzelicezins

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
203
61
13
29
8 aylık bir ilişkimiz var. Malum haftasonu İstanbul'da hava epey soğuyacak dışarda yürümek zor hale geliyor dolayısıyla o da hava soğuk diye buluşmayı istemedi. Ben de peki dedim bu durumda ben nasıl tavır almalıyım. Biz kafeye gitsek Max 1 saat otururuz pek sevmeyiz kapalı ortamda durmayı buluşunca çok yürürüz vs. Bu da istemedi sonuç olarak ben nasıl davranmalıyım

8 aylık bir ilişkimiz var. Ben çok kıskanç biriyim mesela instagraminda dekolteli fazla açık giyinen kızlar var ancak bu kişiler zamanında üniversitesinden lisesinden insanlar fakat çok rahatsızlık duyuyorum sizce bu durum abartı mi daha önce aramızda geçmişti bu konu ancak onlar zamanında sınıf arkadaşımdı demişti ben de ustelemedim

Malum 8 aylık bir ilişkimiz var. Kendisi öğle arasına ekip arkadaşları ile çıkıyor ama bugün kimse çıkmamış kendisi de montunu giyerken ekipten bir kız ben de geleyim demiş ve ikisi birlikte yemeğe gitmişler ben bu durumdan çok rahatsızlık duydum konusu önceden de geçmişti böyle bir şey olursa rahatsız olurum demiştim
Burda nasıl davranmalıyım ne tepki vermeliyim çok huzursuzum

8 aylık ilişkimde erkek arkadaşım instada herhangi bir kızın fotosunu beğense( lise üniversite arkadaşlarından) ben aşırı kıskanıyorum bunun normal olmadığının farkındayım nasıl yenerim

Bu ne manaya geliyor sizce sevgilim böyle bir post beğenmiş bir sayfa paylaşımında ama çok anlamsız geldi hakkında farklı mi dusunmeliyim

8 aylık bir ilişkimiz var. İkimiz de muhendisiz benim ayrıca güzel bir mesleğim daha var. Üniversitede çift anadal yaptım. Kendisi başarılı ve benden fazla maaş alıyor. Ben de bir firmada çalışmaktayım ancak mühendislik işi yapmıyorum. Asgarî ücretin 2.5 katı kazanıyorum ve çalışma şartlarım iyi. Fakat kendisi benim başka bir yerde çalışmam gerektiğini mühendislik yapmam gerektiğini söyledi. Ben de sartlarimdan memnun olduğumu önemli olanın benim mutluluğum olduğunu belirttim. Sizce yaptığım işi küçük mü gördü yoksa ben mi çok alinganim

8 aylık bir ilişkimiz var.
İş çıkışı kız arkadaşım ile buluştum yemek çay kahve derken eve gelişim 10 buçuk 11 civarı oldu. İlerde bu saatte eve dönsem ona problem olup olmayacağını sordum. O da şaka yapıyorsun herhalde dedi tabiki sorun kızarım bu duruma dedi. Kız arkadaşım en yakın 15 yıllık arkadaşım ayda 3 kez buluşuruz

8 aylık bir ilişkimiz var
Geçen hafta terfi aldım ancak sevgilim beni tebrik etmedi. Bugün işi ile ilgili kendini ovuyordu kimse yapamadı ben yaptım havalarında ben de dedimki tebrik etmek isterdim ama sen beni etmedin dedim. O da Dediki ben zammı dersin diye bekledim o zaman tebrik edecektim falan dedi resmi olarak açıklandı diye anlamadım ben yanlış anlamışım yoksa tebrik ederdim dedi
Ben de çok kırıldım bu duruma sanki layık görmemiş gibi acaba kendisi mi yanlış olmadı yoksa umursamadı mi

Özel aracı var ancak toplu taşımadan çok yakiyorsa gideceği mesafede kullanmayı tercih etmez.
Kız arkadaşı ile yemeğe gidince pahalı olmayan yerler tercihidir.
250 lirayı 2 kişinin yemeğine çok gören onun yerine ben et alır köfte yaparım daha karlı diyen
Soğuk havada doğalgaz açmak yerine battaniyeye sarılıp duran

Hesap ödeme işlerinde karşı tarafa arada odetir genelde Kendi öder ama Liste böyle uzar gider
No one:

Duzelicezins: 8 aylık bir ilişkimiz var

8 aylık bir ilişkimiz var. Servisteydi kendisi

8 aylık ilişkimde erkek arkadaşımla

8 aylık bir ilişkimiz var. Ben çok kıskanç

Malum 8 aylık bir ilişkimiz var. Kendisi öğle arasına

8 aylık ilişkimde erkek arkadaşım instada

8 aylık bir ilişkimiz var. İkimiz de muhendisiz

8 aylık bir ilişkimiz var.
Ben sevmediğim için kına

No one:

Duzelicezins: 8 aylık bir ilişkimiz var

8 aylık bir ilişkimiz var. Malum haftasonu İstanbul'da hava epey soğuyacak dışarda yürümek zor hale geliyor dolayısıyla o da hava soğuk diye buluşmayı istemedi. Ben de peki dedim bu durumda ben nasıl tavır almalıyım. Biz kafeye gitsek Max 1 saat otururuz pek sevmeyiz kapalı ortamda durmayı buluşunca çok yürürüz vs. Bu da istemedi sonuç olarak ben nasıl davranmalıyım
Sevgilin seni özlememiş. Benim eşim nişanlıyken bize yemeğe gelirdi. Gittikten en fazla 1 saat sonra küçük bir çikolata alır kapıdan vermeye gelirdi. Soğuk nedir ya 🤣 buluşmak isterse hava soğuk kusura bakma lütfen de sürekli bir bahane bul ayrılırsa da bosver gitsin

yakında sevgilim tuvalete gitti ne yapmalıyım diye konu açarsan gram şaşırmam.
Senin dediğin şekilde bir konu açarsa şaşırmalısın, ama "8 aylık ilişkimiz var, sevgilim tuvalete gitti ne yapmalıyım?" diye konu açarsa şaşırmaman gayet normal.

Allah için bizimle kafa mı buluyon kız çocuk napsin kafelerde oturak zaten bı ton para dışarda buluşan totos donacak eve cagirsa yanlış anlayacan otur bacım evinde kendinle zorun mu var illa hasta olacam diyosan çok kendi başına dolaş çocuğu da görüntülü ara o da çıkmış olur 😉

Senin sevgilinle senden çok biz sevgili olduk be yeter artık yahu

Back
X