• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hava soğuk diye buluşmak istemeyen sevgili

8 aylık bir ilişkimiz var. Malum haftasonu İstanbul'da hava epey soğuyacak dışarda yürümek zor hale geliyor dolayısıyla o da hava soğuk diye buluşmayı istemedi. Ben de peki dedim bu durumda ben nasıl tavır almalıyım. Biz kafeye gitsek Max 1 saat otururuz pek sevmeyiz kapalı ortamda durmayı buluşunca çok yürürüz vs. Bu da istemedi sonuç olarak ben nasıl davranmalıyım
8 değil 8,5 aylık, daha geçen gün açtığın sevgilin hakkındaki 12 bininci konunda yazdın. Kim olduğunuzu bilsem gelip bizzat ayırıcam artık sizi :D gerçek olduğunuza inanmıyorum Allahtan

Her şeye tavır almak, begenmediginiz her davranışı cezalandirmak zorunda mısınız?
Haftasonu mesaisi gibi her haftasonu görüşmek şart mı yani, bazen pekala görüşülmeyebilir. Bu kadar mı anlayissizsiniz?
Anlayışsız değilim sadece aklıma takıldı bu durum açıkça ben hava soğuk diye kız arkadaşımla da bulusmamazlik yapmam yani bana bu dert değil ona dert

Her şeye tavır almak, begenmediginiz her davranışı cezalandirmak zorunda mısınız?
Haftasonu mesaisi gibi her haftasonu görüşmek şart mı yani, bazen pekala görüşülmeyebilir. Bu kadar mı anlayissizsiniz?
Cicim ayları ya hani insan bekliyor benimle görüşmek istesin,özlesin.Gerçekten insan özleyip ,sevince soğuğu problem etmez bence.Benim anladığım size karşı öyle güçlü şeyler hissetmiyor.Soğukta olsa sarılıp yürürsünüz,birer kahve,çay alırsınız.Belki sizde bunun farkındasınız,o yüzden bozulup tavır yapıyor olabilirsiniz.

Cicim ayları ya hani insan bekliyor benimle görüşmek istesin,özlesin.Gerçekten insan özleyip ,sevince soğuğu problem etmez bence.Benim anladığım size karşı öyle güçlü şeyler hissetmiyor.Soğukta olsa sarılıp yürürsünüz,birer kahve,çay alırsınız.Belki sizde bunun farkındasınız,o yüzden bozulup tavır yapıyor olabilirsiniz.
Aslında beni çok seviyor ayrılalım dedim şiddetle karşı çıktı kirilsam gönlümü alır

Daha önce de böyle bişe dedi ben kırıldım tepki verdim ama.anlamiyo anlaşılan işin tuhaf yanı anneme dedim bunu annem de diyorki e normal hava soğuk 😄😄 ben mi yanlış dusunuyor diye sorguladim
Bilemiyorum bana normal gelmedi hava soğuk diye buluşmak istememek , mesela bizim burda her hafta salı günleri kadınlar sohbeti var ve bugün hava çok soğuk, ama ben bu havada oraya yürüdüm çünkü neden seviyorum oradaki sohbetleri gitmek istedim, isteyince herşey mümkün.

Aslında beni çok seviyor ayrılalım dedim şiddetle karşı çıktı kirilsam gönlümü alır
Bilemiyorum en iyi siz bilirsiniz.Onu tanıyan sizsiniz.Ama sevgi sadece sözlerle olmuyor.Biraz da davranışlara bakın.Ben bozulurdum soğuk diye benimle buluşmak istemese.Yerine başka bir alternatif sunabilirdi.Sinemaya gidelim gibi..

Bilemiyorum bana normal gelmedi hava soğuk diye buluşmak istememek , mesela bizim burda her hafta salı günleri kadınlar sohbeti var ve bugün hava çok soğuk, ama ben bu havada oraya yürüdüm çünkü neden seviyorum oradaki sohbetleri gitmek istedim, isteyince herşey mümkün.
Bence çok haklısınız zaten

Bilemiyorum en iyi siz bilirsiniz.Onu tanıyan sizsiniz.Ama sevgi sadece sözlerle olmuyor.Biraz da davranışlara bakın.Ben bozulurdum soğuk diye benimle buluşmak istemese.Yerine başka bir alternatif sunabilirdi.Sinemaya gidelim gibi..
Bozuldum açıkçası o yüzden burda konu açtım

Bu karda kışta nasıl yürüyeceksiniz. Arabası olur, evde buluşursunuz anlarım ama dışarlarda hasta olmak istememek en doğal hakkı.
Arabası var ama mangala gidersek kullanıyor veya ailesi ile alışverişe çıkınca kullanıyor onun haricî zarar gelmesin diye gitmediği hafta boşta çalıştırır 😄

Ya böyle anlatınca Varyemez amca gözümde canlanıyor.
DABAA756-9C53-4E13-A537-001114F07091.webp

No one:

Duzelicezins: 8 aylık bir ilişkimiz var

Hayatinda ilk defa 8 aylik ilişkisi olmuş olabilir. 😁 17 yaşimda miydim hatirlamiyorum ama 6 aylik ilişkim olmuştu. Herkese 6 ay oldu diyordum hatta yarım senelik ilişki diyordum daha bi dolu dolu gorunsun. 😂😂😂 1 haftalik, 1 aylik ilişkilerle takilinca 6 ay çok asiri geliyor. Belki ondan 😂

Back
X