• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hava soğuk diye buluşmak istemeyen sevgili

8 aylık bir ilişkimiz var. Malum haftasonu İstanbul'da hava epey soğuyacak dışarda yürümek zor hale geliyor dolayısıyla o da hava soğuk diye buluşmayı istemedi. Ben de peki dedim bu durumda ben nasıl tavır almalıyım. Biz kafeye gitsek Max 1 saat otururuz pek sevmeyiz kapalı ortamda durmayı buluşunca çok yürürüz vs. Bu da istemedi sonuç olarak ben nasıl davranmalıyım
Ay noluyo bu adamlara allasen bi nazlanmalar bi tripler, üşürmüş haspam
Böyle tiplere prim veriyorsunuz ya gençliğinize acıyın gençliğinize...

Görüşmek istemiyor sizinle, tamam soğuk olabilir ama ne kadar soğuk olabilir İstanbul hayat durucak kadar mı , sizi sevmiyor olabilir yada çok sık görüşüyorsanız sıkılmışta olabilir bir çok nedeni olabilir, ama yani hava soğuk üşürüm buluşmalar ertelensin dersek eşimiz dostumuzla bahar ayında buluşuruz ancak , bu duruma bozulduğunuzda içinizden geldiği gibi tepki verseydiniz kırıldığınızı anlamalı saçma bahane olmuş .

Ayy hava buz ama keskin soguk bende olsam disarda bulusmam yani pizza falan soyleyinde evde oturun sokata ne kadar gezilir bu havada muzeye gidin olmazsa 🙈

8 aylık bir ilişkimiz var. Malum haftasonu İstanbul'da hava epey soğuyacak dışarda yürümek zor hale geliyor dolayısıyla o da hava soğuk diye buluşmayı istemedi. Ben de peki dedim bu durumda ben nasıl tavır almalıyım. Biz kafeye gitsek Max 1 saat otururuz pek sevmeyiz kapalı ortamda durmayı buluşunca çok yürürüz vs. Bu da istemedi sonuç olarak ben nasıl davranmalıyım
Havalar isininca sende sicakta yürüyemem deyip onla bulusma😀ey allahim yarabbim hava sogul uzgunum askim bulusamayiz😀bunum bahane oldugunu anladin ins canim. Ozleyen gormek isteyen hicbiseyi bahane etmez. Uzak mesafe iliskisi yurutup evlenmis biri olarak soyluyorum bunlar bahane ona gore ölç tart bu adami

Görüşmek istemiyor sizinle, tamam soğuk olabilir ama ne kadar soğuk olabilir İstanbul hayat durucak kadar mı , sizi sevmiyor olabilir yada çok sık görüşüyorsanız sıkılmışta olabilir bir çok nedeni olabilir, ama yani hava soğuk üşürüm buluşmalar ertelensin dersek eşimiz dostumuzla bahar ayında buluşuruz ancak , bu duruma bozulduğunuzda içinizden geldiği gibi tepki verseydiniz kırıldığınızı anlamalı saçma bahane olmuş .
Daha önce de böyle bişe dedi ben kırıldım tepki verdim ama.anlamiyo anlaşılan işin tuhaf yanı anneme dedim bunu annem de diyorki e normal hava soğuk 😄😄 ben mi yanlış dusunuyor diye sorguladim

Valla genelde ben soğuk diye görüşmek istemezdim pek ama eşimi durdurana aşk olsun 😅 üniden bir çıkıyorum fakültenin kapısında bekliyordu o soğukta, seven adam ne yapar eder buluşur...

Seni gerçekten sevse soğuklar gerekçe olmazdı, cafe restoran sinema avm vs o kadar kapalı mekan varken sırf soğukta olmaz diyorsa kesinlikle ayrılmalısın.

Kız adam haklı havalar soğuk grip salgın var 🙄 20 gün hastalık çektim adam hasta olmak istememiştir haklı 😂😂

Daha önceki mesajınızda cimri mi tutumlu mu diye sormuştunuz.Bence cimri.Soğukta buluşmak istemiyor,çünkü para harcayacak.Bir cafeye gideceksiniz,belki yemek yiyeceksiniz,araba,benzin parası,sinema parası…O yüzden yürümeyi seviyorum demiş.Bedava ya sever tabi.Ha seven insan yeterki seni göreyim der soğukta yürümeye bile razı olur.

Hava soğuk işte ne yapacaksınız. Yapılabilecek tek bir şey var o da güneye taşınmak

Her şeye tavır almak, begenmediginiz her davranışı cezalandirmak zorunda mısınız?
Haftasonu mesaisi gibi her haftasonu görüşmek şart mı yani, bazen pekala görüşülmeyebilir. Bu kadar mı anlayissizsiniz?

Daha önceki mesajınızda cimri mi tutumlu mu diye sormuştunuz.Bence cimri.Soğukta buluşmak istemiyor,çünkü para harcayacak.Bir cafeye gideceksiniz,belki yemek yiyeceksiniz,araba,benzin parası,sinema parası…O yüzden yürümeyi seviyorum demiş.Bedava ya sever tabi.Ha seven insan yeterki seni göreyim der soğukta yürümeye bile razı olur.
Normalde kafede oturuyoruz ama yiyip kalkarız saatlerce değil yani yarım saat 1 saat ancak yürümeyi seviyoruz

Back
X