Hava yollarından yanımdaki yolcunun numarasını bulabilir miyim?

sen bu bayanı çok sevmişsin umarım bulabilirsin ama hava yollarında isim vermezler verdikleri dahlinde işinden olurlar Allah korusun ,kocası tsnin altyapısında oynuyormuş ismini falan söyledimi peki eşinin eşi futbolcu ya hani söylemiştir belkide

sen bu bayanı çok sevmişsin umarım bulabilirsin ama hava yollarında isim vermezler verdikleri dahlinde işinden olurlar Allah korusun ,kocası tsnin altyapısında oynuyormuş ismini falan söyledimi peki eşinin eşi futbolcu ya hani söylemiştir belkide

tabi ki vermezler ama belki tanıdık bulursam birşeyler yapabilir diye düşündüm.. yok detay sormadım rahatsız olur diye

Aslında herkes haklı...
kadın rahatsız olabılır
aynı duyguları paylasıyorsanız sevınebılır
umursamayabılır
vs..
ama senın bu caban bana da cok ınsanı geldı, evet kotu bır donemde yasıyoruz ama hala guzellıkler var dunyada. denemeye deger mı deger...

aklıma geldı sımdı
duzceden bursaya gıdıyorum okul ıcın cok bunalımlı oldugum bır gundeyım kar yagıyor sadce camdan yagan karı ızleyıp dusunmek ıstıyorum
yanıma ortayasın bıraz ustu bır teyze oturdu, tanıstık fılan kafamı cevırıyorum ama ne mumkun teyze yedı sulalesıne kadar anlattı
kafamı salladım sadece ama hıc cevap verecek gucte degıldım
ben bursada ındım teyze ızmıre devam ettı
ınerken'ben senı cok sevdım yavrum Allah ısını rastgetırsın ınsallah, dunya gkucuk belkı yıne gorusuruz dedı. ınsallah teyze dedım ama kafam kazana donmustu,
1 hafta sonra ıstanbula donmek uzere otogardan bındım, teyzede ızmırden ıstanbula donuyordu yanımda degıl ama bır on koltugumdaydı.)) dunya gercekte kucukmus yanı:)

Aslında herkes haklı...
kadın rahatsız olabılır
aynı duyguları paylasıyorsanız sevınebılır
umursamayabılır
vs..
ama senın bu caban bana da cok ınsanı geldı, evet kotu bır donemde yasıyoruz ama hala guzellıkler var dunyada. denemeye deger mı deger...

aklıma geldı sımdı
duzceden bursaya gıdıyorum okul ıcın cok bunalımlı oldugum bır gundeyım kar yagıyor sadce camdan yagan karı ızleyıp dusunmek ıstıyorum
yanıma ortayasın bıraz ustu bır teyze oturdu, tanıstık fılan kafamı cevırıyorum ama ne mumkun teyze yedı sulalesıne kadar anlattı
kafamı salladım sadece ama hıc cevap verecek gucte degıldım
ben bursada ındım teyze ızmıre devam ettı
ınerken'ben senı cok sevdım yavrum Allah ısını rastgetırsın ınsallah, dunya gkucuk belkı yıne gorusuruz dedı. ınsallah teyze dedım ama kafam kazana donmustu,
1 hafta sonra ıstanbula donmek uzere otogardan bındım, teyzede ızmırden ıstanbula donuyordu yanımda degıl ama bır on koltugumdaydı.)) dunya gercekte kucukmus yanı:)

çok hoş bir rastlantı olmuş gerçekten:) bir daha mı trabzona gitsem ne:)
insanın anlaşabileceği, kanının ısındığı, kafa dengi birini bulması zor oluyor, bulunca bırakmak istemedim tabi

ben de başlığı görünce yanınıza bir yakışıklı oturdu da onu bulmak için açtınız sandım. beni sizin gibi biri arasa korkardım

sadece biraz sohbet ettiniz o kadar... gerçek hayatta çok mu yalnızsınız? yeni tanıdığınız birine bu kadar çabuk bağlandığınıza göre aklıma bu geldi

ben de başlığı görünce yanınıza bir yakışıklı oturdu da onu bulmak için açtınız sandım. beni sizin gibi biri arasa korkardım

sadece biraz sohbet ettiniz o kadar... gerçek hayatta çok mu yalnızsınız? yeni tanıdığınız birine bu kadar çabuk bağlandığınıza göre aklıma bu geldi

yanımdaki bir yakışıklı olsaydı eminim daha çok taşlardınız
çok şükür yalnız değilim.. durumu abartmayalım lütfen.. teşekkürler

Son düzenleme:
yanımdaki bir yakışıklı olsaydı eminim daha çok taşlardınız
çok şükür yalnız değilim.. durumu abartmayalım lütfen.. teşekkürler

abartan sizsiniz. yanınıza oturup sohbet eden bir insanı arayıp ne diyeceksiniz.? Allah aşkına biraz mantıklı olun... beni siz arasaydınız çok

rahatsız olurdum ve aklıma her şey gelirdi. neden no.mu bulup aramış, benden ne çıkarı var v.s... devir çok kötü çünkü

burdan bakınca yalnız görünüyorsunuz. haaa bir de çok sinirlisiniz...

abartan sizsiniz. yanınıza oturup sohbet eden bir insanı arayıp ne diyeceksiniz.? Allah aşkına biraz mantıklı olun... beni siz arasaydınız çok

rahatsız olurdum ve aklıma her şey gelirdi. neden no.mu bulup aramış, benden ne çıkarı var v.s... devir çok kötü çünkü

burdan bakınca yalnız görünüyorsunuz. haaa bir de çok sinirlisiniz...

konuyu takip etseydiniz neden olduğunu anlardınız.. ben size bunu mu sordum size ne bundan! evet çok sinirliyim! hele hele siz gibi anlamayıp dinlemeden aynı şeyleri söyleyenlere daha çok sinirleniyorum.. ama ben sizi daha sinirli gördüm gidin başka bir konuda daha mantıklı sebeplerle stres atın..insanları sevmek onlara ısınmak abes bir durum değil hele ki siz gibiler olunca daha bir pişman oldum numarasını almadığıma..neyse allah kalbinize iyilik versin..iyi günler

Son düzenleme:
Konu sahibinin sorusu cok acik
İcerikten anlamayanlar sadece basligi okumasi yeterlidir
Size yanlismi yaptim yada arasam o ne yapar diye sormamis
Sizlere ne oluyor anlamiyorum?
Neyse
Tatlim bir cok kisinin soyledigi gibi boyle bir sey mumkun degil.
Bir arkadasta onermis galiba ;esya unutmus gibi yapip ornegin bebegine oyuncak icinede not yazarak bayanin sana ulasmasini saglayabilirsin:34:

konuyu takip etseydiniz neden olduğunu anlardınız.. ben size bunu mu sordum size ne bundan! evet çok sinirliyim! hele hele siz gibi anlamayıp dinlemeden aynı şeyleri söyleyenlere daha çok sinirleniyorum.. ama ben sizi daha sinirli gördüm gidin başka bir konuda daha mantıklı sebeplerle stres atın..insanları sevmek onlara ısınmak abes bir durum değil hele ki siz gibiler olunca daha bir pişman oldum numarasını almadığıma..neyse allah kalbinize iyilik versin..iyi günler

okumadığımı nerden biliyorsunuz? siz konu açtıysanız ben de yorum yaparım. kalkıpta sana ne diyemezsiniz haddinizi bilin

ne dememi bekliyordunuz? ayy canım ara valla kadın çok seviniri, kız ne sıcak kanlısın sen, ayy Allah herkesi senn gibilerle karşılaştırsın

felan fişman mı deseydim hoşunuza gideerdi? ben de çok yolculuk yapar yanımdakiyle konuşurum ama tlf no. ne alaka gereksiz bence

hayal dünyasından çıkın. ben dedim ki siz beni arasanız hoşlanmazdım

bana iyilik verir mi vermez mi diye dua edeceğinize, kendinizi de ekleyin duanıza

sabır, hoşgörü, mantık, akıl, fikir ve saygı isteyin. ihtiyacınız var çünkü

Neyse
Bir arkadasta onermis galiba ;esya unutmus gibi yapip ornegin bebegine oyuncak icinede not yazarak bayanin sana ulasmasini saglayabilirsin:34:

aynen öyle bir anlamadılar gitti :46:
dediğin gibi yapıcam..ararsa zaten o görüşmek istiyormuş der konuşurum, aramazsa rahatsız oldu derim biter bu kadar yani

Neyse

waaovv çok mantıklııı bunu deneyebilirsin istersen emosmos güzel fikir...ne demişler hayat sevince güzell:1::1::1: karamsar bir insan olmadığın için sevinn pozitifsinn sevdim seni:)))

okumadığımı nerden biliyorsunuz? siz konu açtıysanız ben de yorum yaparım. kalkıpta sana ne diyemezsiniz haddinizi bilin

ne dememi bekliyordunuz? ayy canım ara valla kadın çok seviniri, kız ne sıcak kanlısın sen, ayy Allah herkesi senn gibilerle karşılaştırsın

felan fişman mı deseydim hoşunuza gideerdi? ben de çok yolculuk yapar yanımdakiyle konuşurum ama tlf no. ne alaka gereksiz bence

hayal dünyasından çıkın. ben dedim ki siz beni arasanız hoşlanmazdım

bana iyilik verir mi vermez mi diye dua edeceğinize, kendinizi de ekleyin duanıza

sabır, hoşgörü, mantık, akıl, fikir ve saygı isteyin. ihtiyacınız var çünkü

mantık derken ne de komik oluyorsun gerçekten.. bir daha diyorum ben sana/size aramam doğru olur mu diye sormadım! numarayı bulmam mümkün müdür dedim..anladınız mı?

mantık derken ne de komik oluyorsun gerçekten.. bir daha diyorum ben sana/size aramam doğru olur mu diye sormadım! numarayı bulmam mümkün müdür dedim..anladınız mı?

benim yazdığım nedenlerden dolayı bulamazsınız... komik olan sizsiniz ilk yazdığım msjda çıldırdınız

neyse daha fazla uztmayacağım. yorumcu seçen konu sahipleriyle işim olmaz.. bi kartvizit basın sevdiklerinize verirsiniz
sizin yaptığınız nedir peki? sanki kardeşinizi arayacakmışım gibi saldıraya geçmeniz neden? eleştirecekseniz de güzel bir dille eleştirin,saldırıya geçerek değil!

ilk msjıma saldıran sizdiniz. bu yorumum avukatlık yapan kişiyeydi ama öyle sinirlisiniz ki anlamadınız

Aslında sorun da burada sanırım.

Numarayı bulmanın mümkün olmayacağı söylendi.
Aynı zamanda,aramanın doğru olmayacağı da söylendi.
Ancak,sen ısrarla aramak istiyorsun.
Hiç,haklı olabilirsiniz,belki rahatsız olur,acaba aramasam mı gibi şeyler demiyorsun.
Takıntı gibi bir durum sezdim açıkçası.

Bence gidin havayolu şirketine;
Şu gün şu seferde yolculuk yaptığınıza dair biletinizle beraber,anlatın derdinizi ilgilenecek ve dinleyecek birini bulursanız.
Öyle eşyasını unuttu falan yalanını geçin,arayıp sormayacaklar mı?unutulmuş eşyanız var mı diye o kişiye?
Neyse durum bu deyin,bu benim telefon numaram bu adım vs...
O yolcunuzu arayıp numaramı iletir misin deyin?
Ne kadar mantıklı bilemiyorum ama birilerinin bilgisine haberi olmadan ulaşmaya çalışmak yerine siz bilginizi ona ulaştırmaya çalışın.
Tabii burada aracı kurum olacak hava yollarındaki muatabınız sizin bu hikayenizden ne derece etkilencek ona göre değişir durum.

benim yazdığım nedenlerden dolayı bulamazsınız... komik olan sizsiniz ilk yazdığım msjda çıldırdınız

neyse daha fazla uztmayacağım. yorumcu seçen konu sahipleriyle işim olmaz.. bi kartvizit basın sevdiklerinize verirsiniz

ilk msjıma saldıran sizdiniz. bu yorumum avukatlık yapan kişiyeydi ama öyle sinirlisiniz ki anlamadınız

bana söylediğiniz neden, ben onu ararsam benden korkarmış ne alakaymışmış.. bu mudur sorumun cevabı? hey allahım :36:

ben avukatlığımı yaptığına inandığınız kişi ile alakalı konuştum zaten.. yine anlamadınız..diyorum mantık mantık

siz de acımasız, itici eleştirilerinizi dinleyecek yaratıklar bulun

bayan emosmos(b.E):alo merhabalar ben emosmos teyze

x nolu koltuk kisisi:anlamadim pardon kimsiniz?

b.e:hani ucakta yanyana oturup sohbet etmistik..tanismayi unuttuk tabi benim adim emosmos memnun oldum :)

x: hiii anliyorum...

b.e:ya benim size cok kanim isindi sapik falan zannetmeyin lutfen isimi gucumu biraktim havayoluna turlu numaralar cevirip buyuk emekler sonucunda numaranizi nbuldum, hislerime cok guvenirim cok iyi anlasicaz nedersin arkadas olalim mi?

x: diiiiiiit diiiiiiiit diiiiiiit
(telefonu kapadiktan sonra x no lu koltuk 10 dk kendine gelemez)

Back
X