- 28 Ocak 2009
- 34.527
- 58.120
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bu bayanı çok sevmişsin umarım bulabilirsin ama hava yollarında isim vermezler verdikleri dahlinde işinden olurlar Allah korusun ,kocası tsnin altyapısında oynuyormuş ismini falan söyledimi peki eşinin eşi futbolcu ya hani söylemiştir belkide
Aslında herkes haklı...
kadın rahatsız olabılır
aynı duyguları paylasıyorsanız sevınebılır
umursamayabılır
vs..
ama senın bu caban bana da cok ınsanı geldı, evet kotu bır donemde yasıyoruz ama hala guzellıkler var dunyada. denemeye deger mı deger...
aklıma geldı sımdı
duzceden bursaya gıdıyorum okul ıcın cok bunalımlı oldugum bır gundeyım kar yagıyor sadce camdan yagan karı ızleyıp dusunmek ıstıyorum
yanıma ortayasın bıraz ustu bır teyze oturdu, tanıstık fılan kafamı cevırıyorum ama ne mumkun teyze yedı sulalesıne kadar anlattı
kafamı salladım sadece ama hıc cevap verecek gucte degıldım
ben bursada ındım teyze ızmıre devam ettı
ınerken'ben senı cok sevdım yavrum Allah ısını rastgetırsın ınsallah, dunya gkucuk belkı yıne gorusuruz dedı. ınsallah teyze dedım ama kafam kazana donmustu,
1 hafta sonra ıstanbula donmek uzere otogardan bındım, teyzede ızmırden ıstanbula donuyordu yanımda degıl ama bır on koltugumdaydı.)) dunya gercekte kucukmus yanı:)
ben de başlığı görünce yanınıza bir yakışıklı oturdu da onu bulmak için açtınız sandım. beni sizin gibi biri arasa korkardım
sadece biraz sohbet ettiniz o kadar... gerçek hayatta çok mu yalnızsınız? yeni tanıdığınız birine bu kadar çabuk bağlandığınıza göre aklıma bu geldi
yanımdaki bir yakışıklı olsaydı eminim daha çok taşlardınız
çok şükür yalnız değilim.. durumu abartmayalım lütfen.. teşekkürler
abartan sizsiniz. yanınıza oturup sohbet eden bir insanı arayıp ne diyeceksiniz.? Allah aşkına biraz mantıklı olun... beni siz arasaydınız çok
rahatsız olurdum ve aklıma her şey gelirdi. neden no.mu bulup aramış, benden ne çıkarı var v.s... devir çok kötü çünkü
burdan bakınca yalnız görünüyorsunuz. haaa bir de çok sinirlisiniz...
konuyu takip etseydiniz neden olduğunu anlardınız.. ben size bunu mu sordum size ne bundan! evet çok sinirliyim! hele hele siz gibi anlamayıp dinlemeden aynı şeyleri söyleyenlere daha çok sinirleniyorum.. ama ben sizi daha sinirli gördüm gidin başka bir konuda daha mantıklı sebeplerle stres atın..insanları sevmek onlara ısınmak abes bir durum değil hele ki siz gibiler olunca daha bir pişman oldum numarasını almadığıma..neyse allah kalbinize iyilik versin..iyi günler
Konu sahibinin sorusu cok acik
İcerikten anlamayanlar sadece basligi okumasi yeterlidir
Size yanlismi yaptim yada arasam o ne yapar diye sormamis
Sizlere ne oluyor anlamiyorum?
Neyse
Tatlim bir cok kisinin soyledigi gibi boyle bir sey mumkun degil.
Bir arkadasta onermis galiba ;esya unutmus gibi yapip ornegin bebegine oyuncak icinede not yazarak bayanin sana ulasmasini saglayabilirsin![]()
Konu sahibinin sorusu cok acik
İcerikten anlamayanlar sadece basligi okumasi yeterlidir
Size yanlismi yaptim yada arasam o ne yapar diye sormamis
Sizlere ne oluyor anlamiyorum?
Neyse
Tatlim bir cok kisinin soyledigi gibi boyle bir sey mumkun degil.
Bir arkadasta onermis galiba ;esya unutmus gibi yapip ornegin bebegine oyuncak icinede not yazarak bayanin sana ulasmasini saglayabilirsin![]()
okumadığımı nerden biliyorsunuz? siz konu açtıysanız ben de yorum yaparım. kalkıpta sana ne diyemezsiniz haddinizi bilin
ne dememi bekliyordunuz? ayy canım ara valla kadın çok seviniri, kız ne sıcak kanlısın sen, ayy Allah herkesi senn gibilerle karşılaştırsın
felan fişman mı deseydim hoşunuza gideerdi? ben de çok yolculuk yapar yanımdakiyle konuşurum ama tlf no. ne alaka gereksiz bence
hayal dünyasından çıkın. ben dedim ki siz beni arasanız hoşlanmazdım
bana iyilik verir mi vermez mi diye dua edeceğinize, kendinizi de ekleyin duanıza
sabır, hoşgörü, mantık, akıl, fikir ve saygı isteyin. ihtiyacınız var çünkü
ben de avukatlık yapanları anlamıyorum
mantık derken ne de komik oluyorsun gerçekten.. bir daha diyorum ben sana/size aramam doğru olur mu diye sormadım! numarayı bulmam mümkün müdür dedim..anladınız mı?
sizin yaptığınız nedir peki? sanki kardeşinizi arayacakmışım gibi saldıraya geçmeniz neden? eleştirecekseniz de güzel bir dille eleştirin,saldırıya geçerek değil!
mantık derken ne de komik oluyorsun gerçekten.. bir daha diyorum ben sana/size aramam doğru olur mu diye sormadım! numarayı bulmam mümkün müdür dedim..anladınız mı?
benim yazdığım nedenlerden dolayı bulamazsınız... komik olan sizsiniz ilk yazdığım msjda çıldırdınız
neyse daha fazla uztmayacağım. yorumcu seçen konu sahipleriyle işim olmaz.. bi kartvizit basın sevdiklerinize verirsiniz
ilk msjıma saldıran sizdiniz. bu yorumum avukatlık yapan kişiyeydi ama öyle sinirlisiniz ki anlamadınız