Hava yollarından yanımdaki yolcunun numarasını bulabilir miyim?

Yani bir de şöyle birşey var...

Telefonu buldun diyelim.Aradığın zaman ne olacak :

-Merhaba ben X,hani uçakta yanyana oturmuştuk?
-Kiimm ?
-Uçakta diyorum,şuraya giderken beraber gittik.
-Haa...Evet ?

Büyük ihtimalle böyle bir konuşma olacak.
Yani ah tatlım,ben de hep seni düşündüm,sana ulaşmaya çalıştım demeyecektir.

Veya eşinin telefonunu vermiş olabilir.Mesela biz böyle kayıt durumlarında,eşimin iş telefonunu veririz.
Eşine ne diyeceksin ? Merhaba,ben eşinizle uçakta tanıştım.Adım X ama kendisi adımla tanımaz.

ben o bebkli bayan olsam ve yolda tanıştığım biri bana sonradan bi şekilde ulaşsa tedirgin olurdum eşimde huylanırdı ne alaka derdi.o bebeğini severken emosmos teyzeyede uğrayalım derken ciddi olmadığı kanısındayım ciddi olsa telini verir yada adını sorardı en azından.böyle tanışmalara çok takılmamak lazım....

:53: Dibimizdeki insanlara bu kadar uğraş, emek versek emin olun hepimizin mis gibi dostlukları olurdu:53:.

Biri beni öyle arayıp, tarayıp, üşenmeyip havayolu şirketine kadar gidip, bulsa "kaçırcaklar mı beni, organize mi çalışıyolar, organ mafyasından mı yoksa bebeğimi mi kaçıracak" diye düşünüp, tedirgin olurdum.

Çünkü bu zamanda insan babasına bile güvenemiyor. Ayrıca sizin kanınız ısınmış olabilir normal ama bu kadar uğraş vermek direk iticileştirir durumu. Şahsen çok garipsedim.

ahhh bi yolu olsa ben 1 saat muhabbet ettiğim dünya yakışıklısının numarasını bulur aramadan da otururdum hangisi iyi bilemedim :S

bazılarınız öyle tepkiler vermiş ki sanki kızı arayıp gel evimde misafir ol diyeceğim ya da ben yatıya gideceğim.. ben de insanlara güven olmadığı konusunda hemfikirim ama dostum dediğimiz kişilerden hiç ummadığımız anda kazık da yiyebiliyoruz .. ne olup olmayacağını hiçbir zaman bilemeyiz.. o an çekindim istemeye ama şimdi düşününce kadının benden şüphesi yoktu.. bavullarımı o bekledi, ben bebeğini aldım havaalanının içinde gezdirdim, gözden çok uzağa bile gittim..ha ben güvenip verir miydim?aslaaa..ben ondan o sinyali almasam bu boyuta kadar getirmem durumu ama kızın halinden, tavrından, konuşmalarından belliydi.. ayrıca nereden biliyoruz o insanla uzun yıllar görüşüp sıkı dostluk kurmayacağımı, belki en sevdiğim değer verdiğim dostlarımdan biri olacak.. ben haybeye aramak istemiyorum ki çok zor hissettiğim yakınlık duyduğum için kaybetmek istemedim..ha tabi aynı şekilde başıma birşey gelip gelmeyeceğini de bilemeyiz.. ama ben ne yaptığını bilen biriysem, tedbirli davranırsam tehlike bir durum olmazdı zaten.. o şimdi beni arasa, hissettiğim yakınlıktan dolayı kötü itimalleri o an düşünmezdim, sevinirdim ama dikkatli davranırdım.. ben zaten yaptığım doğru olur mu diye bir soru sormadım, numarasını bulabilir miyim dedim..

Dün uçakta yanımda bir bayan vardı 3 yıllık evli, 5 aylıkta bebeği var, istanbuldan trabzona gelin gitmiş, sıkıldığı, istanbulu özlediği için annesinin yanına gidiyormuş.. gelene kadar muhabbet ettik, bebeği sevdim falan (dünya tatlısıydı maşallah) normalde insanlara çabuk ısınamam ama nedense o bayana da bebeğine de çok ısındım, eğer yanlış anlamadıysam onlarda öyleydi.. bavulları alırken bebeği ben aldım kucağıma kolları çok ağrıdı diye, o sırada nerede oturduğumu sordu sonra bebeğini severken " anneanneye giderken emosmos teyzeyide görelim mi" dedi ben de gelsin tabi falan dedim.. sonra bavulları aldık, bebek ağlamaya başladı o sırada kız panikten hızlı hızlı teşekkür etti bebek arabasını almaya gitti ben de niye yaptıysam aldım bavulumu çıktım(benimde acelem vardı)..numarasını isteyecektim ama çekindim yanlış anlar, vermek istemez diye ama pişman oldum keşke isteseydim ya da ben verseydim numaramı.. emosmos teyzeyide görelim mi derken aslında sinyali vermişti ama şimdi aklıma geliyor o kısmı.. acaba geldiğimiz hava yolllarından bir bilgi alabilir miyim diyorum ama büyük ihtimalle vermezler:50: belki o hava yolunda çalışan vardır diye buraya yazayım dedim

ben senden korkardım bu yolla beni bulsaydın

bazılarınız öyle tepkiler vermiş ki sanki kızı arayıp gel evimde misafir ol diyeceğim ya da ben yatıya gideceğim.. ben de insanlara güven olmadığı konusunda hemfikirim ama dostum dediğimiz kişilerden hiç ummadığımız anda kazık da yiyebiliyoruz .. ne olup olmayacağını hiçbir zaman bilemeyiz.. o an çekindim istemeye ama şimdi düşününce kadının benden şüphesi yoktu.. bavullarımı o bekledi, ben bebeğini aldım havaalanının içinde gezdirdim, gözden çok uzağa bile gittim..ha ben güvenip verir miydim?aslaaa..ben ondan o sinyali almasam bu boyuta kadar getirmem durumu ama kızın halinden, tavrından, konuşmalarından belliydi.. ayrıca nereden biliyoruz o insanla uzun yıllar görüşüp sıkı dostluk kurmayacağımı, belki en sevdiğim değer verdiğim dostlarımdan biri olacak.. ben haybeye aramak istemiyorum ki çok zor hissettiğim yakınlık duyduğum için kaybetmek istemedim..ha tabi aynı şekilde başıma birşey gelip gelmeyeceğini de bilemeyiz.. ama ben ne yaptığını bilen biriysem, tedbirli davranırsam tehlike bir durum olmazdı zaten.. o şimdi beni arasa, hissettiğim yakınlıktan dolayı kötü itimalleri o an düşünmezdim, sevinirdim ama dikkatli davranırdım.. ben zaten yaptığım doğru olur mu diye bir soru sormadım, numarasını bulabilir miyim dedim..

Kendinle çelişiyorsun farkında mısın ?

Madem vermezdin niye o zaman kadının numarasını bulmaya çalışıyorsun ?

nedn versinler ki, senin iyi niyetinden kim nasıl emin olabilir. belki sapıksın, rahatsız edeceksin?? ne malum?

ben kontor aldığım zaman bile zor veriyorum telefoncuya telefon numaramı
yanımda yolculuk eden birisine hiç vermem
ama ben zaten sohbet etmem ki yolculuk esnasında, çok konuşanlarıda sevmem, uyuyor numarası yaparım

ama ben zaten sohbet etmem ki yolculuk esnasında, çok konuşanlarıda sevmem, uyuyor numarası yaparım

Ben kontör alırken bile numaramı vermem ki..

Önceden kart alıp kazıyarak yüklüyordum kendim :3: Şimdi de hesaptan TL atıyorum..

Bende hiç sevmem, bazı yaşlı teyzeler özellikle şehir içi yolculuktarastlıyorum oturuyo hemencik başlıyolar.. Yaş kaç, bekar mısın, nerelisin :63: Camdan dışarı bakarım , telefondan oyun oynarım , son çare uyurum..

Aynen,ne gerek var.:6:

Yooo okudum,ona göre yaptım.:6:

Çocuğunu vermezdin,numaranı hiç vermezdin o zaman.

siz çocuğunuzla numaranızı aynı değer görüyorsanız bilemem.. numaramı veririm rahatsız olursam değiştiririm, çocuğumu vermem tanımıyorum ne bileyim kaçırmayacağını.. lafı başka yerinden anladınız şimdi de saçma sapan birşey söylüyorsunuz komik duruma düşüyorsunuz.. iyi günler

arkadaşlar bir daha söylüyorum BEN SİZE NUMARASINI BULMAM DOĞRU OLUR MU DİYE SORMADIM.. yanımdakiyle muhabbet nasıl oluyor diye de sormadım..

arkadaşlar bir daha söylüyorum BEN SİZE NUMARASINI BULMAM DOĞRU OLUR MU DİYE SORMADIM.. yanımdakiyle muhabbet nasıl oluyor diye de sormadım..

bizde cevap verdik.
ulaşamazsın onun telefon numarasına...

bizde cevap verdik.
ulaşamazsın onun telefon numarasına...

evet cevap verenler oldu ben de "hayır ya bulunur niye bulunmasın" diyerek ısrar etmedim.. ayrıca verdiğiniz cevaplarda benim yanımdaki yolcuyla konuşmama kadar laf etmişsiniz de ondan tekrar uyarayım dedim.. gerisi beni ilgilendirir

seni anlayabiliyorum çokda doğru söylüyosun bzen bir yabancı bile yakınlarımızdan daha yakındır bize.yakınlarımızdan çoğumuz kazık yemedikmi en güvendiklerimizden.kanın ısınmış ulaşmak istiyorsun.keşke ulaşabilsen.ama burda konu açıyoruz yorum istiyoruz sadece yorum yani ne yapalım ne edelim nasıl şu yada bu işimizi ne şekilde halledelim ama burdakileer mübarek ağızlarına gelen herşeyi sayıyorlar hkarete kadar gidiyorlar.yanlarında olsan belki seni parçalayacaklar.halbuki kendimiz hakkında bir düşünce değil sadece işimizi nasıl en kolay yoldan hlledbilriz fikir istiyoruz ama diyorumya burdakilerin çğu böyle yargısız infaz yapıyorlar.umarım en kısa zamanda ulaşrsın o bayana.

Back
X