Havaalanında düştüğüm durum..

Hava alanındaki goruntuleri elde etmeye calisin. Mahkeme falan olursa işinize yarar ve şikayetçi olun o kim ki hunharca saldırabiliyor gereksiz. Bence de vakit gecmeden bosanin. Ailenizde karsi cikarsa kadin soginma evine gidin. Bu boyle çekilmez. Allah yardimciniz olsun

Bu kadar kötü tecrübeme rağmen yine etrafımda böyle insanlar görürsem gözlem yapıyorum sizin yaptığınız gibi bakıyor bekliyorum. Cok zor, insanlar cok cahil. Yürüyüs yapıyorum aksamları bir aksam takip edildigimi anlayınca ara sokağa sapmak zorunda kaldım izimi kaybettirmek için, orda da iki kişi kız 15 17 yaslarında adam 30larında yer ıssız öpüyor kokluyor. Kafası da hoş. Öyle korktum ki, ona rağmen konumumu arkadaşıma atıp uzaktan seyrettim aksi durumda cıglık atarım diye. Ama adam beni de çiğ çiğ yerdi yani oh iki oldunuz kafasında bi herifti. İnsanlr kendi güvenliklerini sağlayamıyor, hem onların hem de kendi güvenliğimizi sağlayacaz diye sağlam bir kimvurduya gitmekten korkmuyor değilim.

Şey demek istemiş olabilir konu sahibi ; İtinizin tasmasını bırakıyorum sahip olun.

nasıl havaalanı orası

polis yok mu

o kadar bakan insandan birisinin aklına polissss demek gelmedi mi

yoksa polis geldi de barıştırdı mı

tekme attı diyorsunuz bundan ala boşanma gerekçesi mi olurdu

o kadar kolay değil tüm yaşadıklarından sıyrılıp hemen adamın karşısına dikilmek. Ama siz epey olay yaşamışsınız. O nedenle insanlar bu kadar tepki veriyor. Adam sizi sindirmiş ve her istediğini yapıyor. Sizin Psikolojiniz de iyi değil.

evet boşanma lafı açılınca kıyametler kopacak biliyorum ama yüzünü görünce artık midem bulanıyor..1 saat uçak yolculuğu bana 1 gün gibi geldi herkes durup durup bize baktı

Arkadaşım orada şikayetçi olmak, polis çağırmak ve darp raporu alıp uzaklaştırma cezası almak çok mu zordu da aynı uçağa bindin?? Bulunduğun yerde güvenlik görevlisi muhakkak ki var, sığınıverseydin can güvenliğim yok diye. Kendini de kurtarmış olurdun. Şimdi diyorsun ki boşanma lafı çıkınca olay olacak. Bilemedim. Bir an önce gidip darp raporu almaya ve şikayetçi olmaya bak ne diyeyim. Havaalanının kamera kayıtlarını da delil olarak göster. Yoksa bir şey yapamazsın bence, biraz çekingen ve ürkek gibi geldin...

geçmiş olsun bu arada, umarım tekrarı olmaz.

Ben de çok korkuyorum artık sokağa çıkmaktan. Babam hep gündüzün şerri gecenin hayrından daha iyidir derdi. Akşam ezanından sonra dışarı çıkamıyorum. Yalniz yaşıyorum çünkü ve yardim desem gelecek kimseyi bulamam. Paranoyak oldum artık. Biri bana yol sorsa temkinli cevap veriyorum. Biriyle göz göze gelsem acaba beni mi izliyor diyorum. Cidden çok korkunç bir hal aldı sokaklar son zamanlarda

Ben akşamları yürüyüş yapıyorum. Kedili çorap giyip çıkmıştım kapri tayt sweat spor yani açık bir yerim yoktu sweat kapatıyordu popomu cocugun biri oyyyy yavrum coraplarını s****im dedi ahahahahahahah. Çoraplara kadar düştüysen duvarı *** diyip vınladım. O zamandan beridir akşam çıkmam. korkuyorum.

Evet ben direk şoka giriyorum öyle durumlarda. Bazı sorunlar tercihten kaynaklanıyor. Insanlar daha zor durumları göze alamadıkları için, çamurun içinde debelenip duruyorlar.
durumumu bu kadar güzel özetleyen olmamıştı..bi bataklığın içinde dönüp duruyorum..debelendikçe dahada batıyorum..

Ahahahahaha diyalog süper

Amacı ne bu herifin ya? Pskopat mıdır nedir. Ders al diye yarın öbür gün daha büyük şeylerede kalkışır tövbe yarabbi koru kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…