Havadan sudan :)

hee orasıda var . O zaman şöyle yapp , iki kur yap , sonra ilk gece için don beğen bana al netten sipariş edelim de , öle mi oluyomuş derse yuh ne ayısın sen ya de çeyizde oluyo ama ben utanırım biri görür almadım de

Ay zaten bu erkeklerin file corap fantazisini hic anlamiyorum bize nekadar komik geliyo onlarin haline bak ya

Acık secık foto ve vıdeolar dıyo ama?
Allah boylelerinin belasini versin o kadar icten diliyorumki kendilerine gelince namus bekcisi kesilirled ellerinde olsa oraya kilit vurmak isterler milletin namusuda umurlarinda olmaz bu dunya bunlar yuzunden bu halde pislikler allahin laneti bunun gibiler ustunde olsun ya nasil sinirlendm

Sanirim oyle bisey canim
malesef oyle

Ay bunlarda icten ice keske benim sevgilimde boyle ols derler giyincede nerden biliyosun ayagina yatar bunlar

Hepsı aynı yaa gerçekten sıkıldım bunaldım ölmek ıstıyorum ölemıyorum Ablam kaçarak evlwndı ben ıse bu hatayı yaptım sımdı hayatımda bulunan kısı ise iyice bela basıma çıkmazlara gırdım

Evet.. cok afedersin iliskide de acik secik degilmiydik zaten. Cok zor degilki sen artik benim karimsin bana foto at özledim demistir

Evet ama keske cektırmesydı cnm şimdi o manyak gıdıp kullanır bir sürü sapık ruhlu ınsan var insallah yüzü falan görünmüyordur

Canim amaci seni korkutup sindirmek senin o yonunun farkinda cunku korkmiycaksin seni sindirmesine izin vermiyceksin

Kizlar ben ciktim aksam devam etcem okumaya hadi cok konusmayin rica ediyorum konusursaniz da ceza vercem birinize özet geccek Daisyyg usulü

Evet ama keske cektırmesydı cnm şimdi o manyak gıdıp kullanır bir sürü sapık ruhlu ınsan var insallah yüzü falan görünmüyordur
Kizi tehdit eder istediklerini yaptirmak icin ya bilemiyoruz belkide basta o yuzden istedi ya inkar edicek sonuna kadar yada is pislesirse suc duyrusunda buluncam fln diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…