- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Kaç yaşındasın canım , senin yakın çevrendemi bu adi pislk
29 Yaşınsayım canım erzıncanda kendısıdeKaç yaşındasın canım , senin yakın çevrendemi bu adi pislk
Niye yuh canim biz daha ilerisini yasadik foto ya niye yuh ki. Bunlar bence az cok gelen seyler basimiza...Yuh :/ açık secık foto ve vıdeolarmı ? Benım aklım cıktı
:/
Niye yuh canim biz daha ilerisini yasadik foto ya niye yuh ki. Bunlar bence az cok gelen seyler basimiza...
Ayy hic sorma canim valla ama benim de hosuma gidio suslu seyler zaten dur yakinda iliski yasicam denicem de bu seferde sen ilk geceden bu kadar fanteziyi nerden bildin de giydin diomus der bu hayvanlarm masum olsan kezban derler fileli corap gysen ka.. tak picagi gitsin
Ay zaten bu erkeklerin file corap fantazisini hic anlamiyorum bize nekadar komik geliyo onlarin haline bak yabi de çorapp fileli, int. bi sayfa takip ediyorum öyle bi paylaşım olmuş altında bir sürü yorum , yanii anlayacağınız o file de oldumu erkekler ruhunuu teslim eder, bize göre komik ama erkekler bildiğin çük diye ölüyolar ya
Sanirim oyle bisey canimYuh :/ açık secık foto ve vıdeolarmı ? Benım aklım cıktı
:/
Allah boylelerinin belasini versin o kadar icten diliyorumki kendilerine gelince namus bekcisi kesilirled ellerinde olsa oraya kilit vurmak isterler milletin namusuda umurlarinda olmaz bu dunya bunlar yuzunden bu halde pislikler allahin laneti bunun gibiler ustunde olsun ya nasil sinirlendmAcık secık foto ve vıdeolar dıyo ama?
Canim sana sunu soyleyebilirim seni tanidim ben saf kendi halinde bi kizssin seven adam evlenmek isteyen adam sevdgi kizdan boyle bisey istemez bir ya bu adam sapik bu normal degil canim kendini kurtar bundan senin hayrina olur eneglle heryerden engelle gerekirse sikayetci olcagini soyle hic bi bokta yapamaz o seni korkutuyo seni saf sessiz gordu
malesef oyleSanirim oyle bisey canim
Ay bunlarda icten ice keske benim sevgilimde boyle ols derler giyincede nerden biliyosun ayagina yatar bunlarhee orasıda var . O zaman şöyle yapp , iki kur yap , sonra ilk gece için don beğen bana al netten sipariş edelim de , öle mi oluyomuş derse yuh ne ayısın sen ya de çeyizde oluyo ama ben utanırım biri görür almadım de
Cok sinirlendim ben29
29 Yaşınsayım canım erzıncanda kendısıde
Hepsı aynı yaa gerçekten sıkıldım bunaldım ölmek ıstıyorum ölemıyorum Ablam kaçarak evlwndı ben ıse bu hatayı yaptım sımdı hayatımda bulunan kısı ise iyice bela basıma çıkmazlara gırdımAllah boylelerinin belasini versin o kadar icten diliyorumki kendilerine gelince namus bekcisi kesilirled ellerinde olsa oraya kilit vurmak isterler milletin namusuda umurlarinda olmaz bu dunya bunlar yuzunden bu halde pislikler allahin laneti bunun gibiler ustunde olsun ya nasil sinirlendm
Evet.. cok afedersin iliskide de acik secik degilmiydik zaten. Cok zor degilki sen artik benim karimsin bana foto at özledim demistirAcık secık foto ve vıdeolar dıyo ama?
Aynen sen Benim karımsın esımsın senden ıstemıcemde kımden ıstıcemfalan dedıEvet.. cok afedersin iliskide de acik secik degilmiydik zaten. Cok zor degilki sen artik benim karimsin bana foto at özledim demistir
Evet.. cok afedersin iliskide de acik secik degilmiydik zaten. Cok zor degilki sen artik benim karimsin bana foto at özledim demistir
Canim amaci seni korkutup sindirmek senin o yonunun farkinda cunku korkmiycaksin seni sindirmesine izin vermiyceksinHepsı aynı yaa gerçekten sıkıldım bunaldım ölmek ıstıyorum ölemıyorum Ablam kaçarak evlwndı ben ıse bu hatayı yaptım sımdı hayatımda bulunan kısı ise iyice bela basıma çıkmazlara gırdım
Kiz bunlar nasil bi pislik ya ah canomm ah nasilEvet.. cok afedersin iliskide de acik secik degilmiydik zaten. Cok zor degilki sen artik benim karimsin bana foto at özledim demistir
Aynen sen Benim karımsın esımsın senden ıstemıcemde kımden ıstıcemfalan dedı
Ciddimisin kız
Kizi tehdit eder istediklerini yaptirmak icin ya bilemiyoruz belkide basta o yuzden istedi ya inkar edicek sonuna kadar yada is pislesirse suc duyrusunda buluncam fln diycekEvet ama keske cektırmesydı cnm şimdi o manyak gıdıp kullanır bir sürü sapık ruhlu ınsan var insallah yüzü falan görünmüyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?