Havadan sudan :)

Kızlar bu bütün erkekde var siyah külotlu corap giy benı öldür diyordu hepsı
Bu erkeklerın bir zaafı
Keske asık olsamda bastan cıkartmak için herset yapsam
Ama o olayı yapmam allah korusun asla

Paraya çevrilir cezası yüksek ihtimalle

Hehe bi flmde gormustum sonra erkek arkadasim demistiki file corap topuklu ayakkabi kopegin olurum senin demisti ay ne saflar ya ben gunluk hayatta seviyorum topuklu ayakkabi ama is oraya gelince ay ben cok utangacim

Ayy sorma kız normalde bende öyleyim ama bir erkeği elinde tutmak istiyorsan cilsel hayat çok önemli . Kocamda der öyle bana böyle şeylerle gel kuyruğun olurum senin der, bii de başka bişi peşinde ama onu hayattan yapmamm

Paraya çevrilir cezası yüksek ihtimalle
Aynen öyle , böyle karaktersizler elini kolunu sallıya sallıya gezemesin ortalıkta. Allah korusun evlense ilerde yine rahat bırakmıcak , o zaman daha da çıkmaza gircek , ben olsam o pislikle yüzleşirim , şuan herkesi başına toplamamı istemiyorsan sessizce o telini ver silicem derim , vermezse bana laf attı diyip dövddürtürüm onu esnafa snra gider tehdit ediliyorum şikayette bulunurum

O kişiye bağımlı olarak hayatı zindan etmemeli zaten de. Erkekleri anlamıyorum gerçekten ben, sevsen zaten bu duruma sokmazsın. Bari bırak hayatına devam etmeye çalışsın. Bu kadar pislik nasıl olabilirler yaa...

Sapkınn işteee daha ne olsun

Demi cilveli olcaksin bunlar buna bayiliyolar ya ne pesinde aklima bir sey geliyor emin olamadim

Degilmi kizin hayatini niye mahvediyosun madem evlenmek degilse niyetin allahtan korkmuyo bunlar canim ya

Degilmi kizin hayatini niye mahvediyosun madem evlenmek degilse niyetin allahtan korkmuyo bunlar canim ya
Rabbim kurtarsın inşallah... ben olsam sosyal medya hesaplarını kapatır numaramı değiştirir bir daha karşıma çıkmasına engel olurdum ama ne denli yakın biri bilemiyoruz...

Rabbim kurtarsın inşallah... ben olsam sosyal medya hesaplarını kapatır numaramı değiştirir bir daha karşıma çıkmasına engel olurdum ama ne denli yakın biri bilemiyoruz...
dogru ben olsam bende oyle yaparim bana ulasabilcegi herseyi kapatirdim insallah kurtulur kiz zaten sitersi var islem yuzunden bide bu ckti kzin basina ya

Haha sonrasini isterse napcaksin adami bastan cikardin adam nasil durcak sorarim sana

Kız seven duruyo valla bundan 3 hafta önce erkek arkadasım vardı baya kendıni begenmıs biri doktordu 1 senedır tanıyorum valla sabır ettı herseye ama cıldırıyordu bır ayrılıp barısıyorduk simdi yıne engelledım adamı heryerden körkütük asık oldu ama 2 haftadır ses yok öldümü yasıyormu bılmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…