Havadan sudan :)

29

29 Yaşınsayım canım erzıncanda kendısıde

Canım benim hiç korkma . Mesajlarını asla silme bırak kanıt olarak kalsın bir kenarda. Sen babama söylediğin anda babam benim değil ilk önce senin işini bitirir , zaten bitirmezse bu olay burda kapanmaz , bnde seni mahkemelrde süründürmezsem , ağır cezada görülür dava zaten elimde benimde kanıtım var , bana şantaaj yaptın dersin. İstesem ben bugün senden şikayetçi olurum de. Korkma sakın , şantaj yapmasına izin verme , babana duyurmadan bile dava açablirsin.

Aynen sen Benim karımsın esımsın senden ıstemıcemde kımden ıstıcemfalan dedı
Allah’ın belası aynı iğrençlikte hepsi... babana gönderebileceğini sanmıyorum çünkü her şeyini kaybeden birinin neler yapabileceğini kestiremez pislik... seni kendine kul etmeye çalışıyor... onlar da kendinin güvencesi güyya... tehdit etmesi ayrı suç o videoları senden kandırma yoluyla alması ayrı suç... bulundurması bile suç yaa... allah yardım etsin gerçekten pislikle uğraşması zordur bilirim...

Benim babam cok asabi biri benı erkekle gormeyın ama bırı gördüm desın ona ınanır ondan cok korkuyorum

Benim babam cok asabi biri benı erkekle gormeyın ama bırı gördüm desın ona ınanır ondan cok korkuyorum

Bunun cok agır cezaları var
Sen yaparsan bende senı polıse verırım de
Bir cacık yapamaz bütün herseyı sil at de
Yoksa bütün mesaj ve delıller bende
Hayatın kayar

Bunun cok agır cezaları var
Sen yaparsan bende senı polıse verırım de
Bir cacık yapamaz bütün herseyı sil at de
Yoksa bütün mesaj ve delıller bende
Hayatın kayar
Keske dedıgın gıbı olsa kararsın der umrunda degılkı benım yada onun hayatının bıtmesı onun amacı suanda benı afedersin halledıp bırakmak ben ogun amelıyata gıderken telefonu kapattım ulasamadı bana ben o telefonu kapatmıcakmısım oyle dıyor sımdı ıntıkam alıyor bende nelızde bılıyor neler yasadıgımı son dakıka ucaktan ınıyırdum ben nerdeyse

Yüzün görünmüyordu dımı cnm video ve fotolarda

Ay ben mevzuya tam hakim olsam sana çözüm önereyim , hukuk bürosunda çalışıyorum canım , elimden geleni yaparım senin için

Yüzün görünmüyordu dımı cnm video ve fotolarda
Yok canım onlarda görünmüyordu ama bana evlendıgımızde gıyınmem ıcın ıc camasırı al demıstı onları gıyınıp yuzum acık bır sekılde atmıştım salak gıbı sımdıdee dedımkı Kardeşimmm duymus anneme dıyexek sakın ıyle bırsey yapmasın en sevmedıgım seyler dıyor eger söylerse o kardesını ve sevgılısının hayatını bıtırırım dıyor

Ayy uzak dur bundan bır cacık olmaz

Ca
Ay ben mevzuya tam hakim olsam sana çözüm önereyim , hukuk bürosunda çalışıyorum canım , elimden geleni yaparım senin için
canım bende hukuk burosunda calısıyorum ama patronuma anlatamamkı bu durumu komseye anlatamam ya nasıl yaptım ben bunu hala kendımw ınanamıyorum zaten yanlıs bırsey yaptın ıkıncı yanlısı neden yapıyorsun degılmı hayallerımı umutlarımı tamamen bıtırıyorum ben

Afedersin adamin hayatini s...... hayati her sekilde biter onun kizi saf sessiz buldu ustune gidiyo boylelerinin olmesi resmen farz ya

Canım git başka bir bayan avukata sana yardımcı olsunlar , mernisini sildir falan eve teb. gitmez. Bana kalırsa bu olay arabulucuda çözülür gibi geldi ama iş o raddeye gelince onun götü 3,5 atar , o peki ailesinin yüzüne nasıl bakacak orası da var ?

İste sana bunu yaptirmaya calisiyo umudunu kesip onun kolesi olmani saglamya calisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…