- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Dugunum 8 gun sonra
Canim zaten dugunden bi gün önce yaptrrsin gecici bigun oncede iptal olurmukk ölse o gün ne bilimSimdi soylede bisey var. Nisanlimin amcasi yogun bakimda bu surecte vefat etmezse evlenicez ederse bi kac ay ertelenicek. Bitkisel hayatta yani. O yuzden gecici yapsam sonra dugunum olmazsa nolcak onu bilmiyorum
Korkma canim allah korktuguna ugratmaz insallahİnsallah ya
Simdi soylede bisey var. Nisanlimin amcasi yogun bakimda bu surecte vefat etmezse evlenicez ederse bi kac ay ertelenicek. Bitkisel hayatta yani. O yuzden gecici yapsam sonra dugunum olmazsa nolcak onu bilmiyorum
Dugunden once gecici yaptirirsin bogazmanzarasinin dedigi gibi dugunden bu gun once oyle bisey olsa iptalmi olcak onca hazirlik flnSimdi soylede bisey var. Nisanlimin amcasi yogun bakimda bu surecte vefat etmezse evlenicez ederse bi kac ay ertelenicek. Bitkisel hayatta yani. O yuzden gecici yapsam sonra dugunum olmazsa nolcak onu bilmiyorum
O gun yaptirirsan dugunune daha az gun kalmis oluyo degilmiHem calisiyorum hemde ankaradan bayagi uzagim bi gun onceden nasil olurki bilemiyorum. Cts gidip baktigimda tutmamissa gecici yapsin
Evet aynenO gun yaptirirsan dugunune daha az gun kalmis oluyo degilmi
Kıyamam yaaa... 5 gün içinde ilişki olursa garanti kanama bence de şimdi senin durumlar karışıkmış. Bahsettiğin doktor anaç duruyor inşallah sorun çıkmaz yaaa...Ayyy insallah tutmusturda gecici meciciyle ugrasmam. Kafamda deli sorular
İnsallah gerek kalmaz geciciye canim ben o doktoru bilmiyorum biseyde diyemiyorumAyyy insallah tutmusturda gecici meciciyle ugrasmam. Kafamda deli sorular
Yine tehlikeli bi durum olmuyo aslindaEvet aynen
Bahsettiği kişi vefat ederse sıkıntı canın erteleme olacakmış çünkü... geçicinin de kötü yanı bu ya offfYine tehlikeli bi durum olmuyo aslinda
İnsallah ölmez ya valla ay nasil tuhaf seyler yasiyoruz bu nedir yaBahsettiği kişi vefat ederse sıkıntı canın erteleme olacakmış çünkü... geçicinin de kötü yanı bu ya offf
Dr iyi birine benziyordu. İnsallah bi sorun olmamistirda tutmustur. Cok korkuyorum ya. Bide ikide bir ankaraya gelmem mumkun degil ucak biletleri bile bi dunya para. Cts gunu gideyimde bakalim ne dicek. Tutmamis deyip gecici yapsa bu defa dugun ertelense napicam muamma
Evet turgay beyin yaptiklari hep böyleydi benm gordugum sakaryada ilk ay dedi zaten ayni benmki gbi die adam isi bilioBogazmanzarasi kız masallah senın ıslemın en son halını gördüm 3 ay önce hıc böyle degıldı demekkı zamanla oturuyo en son halı cok ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?