Havadan sudan :)

Simdi soylede bisey var. Nisanlimin amcasi yogun bakimda bu surecte vefat etmezse evlenicez ederse bi kac ay ertelenicek. Bitkisel hayatta yani. O yuzden gecici yapsam sonra dugunum olmazsa nolcak onu bilmiyorum

Simdi soylede bisey var. Nisanlimin amcasi yogun bakimda bu surecte vefat etmezse evlenicez ederse bi kac ay ertelenicek. Bitkisel hayatta yani. O yuzden gecici yapsam sonra dugunum olmazsa nolcak onu bilmiyorum
Canim zaten dugunden bi gün önce yaptrrsin gecici bigun oncede iptal olurmukk ölse o gün ne bilim

Aynen düğünden bir gün önce kesıb gecıcı yaptır

Dugunden once gecici yaptirirsin bogazmanzarasinin dedigi gibi dugunden bu gun once oyle bisey olsa iptalmi olcak onca hazirlik fln

Ayyy insallah tutmusturda gecici meciciyle ugrasmam. Kafamda deli sorular
Kıyamam yaaa... 5 gün içinde ilişki olursa garanti kanama bence de şimdi senin durumlar karışıkmış. Bahsettiğin doktor anaç duruyor inşallah sorun çıkmaz yaaa...

Dr iyi birine benziyordu. İnsallah bi sorun olmamistirda tutmustur. Cok korkuyorum ya. Bide ikide bir ankaraya gelmem mumkun degil ucak biletleri bile bi dunya para. Cts gunu gideyimde bakalim ne dicek. Tutmamis deyip gecici yapsa bu defa dugun ertelense napicam muamma

Hangıs sehırdesın cnm?

Bogazmanzarasi kız masallah senın ıslemın en son halını gördüm 3 ay önce hıc böyle degıldı demekkı zamanla oturuyo en son halı cok ıyı
Evet turgay beyin yaptiklari hep böyleydi benm gordugum sakaryada ilk ay dedi zaten ayni benmki gbi die adam isi bilio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…