- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Canim Rabbim yardimcin olsun insallah o amca olmez dugununde iptal olmaz.. hatta kalici tutmustur insallah bublara gerek kalmaz..Dr iyi birine benziyordu. İnsallah bi sorun olmamistirda tutmustur. Cok korkuyorum ya. Bide ikide bir ankaraya gelmem mumkun degil ucak biletleri bile bi dunya para. Cts gunu gideyimde bakalim ne dicek. Tutmamis deyip gecici yapsa bu defa dugun ertelense napicam muamma
MardindeyimHangıs sehırdesın cnm?
Bana mi diosun canimNasil olmus bende goreyim nasil olmasi gerekiyo ya
Evet turgay beyin yaptiklari hep böyleydi benm gordugum sakaryada ilk ay dedi zaten ayni benmki gbi die adam isi bilio
Canim simiden aklina kotu seyler getirme daha bisey belli degil belkide tuttu simdiden uzme kendini sen guvenilir bi doktorsa tutmustur mutlakaDr iyi birine benziyordu. İnsallah bi sorun olmamistirda tutmustur. Cok korkuyorum ya. Bide ikide bir ankaraya gelmem mumkun degil ucak biletleri bile bi dunya para. Cts gunu gideyimde bakalim ne dicek. Tutmamis deyip gecici yapsa bu defa dugun ertelense napicam muamma
Evet cok guzel olmus gorduklerim gayet basarili masallahEvet turgay beyin yaptiklari hep böyleydi benm gordugum sakaryada ilk ay dedi zaten ayni benmki gbi die adam isi bilio
Mardindeyim
Insallah canim zaten bu kadar saglam dikise bence hepimiz sonuc alcaz imknsiz kanamamasi turgay bey hep dar dikio bilerek garanti de oluo hakkatenKanaman garantı kız umarım dıger kızlarda olumlu sonuc alır ıns
Amin insallahKanaman garantı kız umarım dıger kızlarda olumlu sonuc alır ıns
Arkadaşların dediği gibi çok germeden foto çekmeye çalış bence açıklığa göre anlaşılır az çok eski halini biliyorsan eğerDr iyi birine benziyordu. İnsallah bi sorun olmamistirda tutmustur. Cok korkuyorum ya. Bide ikide bir ankaraya gelmem mumkun degil ucak biletleri bile bi dunya para. Cts gunu gideyimde bakalim ne dicek. Tutmamis deyip gecici yapsa bu defa dugun ertelense napicam muamma
Bana mi diosun canim
Insallah canim zaten bu kadar saglam dikise bence hepimiz sonuc alcaz imknsiz kanamamasi turgay bey hep dar dikio bilerek garanti de oluo hakkaten
Herkes dua etsin yaAyyy allahım cok dua edıcem sana insallah sıkıntı cıkmaz ya allahım ınsallah
Canim hafufce acarsan bisey olmaz zaten gecmis ustunden birsuru zaman artik tuttuysa tutmustur. Bana da bi foto atarmisin artik baka baka prof oldum anlrim az da oksaMardindeyim
Esnemekten kastın ne canim esneme olmuo oyle olsa kanamazki esneme imkansiz demisti turgay bey. Benim ilk zamanlar tek fark dikis izi vardi simdi yok delik ayniKız zamanlar bıraz esnıyo dımı?
Senın ılk daha farklıydı sanırım 4 ayda oturuyo
Herkes dua etsin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?