- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Batma hissi olmamasi normal iylesmistir artik canimCanjm zaten bayagi sure olmus bagma hissi olmasi normal bence sen baktinimi hic oraya canim
Canjm zaten bayagi sure olmus bagma hissi olmasi normal bence sen baktinimi hic oraya canim[/QUOTE
Batma hissi bencede normalde o misina ipinin oylece sallanmasi beni korkutuyor. Bakamadim nasil bakiliyoki. Aynami tutayim. Baksanda anlamam sanki
A thousand Words eski bir film ama anlamlı...güzel film tavsiyeniz var mı
Duydum ben o doktoru :/ çok eminler kendilerinden inşallah tutmuşturesra yuzer diye bi dr
o ipe dokundugumda icerisi sizliyodu yani icerdeki dikislerin uzantisi gibiydi 28 gun civarinda dustu.Canim ip ordan sallaniyosa acaba oraya yapisti dusmedimi islak bi bolge ya kuru tutamiyoruz ister istemez belki icerde yapismis olabilir diye dusunuyorum burdaki kizlar bakip anliyolarmis aynada col hafif acip bakiyolar orda bi orada duvar gibi biney olcak yeni hali kucukte bi delik olmasi lazim boyleyse tutmustur orasi tamamen acik degilse yani tutmus oluyo
Eee oda dusmus iste erkendende dusmemis uzun bi zaman sonra dusmus aklina kotu bisey getirme belki sen oyle saniyosun canim tutmusta olabiliro ipe dokundugumda icerisi sizliyodu yani icerdeki dikislerin uzantisi gibiydi 28 gun civarinda dustu.
İnsallah ya. Cok gerginim bide sehir disindayim. Bakalim ne olacak. Dugunde yakinDuydum ben o doktoru :/ çok eminler kendilerinden inşallah tutmuştur
İnsallah ya. Cok gerginim bide sehir disindayim. Bakalim ne olacak. Dugunde yakin
Sakin ol canım ya inşallah güzel haberler ile dönersin... kendinden emin tavrı var dilerim diğerleri gibi kandırmacalı biri değildir...İnsallah ya. Cok gerginim bide sehir disindayim. Bakalim ne olacak. Dugunde yakin
Bir fotosunu cekıp baksana
Yine adetim suan. Baksam gorunurmu acaba
Gorunur aslinda hafif temizlesen orayi sakin ol korkma canim belkide tuttu yaYine adetim suan. Baksam gorunurmu acaba
Olmustur insallah kontrolden sonra haber ver bize deAnkarada bi doktora yaptirdim. Ilk uc gun hafif kanamalar oldu ucuncu gun regl oldum. 5. Gun bi dikis ipi upuzun elime geldi ama kopmamis sadece uzun mavi misina ipi gibi. Dr ye sordum muayene etmeden bisey diyemem destek dikiside olabilir dedi. Neyse cok dikkat ettim tabi ben ondan sonra o ip hep oyle sallaniyodu. Hafif batmalar oldu ama adetim bitince kanama olmadi bidaha. Adetten sonra yogun akintim oldu ama oyle boyle degil. 22. Gunden sonra akintimda normallesti. Suan 32. Gun bitiyo. Cumartesi kontrole gidicem. Bi kacgundurde ne aci ne batma hic bisey yok. 28. Gunde falanda o sallanan ip dustu. Ne dusunuyosunuz olmamis gibi geliyo bana
İnsallah kandiranlardan degildirSakin ol canım ya inşallah güzel haberler ile dönersin... kendinden emin tavrı var dilerim diğerleri gibi kandırmacalı biri değildir...
Olmustur insallah kontrolden sonra haber ver bize de
Olsun panik yapma en kötü gecici yaptirirsinDugunum 8 gun sonra
İnsallah kandiranlardan degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?