- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Ya hemen evlenen de oldu kimsenin esi anlamadi bence biraz bizim kuruntumuz o heyecanla hangi erkek dikkat ederki
İnsan zaten tecrübeleniyor... kafayı bozduğumuz için bu olayla... kendi işim üzerine çalışsam bayağı bir şey olurdum da işte kader :))Bende eskıyım 3.bucuk aydır forumu takıp edıyorum bir bucuk aydır ıslem yaptırdım ama anlarım:) ama bogazmanzarası daha eskı
Canim simdi obür forumda konusamdm reklm sanilio die simdi iyi doktora kotu diyememki ben. Adamdan profesyonellik akio yani o elektrigi aliosun ilk sitesine girince 30 yildir bu sisi yapan sayili doktr fln yazioya icimden yav he he diodum bol keseden atio diodum ama valla oyelymis ciddi ciddi bilio adam ne yapmasi gerektgni. Artik ben guveniyorum onaBana da dua edin de yaptırabilirsem kalıcı yaptırayım :) ben de turgay beyin işlemleri gördükçe ona yaptırmak istedim İnan. İnşallah vaktim olur da yaptırabilirim. Hakikaten çok doğal... Emeğine sağlık adamın...
İnsan zaten tecrübeleniyor... kafayı bozduğumuz için bu olayla... kendi işim üzerine çalışsam bayağı bir şey olurdum da işte kader :))
:)) senin işlem tamam her şey yolunda canım zaten o yüzden başkalarının sırasını almaHaha dugun sezonu demek peki bekliyoruz desteklerinizi hanimefendi :)
Ay allah razi olsun kizlar sizlerdenBen bayağıdır buradayım düğün sezonu malum kader ortaklarına tam destek canım :)
Canim simdi obür forumda konusamdm reklm sanilio die simdi iyi doktora kotu diyememki ben. Adamdan profesyonellik akio yani o elektrigi aliosun ilk sitesine girince 30 yildir bu sisi yapan sayili doktr fln yazioya icimden yav he he diodum bol keseden atio diodum ama valla oyelymis ciddi ciddi bilio adam ne yapmasi gerektgni. Artik ben guveniyorum ona
İşlemleri gördükçe de ben güvendim İnan param olsun uçarak giderimCanim simdi obür forumda konusamdm reklm sanilio die simdi iyi doktora kotu diyememki ben. Adamdan profesyonellik akio yani o elektrigi aliosun ilk sitesine girince 30 yildir bu sisi yapan sayili doktr fln yazioya icimden yav he he diodum bol keseden atio diodum ama valla oyelymis ciddi ciddi bilio adam ne yapmasi gerektgni. Artik ben guveniyorum ona
Attim canm resimleri ben kipir kipir ol tabiki harika olmus senin kafaya takcak bisey yokEvet canim bu kadar dogal olcagini ben bile dusunmemstim internetten gerck kizlik zari resimlerine bakiyoeum gercekten boyle benim gbi iyice acip germisler kucuk bi delik cok benzio.. zaten artik kanamayi fln nerdeyse hic takmiorum mutluyum galiba kurtulcagim icin :) icim kıpır kıpır valla bi yasasam ustümden yukunu tamamen atcam
Tabiki benim az kaldi atlattktan sonra destege sizden devam insallah o degil de ben evelnince buraya giremezsem meraktan ölürum faceden cok buraya bagimli oldum valla:)) senin işlem tamam her şey yolunda canım zaten o yüzden başkalarının sırasını almayaza bana destek olursunuz geçici olurken falan :)) yakalanmayım diye sabahlarsınız... deli gibi sabaha kadar da haber bekledim her düğünü olanın :))
Sagolasin ellerin dert gormesinAttim canm resimleri ben kipir kipir ol tabiki harika olmus senin kafaya takcak bisey yok
Senin icinde dua edicez tabiki canim sende kurtulcaksin insallah insallhBana da dua edin de yaptırabilirsem kalıcı yaptırayım :) ben de turgay beyin işlemleri gördükçe ona yaptırmak istedim İnan. İnşallah vaktim olur da yaptırabilirim. Hakikaten çok doğal... Emeğine sağlık adamın...
Kaçak göçek yaparsın sen bir seyler bence de kalsın yani aklın yoksa biz sensiz naparızTabiki benim az kaldi atlattktan sonra destege sizden devam insallah o degil de ben evelnince buraya giremezsem meraktan ölürum faceden cok buraya bagimli oldum valla
Benim de tek sosyal hesabım :))) evlensem de girerim herhalde ara ara da olsaTabiki benim az kaldi atlattktan sonra destege sizden devam insallah o degil de ben evelnince buraya giremezsem meraktan ölürum faceden cok buraya bagimli oldum valla
Ne demek kuzucumSagolasin ellerin dert gormesin
Oyy yerim ben sizi :) tabiki bu kadar giremem ama gelmeye calisirim yaza kadar burdayim da dugunden sonra sikintiKaçak göçek yaparsın sen bir seyler bence de kalsın yani aklın yoksa biz sensiz naparız
İnşallaaaahhhhSenin icinde dua edicez tabiki canim sende kurtulcaksin insallah insallh
Turgay beye sordum ben onu butun kadinlarin dokusu aynidir yapamayanlarin uydurdugu kilif o dediAma cnm sen ıyı örneksın olumsuz sonuc alanda cok bu sıtede sanırım doku ıle alakalı ama senın süper olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?