- 11 Aralık 2018
- 139
- 240
- 18
- 39
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Turgay beye sordum ben onu butun kadinlarin dokusu aynidir yapamayanlarin uydurdugu kilif o dedi
Biz osleriz seniOyy yerim ben sizi :) tabiki bu kadar giremem ama gelmeye calisirim yaza kadar burdayim da dugunden sonra sikinti
Fotolara baktim simdi kendimkine bakmaya caliscam basarabilecekmiyim bilmiyorum
Bak canim basarirsin korkmaFotolara baktim simdi kendimkine bakmaya caliscam basarabilecekmiyim bilmiyorum
Allah Allah bak hele.Ama bir sürü kız bana foto attı turgay beyden olumsuz sonuc alan hatta ozamanda hıc dusunmedım turgay beyı
Akın beyde olumsuz sonuc ben hıc duymadım herkesın kanaması olmus
Bence de öyle...Turgay beye sordum ben onu butun kadinlarin dokusu aynidir yapamayanlarin uydurdugu kilif o dedi
Olumsuz sonucları at cnm bende sana foto atıyorımAllah Allah bak hele.
Bende yillardir burayi takip edyorum hatta farkettiysen AKTİF ÜYEyim amma velakin akindan sinirli sayida gordum olumlu sonuc... turgay beyden sonuc alamayan hic gormedim.. kimmis isim versene bi arastiralim bana nie hic foto atmio bu kizlar ya :) bana atsinlar bende telaslaniyim madem :)))
Bende sizi ozleriiimBiz osleriz seni
Olumsuz sonuc demedimki ben?Olumsuz sonucları at cnm bende sana foto atıyorım
Valla turgay beyde kendi hatası dışında tutmayan ben de görmedim... hadi sana reklam diyorlar ben işlem olmadım ona rağmen gördüğümü söylüyorum:))) bana da reklam demişlerdi :dAllah Allah bak hele.
Bende yillardir burayi takip edyorum hatta farkettiysen AKTİF ÜYEyim amma velakin akindan sinirli sayida gordum olumlu sonuc... turgay beyden sonuc alamayan hic gormedim.. kimmis isim versene bi arastiralim bana nie hic foto atmio bu kizlar ya :) bana atsinlar bende telaslaniyim madem :)))
Onlar öyle derler canm herkes kendi doktorunu over ben bi turgayin t si desem ooo bu fake die yapistirirlar :)Valla turgay beyde kendi hatası dışında tutmayan ben de görmedim... hadi sana reklam diyorlar ben işlem olmadım ona rağmen gördüğümü söylüyorum:))) bana da reklam demişlerdi :d
Allah Allah bak hele.
Onlar öyle derler canm herkes kendi doktorunu over ben bi turgayin t si desem ooo bu fake die yapistirirlar :)
Turgay beyin işlemleri gördüm akın beyin de olumlu sonuç veren doktorlardan olduğunu biliyorum... sen de akın bey olumsuz sonuç veriyor vs hiç demedin... ben de demedim. Soranlara ikisini de sen turgay beye yaptırmana rağmen söyledin kararı herkes kendi verdi... valla fakeysek de onlara fakeyiz ne deyim artık :)))Onlar öyle derler canm herkes kendi doktorunu over ben bi turgayin t si desem ooo bu fake die yapistirirlar :)
İşte olumsuz bir sonuc bulamadım ben cok cok arastırdım hatta senlede konustuk bu işte en basarılı doktor kesınlıkle akın beyOlumsuz sonuc demedimki ben?
Ok oyledir bisey diyen yok da bu kanitlama cabasi yaris nie.. ben burda kac yildir zaten diyorum akin turgay harun bunlar harika doktorlar ? Seninki birinci ama tamam.İşte olumsuz bir sonuc bulamadım ben cok cok arastırdım hatta senlede konustuk bu işte en basarılı doktor kesınlıkle akın bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?