Havadan sudan :)

Turgay beye sordum ben onu butun kadinlarin dokusu aynidir yapamayanlarin uydurdugu kilif o dedi

Ama bir sürü kız bana foto attı turgay beyden olumsuz sonuc alan hatta ozamanda hıc dusunmedım turgay beyı
Akın beyde olumsuz sonuc ben hıc duymadım herkesın kanaması olmus

Ama bir sürü kız bana foto attı turgay beyden olumsuz sonuc alan hatta ozamanda hıc dusunmedım turgay beyı
Akın beyde olumsuz sonuc ben hıc duymadım herkesın kanaması olmus
Allah Allah bak hele.
Bende yillardir burayi takip edyorum hatta farkettiysen AKTİF ÜYEyim amma velakin akindan sinirli sayida gordum olumlu sonuc... turgay beyden sonuc alamayan hic gormedim.. kimmis isim versene bi arastiralim bana nie hic foto atmio bu kizlar ya :) bana atsinlar bende telaslaniyim madem :)))

Olumsuz sonucları at cnm bende sana foto atıyorım

Valla turgay beyde kendi hatası dışında tutmayan ben de görmedim... hadi sana reklam diyorlar ben işlem olmadım ona rağmen gördüğümü söylüyorum:))) bana da reklam demişlerdi :d

Valla turgay beyde kendi hatası dışında tutmayan ben de görmedim... hadi sana reklam diyorlar ben işlem olmadım ona rağmen gördüğümü söylüyorum:))) bana da reklam demişlerdi :d
Onlar öyle derler canm herkes kendi doktorunu over ben bi turgayin t si desem ooo bu fake die yapistirirlar :)

Ben akın beyden olumsuz sonuc alanı hıc duymadım hatta forumu didik didik arastırdım hıc bulamadım gercı ben cok memnun kaldım
Ne bılım ben cok memnunum umarım dıger sıkıntı cıkmaz ama kanamam olmadan bırsey demem ama cok memnunum

Onlar öyle derler canm herkes kendi doktorunu over ben bi turgayin t si desem ooo bu fake die yapistirirlar :)
Turgay beyin işlemleri gördüm akın beyin de olumlu sonuç veren doktorlardan olduğunu biliyorum... sen de akın bey olumsuz sonuç veriyor vs hiç demedin... ben de demedim. Soranlara ikisini de sen turgay beye yaptırmana rağmen söyledin kararı herkes kendi verdi... valla fakeysek de onlara fakeyiz ne deyim artık :)))

deryadeniz-99 bak tatlim seninle şu konuda bi anlasalim burda %90 turgay beye yaptrmis bi kısım var burdaki amac tam olarak ne tutmamissa tutmamis ne yapalim simdi bzodurup akina mi gidelim? Ben agzimi acip s ein doktorundan tutmayan cok ya napcaksin sen dedimmi hic hep teselli ettm olumlu konustum. Sen nie doktorlari karsilastriyosunki ben sonuna kadar guveniyorum doktoruma sende kendininkine guveniosun taamm problem yok ...

Bende paramı sonuna kadar helal edıyorum ayrıca turgay beye kötü demedım ama olumsuz sonuc alanlarda cok bu sitede
Ama senınkı cok ıyı olmus ama herkesın boyle olmuyo

İşte olumsuz bir sonuc bulamadım ben cok cok arastırdım hatta senlede konustuk bu işte en basarılı doktor kesınlıkle akın bey
Ok oyledir bisey diyen yok da bu kanitlama cabasi yaris nie.. ben burda kac yildir zaten diyorum akin turgay harun bunlar harika doktorlar ? Seninki birinci ama tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…