Havadan sudan :)

Bılmıyorum ama cok fazla reklam yaptıgı ıcınmı bılmem sinir oldum
Canım... sen reklam yapıyor diye sinir olmuş olabilirsin ama doktor yarışına gerek Yok iki doktordan da sonuç alınıyor... en iyi diye ön plana yaptığı işlemler çıkarsın zamanla boşver bence... ben iki doktor için de olumsuz diyemem mesela ya da şu daha iyi diyemem o kadar kişi gördüm burada ki daha çok turgay bey Allah’ın bildiğini saklayamam...

Bılemem ama burda yazılan herseyı sayfasında paylasması cok garıp

Turgay beyi senelerdir arastiriyodum internette olan butun yazilari okudum sadece kadinlar klbunudeki degil buranin disindaki yorumlarida okudum usanmadan okudum daha once baskasinin yaptigi islemin tutmamasindan sonra daha cok arastirdim bi tans kotu yorum gormedim olsa mutlaka olurdu iyi yorumlar varsa kotu yorumlarda olurdu biz islem yaptirmaya gittigimizde konustukta insanlar beni ovuyo diyo ben kimseye beni ovun demiyorum diyo hic brini tanimam basarili olmusum yazmislar biz kadinla klubu sitesine mudahelede bulunmuyoruz ordaki msjlarr hic bi sekilde silinmiyo silinse beni kotuleyen msj atan insanlara mudahele ederim diyo bilmiyorum ama ben icimdeki sesi dinledim en basta sonrada memnun kalanlari gordum

Ama özelımızı alıp sayfada reklam yapmak hıc etık degıl

Hayir memnun kalmayadabilirdik bu kotu bisy degil benim kizdigim sidik yarisina sokuolar olayi. Aaa senin doktorun o mu benimki bu ilkokul cocugu gbi. Hepsi olumlu sonuc verio iste ne amaciniz? Yakinda evleiyorum kanamam da olcak buraya da yazcam

Hayir memnun kalmayadabilirdik bu kotu bisy degil benim kizdigim sidik yarisina sokuolar olayi. Aaa senin doktorun o mu benimki bu ilkokul cocugu gbi. Hepsi olumlu sonuc verio iste ne amaciniz? Yakinda evleiyorum kanamam da olcak buraya da yazcam

Engelleyecekler bıızı kzılar balbocegi35 nerdesın tatlım valla ozlendın

Garip buluyorum ben iyi olmaya bak bence etkilenmeyin bu durumdan iki doktorda iyiymiş ama ben daha çok turgay beye şahit oldum. Olumsuz ikisinde de var diyemem olumlu sonuç alınıyor... turgay beyde olumsuz olanlar da açıkladı ben yaptım diye

Akinin bi resmini bile goremedik hepsini diplomalari carsaf carsaf cikiyo adamin diplomasi bile cikmiyo cok ilginc ben bi doktoru arastirdgimda adamin once doktorluk diplomasi varmi ne uni mezunu calisma belgesi suyu buyunu gormek isterim yani

Engelleyecekler bıızı kzılar balbocegi35 nerdesın tatlım valla ozlendın
Canim bak beni yanlis anlama da yani eger böyle konulara girceksen girme bu konuya.ben bu konuyu bunun icin acmadimki eglenelim die actim. Doktorlr para kazanio bize ne ya? Nie karsilastrmasini biz yapiyoruz.herkes olumlu sonuc aliomu alio o kadar.

Aynen ıclerınden en ıyılerı yani akın olmasaydı mecbur turgaya gıderdım

Haklısın cnm doğru sanırım hala benım pıskolohımj bozmaya calısan o kısıde kaldım yok sahte falan dıyen

Aynen ıclerınden en ıyılerı yani akın olmasaydı mecbur turgaya gıderdım
O zaman Akın beyi ön plana çıkarıp turgay beyde işlem olanların canını sıkma bence ... ikisine de aynı mesafede durabiliyorsa boğazmanzarası sen de yapabilirsin

Evet olumsuzlar bizim hatamizdan oldu diye dediler ya iste insanlarin pskolojisini etkiler boyle seyler sonucta burda herkes su an bitmis durumda yani anlyisli olmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…