- 14 Mayıs 2018
- 2.682
- 4.641
- 83
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Canım... sen reklam yapıyor diye sinir olmuş olabilirsin ama doktor yarışına gerek Yok iki doktordan da sonuç alınıyor... en iyi diye ön plana yaptığı işlemler çıkarsın zamanla boşver bence... ben iki doktor için de olumsuz diyemem mesela ya da şu daha iyi diyemem o kadar kişi gördüm burada ki daha çok turgay bey Allah’ın bildiğini saklayamam...Bılmıyorum ama cok fazla reklam yaptıgı ıcınmı bılmem sinir oldum
Tamam sen sinir oldun da napalim bize tavsiye ver o zmanben tuttu cok begendim napim simdi kizlar snaa yazio die bozduruyummu diktirdigim seyi bunu yazmaktaki amacini anlamadimki. Akin beyin sahteoldugunu yazanlar da vardi ben nie o konuyu acmiyorum sence burda ypatranlarin morlai bozulmasin die..
Senden ricam bunlari bu konuya yazma anlaradaki konuya yaz. Burasi bunun yeri degil defalarca konusulmdi mi bunlar zaten .Bılemem ama burda yazılan herseyı sayfasında paylasması cok garıp
Turgay beyi senelerdir arastiriyodum internette olan butun yazilari okudum sadece kadinlar klbunudeki degil buranin disindaki yorumlarida okudum usanmadan okudum daha once baskasinin yaptigi islemin tutmamasindan sonra daha cok arastirdim bi tans kotu yorum gormedim olsa mutlaka olurdu iyi yorumlar varsa kotu yorumlarda olurdu biz islem yaptirmaya gittigimizde konustukta insanlar beni ovuyo diyo ben kimseye beni ovun demiyorum diyo hic brini tanimam basarili olmusum yazmislar biz kadinla klubu sitesine mudahelede bulunmuyoruz ordaki msjlarr hic bi sekilde silinmiyo silinse beni kotuleyen msj atan insanlara mudahele ederim diyo bilmiyorum ama ben icimdeki sesi dinledim en basta sonrada memnun kalanlari gordum
Hayir memnun kalmayadabilirdik bu kotu bisy degil benim kizdigim sidik yarisina sokuolar olayi. Aaa senin doktorun o mu benimki bu ilkokul cocugu gbi. Hepsi olumlu sonuc verio iste ne amaciniz? Yakinda evleiyorum kanamam da olcak buraya da yazcamTurgay beyi senelerdir arastiriyodum internette olan butun yazilari okudum sadece kadinlar klbunudeki degil buranin disindaki yorumlarida okudum usanmadan okudum daha once baskasinin yaptigi islemin tutmamasindan sonra daha cok arastirdim bi tans kotu yorum gormedim olsa mutlaka olurdu iyi yorumlar varsa kotu yorumlarda olurdu biz islem yaptirmaya gittigimizde konustukta insanlar beni ovuyo diyo ben kimseye beni ovun demiyorum diyo hic brini tanimam basarili olmusum yazmislar biz kadinla klubu sitesine mudahelede bulunmuyoruz ordaki msjlarr hic bi sekilde silinmiyo silinse beni kotuleyen msj atan insanlara mudahele ederim diyo bilmiyorum ama ben icimdeki sesi dinledim en basta sonrada memnun kalanlari gordum
Ok.Ama özelımızı alıp sayfada reklam yapmak hıc etık degıl
Ankarada kadin dogumcu erol buyukbayraktar yapamiyo bu isiKızlar hangı doktordan olumsuz sonuc aldıysanız yazın cıdden cünkü hayatı bır konu
Beni baglamaz adam yaptimi yapti tuttumu tuttu burda herkes caninin derdinde o mesaji yayinlamis onu mu takip ediyz biz?Ama özelımızı alıp sayfada reklam yapmak hıc etık degıl
Hayir memnun kalmayadabilirdik bu kotu bisy degil benim kizdigim sidik yarisina sokuolar olayi. Aaa senin doktorun o mu benimki bu ilkokul cocugu gbi. Hepsi olumlu sonuc verio iste ne amaciniz? Yakinda evleiyorum kanamam da olcak buraya da yazcam
Garip buluyorum ben iyi olmaya bak bence etkilenmeyin bu durumdan iki doktorda iyiymiş ama ben daha çok turgay beye şahit oldum. Olumsuz ikisinde de var diyemem olumlu sonuç alınıyor... turgay beyde olumsuz olanlar da açıkladı ben yaptım diyeTurgay beyi senelerdir arastiriyodum internette olan butun yazilari okudum sadece kadinlar klbunudeki degil buranin disindaki yorumlarida okudum usanmadan okudum daha once baskasinin yaptigi islemin tutmamasindan sonra daha cok arastirdim bi tans kotu yorum gormedim olsa mutlaka olurdu iyi yorumlar varsa kotu yorumlarda olurdu biz islem yaptirmaya gittigimizde konustukta insanlar beni ovuyo diyo ben kimseye beni ovun demiyorum diyo hic brini tanimam basarili olmusum yazmislar biz kadinla klubu sitesine mudahelede bulunmuyoruz ordaki msjlarr hic bi sekilde silinmiyo silinse beni kotuleyen msj atan insanlara mudahele ederim diyo bilmiyorum ama ben icimdeki sesi dinledim en basta sonrada memnun kalanlari gordum
Akinin bi resmini bile goremedik hepsini diplomalari carsaf carsaf cikiyo adamin diplomasi bile cikmiyo cok ilginc ben bi doktoru arastirdgimda adamin once doktorluk diplomasi varmi ne uni mezunu calisma belgesi suyu buyunu gormek isterim yaniTamam sen sinir oldun da napalim bize tavsiye ver o zmanben tuttu cok begendim napim simdi kizlar snaa yazio die bozduruyummu diktirdigim seyi bunu yazmaktaki amacini anlamadimki. Akin beyin sahteoldugunu yazanlar da vardi ben nie o konuyu acmiyorum sence burda ypatranlarin morlai bozulmasin die..
Canim bak beni yanlis anlama da yani eger böyle konulara girceksen girme bu konuya.ben bu konuyu bunun icin acmadimki eglenelim die actim. Doktorlr para kazanio bize ne ya? Nie karsilastrmasini biz yapiyoruz.herkes olumlu sonuc aliomu alio o kadar.
Canım... sen reklam yapıyor diye sinir olmuş olabilirsin ama doktor yarışına gerek Yok iki doktordan da sonuç alınıyor... en iyi diye ön plana yaptığı işlemler çıkarsın zamanla boşver bence... ben iki doktor için de olumsuz diyemem mesela ya da şu daha iyi diyemem o kadar kişi gördüm burada ki daha çok turgay bey Allah’ın bildiğini saklayamam...
Canim bak beni yanlis anlama da yani eger böyle konulara girceksen girme bu konuya.ben bu konuyu bunun icin acmadimki eglenelim die actim. Doktorlr para kazanio bize ne ya? Nie karsilastrmasini biz yapiyoruz.herkes olumlu sonuc aliomu alio o kadar.
O zaman Akın beyi ön plana çıkarıp turgay beyde işlem olanların canını sıkma bence ... ikisine de aynı mesafede durabiliyorsa boğazmanzarası sen de yapabilirsinAynen ıclerınden en ıyılerı yani akın olmasaydı mecbur turgaya gıderdım
Evet olumsuzlar bizim hatamizdan oldu diye dediler ya iste insanlarin pskolojisini etkiler boyle seyler sonucta burda herkes su an bitmis durumda yani anlyisli olmak lazimGarip buluyorum ben iyi olmaya bak bence etkilenmeyin bu durumdan iki doktorda iyiymiş ama ben daha çok turgay beye şahit oldum. Olumsuz ikisinde de var diyemem olumlu sonuç alınıyor... turgay beyde olumsuz olanlar da açıkladı ben yaptım diye
Kiz tamam iclerinde en iyisi akin ay sen akin diyosun baska bisey demiyosunAynen ıclerınden en ıyılerı yani akın olmasaydı mecbur turgaya gıderdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?