- 14 Mayıs 2018
- 2.682
- 4.641
- 83
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Özelden foto atabilirsin dediğimiz gibi... inşallah tutmuşturKizlar benimki tutmus sanki. Fakat benim ic dudaklar sarkik oldugundan cok anlayamadim
Ay bence giy dügğn degil ama senin geçen olacak yani o gün giymicen de ne zmn giycen
Ayy cok utanc verici ben utaniyorum onun yaninda hala ya :))Eşinken ilişki olacak zaten canım giyebilirsin bence
Ayy geecketn mi hadi insallh tutmus olsun..Kizlar benimki tutmus sanki. Fakat benim ic dudaklar sarkik oldugundan cok anlayamadim
Güzel heyecan canım buuu benceeeAyy cok utanc verici ben utaniyorum onun yaninda hala ya :))
İnsallah yaİnşallah olumludur...
Kiz niye sacma olsun cok guzel bi gecelik giy ozelBosverin kizlar burda da bizi buldular bi altın günü yapamadikyala
Biz devam edelimmi sohbete lütfen. Kızlar ilk nikahtan sonra iliskimde ne giysemki ben? Dusunuyorum dugun gecesi degil ondan gecelik fln sacma mi olur
Aaaaa gercektenmi ayyyy cok sevindim yaKizlar benimki tutmus sanki. Fakat benim ic dudaklar sarkik oldugundan cok anlayamadim
Cek bakalimDur bi cekmeye calisayim
İnsan utanir ister istemez bende cok utanirim yaAyy cok utanc verici ben utaniyorum onun yaninda hala ya :))
Banada haber ver canim bogazmanazarasi cevap verdikten sonra merak ederimBogazmanzarasi sana yolladim ozelden foto baksana bi
Hadi inşallah yaaa ... Rabbim yüzüne baksın...Bogazmanzarasi sana yolladim ozelden foto baksana bi
Bogazmanzarasininki bayagi olmus yaptirali canim o yuzden biraz olsun anlasilmiyomuAma cok acilmiyo ya bogazmansarasinin fotoda actigi gibi benimki acilmadi gergin biraz
Kuzum baktim da parca parca degil bu güzel bisey tam anlayamadim ama tutmustur insallah bana tutmus gibi geldi doktor bakalim ne dicekBogazmanzarasi sana yolladim ozelden foto baksana bi
Ama cok acilmiyo ya bogazmansarasinin fotoda actigi gibi benimki acilmadi gergin biraz
Aynen canm.benim kendi parcam gbi oldu su an ondan hic dikkatli davranmiyorum benBogazmanzarasininki bayagi olmus yaptirali canim o yuzden biraz olsun anlasilmiyomu
Çok gerdirme onun 3 aylık işlem senin yeni... ilk zamanlar o da açmıyordu o kadar.Ama cok acilmiyo ya bogazmansarasinin fotoda actigi gibi benimki acilmadi gergin biraz
Ayyyy inşallah yaaaa o kadın yapıyordur inşallah biara ben de düşünmüştüm ama cesaret edememiştim ...Kuzum baktim da parca parca degil bu güzel bisey tam anlayamadim ama tutmustur insallah bana tutmus gibi geldi doktor bakalim ne dicek
Katiliyorum simdi müneyi cagircam ortalik kariscak gerek yok kucuk cocuk degiliz..
Hanımlar neyi paylaşamıyorsunuz?Neden gergınsınkı? Neyse yorum yapmam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?