Havadan sudan :)

günaydınnn kızlarrrr burdayımm çok içime kapandımm mideme agrılar giriyo kramplr kabuslarla uyanıyorumm (((( çok az kaldı korkuyorum
Kız bende tersine sanki hakkaten ilkim gibiym biliyo musun tobe tobe Allah bozmasin icimde bi heyecan mutluluk var korkma kurtuluyoruz nie korkuyosun

balbocegi35 bak bize aksamlari takiliomu hic evli kadinin hali baska :) simdi oturmus esiyle film izleyip pop corn cekirdek cıtlıyodur keske benim olsa
Akşamları böyle ya yasak evde tele bakmak.
Gittim yemek yaptım , sonra çay demledik abur cubur derken saat 12:00
Kişiden kişiye değişir yine de ama eşim der mesela normal gecelik giyerim bunlar benim ilgimi çekmiyo her yeri kapalı der
İlk gece altına jartiyer giy , üstüne mini gecelik çek süpriz yımırta gibi ol

Vuuuhhhhuuuu bal böcügü yine yardiriyordu hakkaten mi jartiyer giyeyim kız
Ayy bide bizim simdi nikah olcak daha ayni evde yasamicaz dugun yazinya o gecelkleri annemden saklamam lazim gorurse olurum utancimdan bide nikahliylen yaramazlik yapcagimi bilmiyodur kadincagiz ne bilsin

evet aslında öyle az kaldı öyle böyle kurtulcaz artık bide kız akşam noldu ? bide ben sürekli yiyorum 6 kg aldım çabuk bunu vermem lazım bunada çok takılıyorum ama sadece takılıyorum bi adım atayım demiyorum spor salonuna başlasam mı acaba sadece yürücem ne diyonuz bide kim sahte hesapmış kimi yakaladınız

Kız bende öyleyim dün gece bi köfte ekmek gömdum arkadasimin yzuunden diyet yapamiyorumki spora yazilcak zamanm hic yok ama vrrmem lazim.. kiz tek derdimiz bu olsun üzülme..

hahahah , saklamak zor ya . Geçenlerde bana annem geldi eşim gececiydi babamında işi varmış. Çamaşırlarım vardı getir katlayalım dedi. Bende içinde özel şeyler olduğunu unuttum Annem mini eteği tutmuş bağrıyor ben mutfaktaydım o ara , ''kızzzz bu neeee çok kısa ya bu , sen nerde giydin bunu'' Güleyim mi ağlayım mı , bendekoşa koşa geldim , anne evlenmeden önce aldım ya giydim bir kez siyah çorapla ama çok kısa geldi ya falan dedim Sonra tangalar , fileli çoraplarda vardı çamaşırların içinde , dur dedim ben donları katlayım çktırmadan olnları topladım onları görse yerin dibine girerdim galiba

Ayy evet cok kotu ya :)) bak size sectigim modeli gostercem bakalim begencekmsiiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…