- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
İşin zor canım sadece tek bişey begenmiyoki insan aynı anda 2 3 çeşit hepsini almak istiyosun herşeyde :)Evet ya harikalar insan gozunu alamioki bende alisveris sitelerine bi girince cikamiyorum :))
Bence de ya boyle az süslü birsryler olsun fotolar Harika katılıyorum Maryy e.İşin zor canım sadece tek bişey begenmiyoki insan aynı anda 2 3 çeşit hepsini almak istiyosun herşeyde :)
Kız bende tersine sanki hakkaten ilkim gibiym biliyo musun tobe tobe Allah bozmasin icimde bi heyecan mutluluk var korkma kurtuluyoruz nie korkuyosungünaydınnn kızlarrrr burdayımm çok içime kapandımm mideme agrılar giriyo kramplr kabuslarla uyanıyorumm(((( çok az kaldı korkuyorum
Gece celallendik kiyametler koptuAbuww gece neler yazmşsınuzz @bogazmanzarası ben demiştim o hesapta bişey var sölediği yalan ı yakaladım demiştim sana bak çıktı ortaya. Pasif olmuş hesabı doğru bi karar
Ayy bide pahali el kadar sey 70 lira 100 liraBence de ya boyle az süslü birsryler olsun fotolar Harika katılıyorum Maryy e.Bogazmanzarasi dümdüz elbiseyi alma sakın detaylı birşeyler al
balbocegi35 bak bize aksamlari takiliomu hic evli kadinin hali baska :) simdi oturmus esiyle film izleyip pop corn cekirdek cıtlıyodur keske benim olsa
Vuuuhhhhuuuu bal böcügü yine yardiriyorduAkşamları böyle ya yasak evde tele bakmak.
Gittim yemek yaptım , sonra çay demledik abur cubur derken saat 12:00
Kişiden kişiye değişir yine de ama eşim der mesela normal gecelik giyerim bunlar benim ilgimi çekmiyo her yeri kapaklı derİlk gece altına jartiyer giy , üstüne mini gecelik çek süpriz yımırta gibi ol
Kız bende öyleyim dün gece bi köfte ekmek gömdum arkadasimin yzuunden diyet yapamiyorumki spora yazilcak zamanm hic yok ama vrrmem lazim.. kiz tek derdimiz bu olsun üzülme..evet aslında öyle az kaldı öyle böyle kurtulcaz artık bide kız akşam noldu ? bide ben sürekli yiyorum 6 kg aldım çabuk bunu vermem lazım bunada çok takılıyorum ama sadece takılıyorum bi adım atayım demiyorum spor salonuna başlasam mı acaba sadece yürücem ne diyonuz bide kim sahte hesapmış kimi yakaladınız
Vuuuhhhhuuuu bal böcügü yine yardiriyorduhakkaten mi jartiyer giyeyim kız
Ayy bide bizim simdi nikah olcak daha ayni evde yasamicaz dugun yazinya o gecelkleri annemden saklamam lazim gorurse olurum utancimdanbide nikahliylen yaramazlik yapcagimi bilmiyodur kadincagiz ne bilsin
Çok daha iyi oldu canim bence :)) iyiyiz sen nasilsinKizlarrr ben de geldim surekli giremiyorum artik. Bu baslikta toplanmak ne guzel olmus. Nasilsiniz durumlar nasilll :))
Ayy evet cok kotu ya :)) bak size sectigim modeli gostercem bakalim begencekmsiinizhahahah , saklamak zor ya . Geçenlerde bana annem geldi eşim gececiydi babamında işi varmış. Çamaşırlarım vardı getir katlayalım dedi. Bende içinde özel şeyler olduğunu unuttum Annem mini eteği tutmuş bağrıyor ben mutfaktaydım o ara , ''kızzzz bu neeee çok kısa ya bu , sen nerde giydin bunu'' Güleyim mi ağlayım mı , bendekoşa koşa geldim , anne evlenmeden önce aldım ya giydim bir kez siyah çorapla ama çok kısa geldi ya falan dedim Sonra tangalar , fileli çoraplarda vardı çamaşırların içinde , dur dedim ben donları katlayım çktırmadan olnları topladım onları görse yerin dibine girerdim galiba
at bakim biAyy evet cok kotu ya :)) bak size sectigim modeli gostercem bakalim begencekmsiiniz
Direkt aldigimi bulamadim kizlar sitede bunlarin tarzinda ama kirmizi aldimEki Görüntüle 2214622 Eki Görüntüle 2214623
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?