Havadan sudan :)

Canım bencede özel gün sonuçta hem tadı damagında kalsın o yüzden özen yani :) filelide olabilir ndn olmasın ki
Ayy ben utandigimdan amaan bisey giyiveririm nolcak diyodum ama siz simdi böyle deyince bende de dank etti ilk sonucta bu haklisin :) ayyy Allahim ya simdi incecik bacaklarm olcakti fileliler benden ne cekerdi

Ayy ben utandigimdan amaan bisey giyiveririm nolcak diyodum ama siz simdi böyle deyince bende de dank etti ilk sonucta bu haklisin :) ayyy Allahim ya simdi incecik bacaklarm olcakti fileliler benden ne cekerdi
İlahi sen ya begenmiş bi kere seni ince bacaklı olsan nolcak şimdi sen ne giysen agzı açık kalır :)

Ben biley sorcam canım nişanlından hiç degişme oldumu yani sevgiliyken farklı şimdi farklı diyomusun
Ne acidan canim? Yani tabi illaki kucuck de olsa oldu artik daha cok sahiplenio bilmiorum belki de bana oyle gelio.. ciddiye bindiya daha bi benimsdik birbirimizi sanki.

Ya genelde kötü anlamda degişimden bahseder cevredekiler. Bende henü yaşamadım ama korkuyorum yani umursamaz oluyolarmı yada artık iş ciddi nede olsa diye rahat davranıyolarmı ilgisiz fln bu tarz şeyler.

Ya genelde kötü anlamda degişimden bahseder cevredekiler. Bende henü yaşamadım ama korkuyorum yani umursamaz oluyolarmı yada artık iş ciddi nede olsa diye rahat davranıyolarmı ilgisiz fln bu tarz şeyler.
Yok canim sukur olmadi o bizde bunun muhabbetini yaptik nisandan donen cok oluo die korkutmuslardi ama yok biz daha cok kenetlendik sanki simdi esi olarak goruyo artik cunku gün sayiyoruz dugune sadece:)

Sen korkma canim o karakter meselesi tamamen

Yok canim sukur olmadi o bizde bunun muhabbetini yaptik nisandan donen cok oluo die korkutmuslardi ama yok biz daha cok kenetlendik sanki simdi esi olarak goruyo artik cunku gün sayiyoruz dugune sadece:)
Ne güzel maşallahhh size vala hep mutlu ol inşallh :) bende korkmuyorum desem yalan olur vala degişim olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…