- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Canim simdi evliligin sonraki zmaanlarina da heyecan kalsin die mini bi gecelik giycem :) aslnda balboceginin dedigi gbi filelilere de kaydim da bi araEe sonuç ne giyiyorsunBogazmanzarasi
Hmm seninki de mantıklı amaCanim simdi evliligin sonraki zmaanlarina da heyecan kalsin die mini bi gecelik giycem :) aslnda balboceginin dedigi gbi filelilere de kaydim da bi ara
Sen ne giyerdin peki :) ya guzel bisy ama dimi özel bi gece olcak insallah dunya evine ilk adim yani :)Ee sonuç ne giyiyorsunBogazmanzarasi
Yani bence sıradan birsey giyme günlük olmasın yani bende cok abartıya kaçmadan birsey giyerdimSen ne giyerdin peki :) ya guzel bisy ama dimi özel bi gece olcak insallah dunya evine ilk adim yani :)
Ah ahh yaramı deştin ahbalbocegi35 bak bize aksamlari takiliomu hic evli kadinin hali baska :) simdi oturmus esiyle film izleyip pop corn cekirdek cıtlıyodur keske benim olsa
Yokki bizim de bi kocamiz bi cekirdek cıtlayalimAh ahh yaramı deştin ah
Bak hala deşmeye devam ediyo gözlerimden yaş gelecek az kaldı :)Yokki bizim de bi kocamiz bi cekirdek cıtlayalim
Haha tamam tamam uzulmeeee seenn :)Bak hala deşmeye devam ediyo gözlerimden yaş gelecek az kaldı :)
Canım bencede özel gün sonuçta hem tadı damagında kalsın o yüzden özen yani :) filelide olabilir ndn olmasın kiSen ne giyerdin peki :) ya guzel bisy ama dimi özel bi gece olcak insallah dunya evine ilk adim yani :)
Ayy ben utandigimdan amaan bisey giyiveririm nolcak diyodum ama siz simdi böyle deyince bende de dank etti ilk sonucta bu haklisin :) ayyy Allahim ya simdi incecik bacaklarm olcakti fileliler benden ne cekerdiCanım bencede özel gün sonuçta hem tadı damagında kalsın o yüzden özen yani :) filelide olabilir ndn olmasın ki
İlahi sen ya begenmiş bi kere seni ince bacaklı olsan nolcak şimdi sen ne giysen agzı açık kalır :)Ayy ben utandigimdan amaan bisey giyiveririm nolcak diyodum ama siz simdi böyle deyince bende de dank etti ilk sonucta bu haklisin :) ayyy Allahim ya simdi incecik bacaklarm olcakti fileliler benden ne cekerdi
Dogru soyluosun canimİlahi sen ya begenmiş bi kere seni ince bacaklı olsan nolcak şimdi sen ne giysen agzı açık kalır :)
Ben biley sorcam canım nişanlından hiç degişme oldumu yani sevgiliyken farklı şimdi farklı diyomusunDogru soyluosun canim
Ne acidan canim? Yani tabi illaki kucuck de olsa oldu artik daha cok sahiplenio bilmiorum belki de bana oyle gelio.. ciddiye bindiya daha bi benimsdik birbirimizi sanki.Ben biley sorcam canım nişanlından hiç degişme oldumu yani sevgiliyken farklı şimdi farklı diyomusun
Yok canim sukur olmadi o bizde bunun muhabbetini yaptik nisandan donen cok oluo die korkutmuslardi ama yok biz daha cok kenetlendik sanki simdi esi olarak goruyo artik cunku gün sayiyoruz dugune sadece:)Ya genelde kötü anlamda degişimden bahseder cevredekiler. Bende henü yaşamadım ama korkuyorum yani umursamaz oluyolarmı yada artık iş ciddi nede olsa diye rahat davranıyolarmı ilgisiz fln bu tarz şeyler.
Sen korkma canim o karakter meselesi tamamenYa genelde kötü anlamda degişimden bahseder cevredekiler. Bende henü yaşamadım ama korkuyorum yani umursamaz oluyolarmı yada artık iş ciddi nede olsa diye rahat davranıyolarmı ilgisiz fln bu tarz şeyler.
Ne güzel maşallahhh size valaYok canim sukur olmadi o bizde bunun muhabbetini yaptik nisandan donen cok oluo die korkutmuslardi ama yok biz daha cok kenetlendik sanki simdi esi olarak goruyo artik cunku gün sayiyoruz dugune sadece:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?