- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
O korku bende de vardi ama bi o kadar da salmistim ne olursa olsun die.. kismet ya biraz kaderde ne vrsa :)Ne güzel maşallahhh size valahep mutlu ol inşallh :) bende korkmuyorum desem yalan olur vala degişim olur diye
Olur vala :)Kızlar madem konu havadan sudan birazcik gecelik modelleri gelinlik gelin ayakkabisi modelleri paylasimi yapalimmi burda ama markasiz tabiki sadece fikir amacli :) tam altin gunu olsun
Amin canim Allah razi olsun :) cumlemizin :)Allah hiç bozmasın inş birlikteliğiniziBogazmanzarasi olur tabi neden olmasın
Çok sade bu olmaz :)Bu tarz bisey sade mi kalir ya ben cok severim aslinda dantelli tül seyleri ama utancimdan onlara gitmio elim :))Eki Görüntüle 2214517 Eki Görüntüle 2214517
Aboo nasil bisey giyiyim mumkunse resimli destek marry hanımcimÇok sade bu olmaz :)
Hemen geliyo :)Aboo nasil bisey giyiyim mumkunse resimli destek marry hanımcim
Yaaa cok tatli bunlarr üsttekini cok begendim mankenler de manken analar neler doguruyor hakkaten masallah
Düz kırmızıyımı begendin vala bende hepsini begendim :)Yaaa cok tatli bunlarr üsttekini cok begendim mankenler de manken analar neler doguruyor hakkaten masallah
En cok ust bolgesi kirmzii alti siyah olan guzeldi :) ama hepsi benim bebeklerim yani cok severim oyle suslu seyleriDüz kırmızıyımı begendin vala bende hepsini begendim :)
Benim gibisn vala bende öyleyim dantelli tüllü kokoş olcak işte :) sade şeyler alma yani :)En cok ust bolgesi kirmzii alti siyah olan guzeldi :) ama hepsi benim bebeklerim yani cok severim oyle suslu seyleri
Tamam canim sozunu dinlicem :)Benim gibisn vala bende öyleyim dantelli tüllü kokoş olcak işte :) sade şeyler alma yani :)
Ay vala kaptırdım kendimi şunlara baktıkça heyecanlandım şu son göndersigimde bi efsane :)Tamam canim sozunu dinlicem :)
Evet ya harikalar insan gozunu alamioki bende alisveris sitelerine bi girince cikamiyorum :))Ay vala kaptırdım kendimi şunlara baktıkça heyecanlandım şu son göndersigimde bi efsane :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?