Havadan sudan :)

Ya ne guldum ya ne neselisin sen masallah ya

Ceyize genelde oyle seyler aliyolar zaten bende dort takim var

Bende girerim en azindan oglenleri bende calisiyo olcam buyuk ihtimal bende isteyken girerim hep ozlerim sizi
Bence de ben de özlerim ki inş o güzel günler gelir de Dönüp dönüp yazdıklarımıza bakıp güleriz ay bogazmanzarasına gecelik secmiştik fırfırlı deriz ne ağlamaklı günlerimizdi ama güzelce geçti bitti deriz inş

İnsallah o gunler gelirde bu gunlerimizi gulerek hatirlariz pir pirlisirayla herkese bi gecelik seceriz artikinsallh canim o gunler bitti deriz insallah

Bence de bizi napsın ki bak boğazmanxarası bile dedi dügünden sonra zor girerim girmem sıkıntı diye

Evet oda evlendikten sonra bizi birakicakmis bizde oyle olurmuyuzki acaba kocalarimizi gorunce
Bak hele hemen arkamdan konusmalar yapilmis kiz ben sizi birakirmiyim hicc :) gizli gizli gircez tabiki gizlilik bizim isimiz saka bi yana igrenc bi gün gecrdim eve gideyim sizlen konusalim

Diğer sayfayı yakında geçeriz 1000 olunca bi kurdele keseriz artık
Tabiki pasta yapcaz kutlama icin diyet bozcaz bol cikolatalisindan ooo :))

valla baya ciddiyim yani herkesle pek samimi olamıyorum ben ya çok soğuk duruyosun karşıdan diyorlar
Bana da hep oylr derler uzaktan oylesin icine girnce sicacik bi insansin :)) recep ivedik gbi dihorum bende perdelerimi kaldirdiginda minik bir kedi kadar masumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…