- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
- #1.041
Ya ne guldum ya ne neselisin sen masallah yaAkşamları böyle ya yasak evde tele bakmak.
Gittim yemek yaptım , sonra çay demledik abur cubur derken saat 12:00
Kişiden kişiye değişir yine de ama eşim der mesela normal gecelik giyerim bunlar benim ilgimi çekmiyo her yeri kapalı der
İlk gece altına jartiyer giy , üstüne mini gecelik çek süpriz yımırta gibi ol
Ceyize genelde oyle seyler aliyolar zaten bende dort takim varVuuuhhhhuuuu bal böcügü yine yardiriyorduhakkaten mi jartiyer giyeyim kız
Ayy bide bizim simdi nikah olcak daha ayni evde yasamicaz dugun yazinya o gecelkleri annemden saklamam lazim gorurse olurum utancimdanbide nikahliylen yaramazlik yapcagimi bilmiyodur kadincagiz ne bilsin
Bende girerim en azindan oglenleri bende calisiyo olcam buyuk ihtimal bende isteyken girerim hep ozlerim siziİşteyken fln girerim bence ben
Bence de ben de özlerim ki inş o güzel günler gelir de Dönüp dönüp yazdıklarımıza bakıp güleriz ay bogazmanzarasına gecelik secmiştik fırfırlı deriz ne ağlamaklı günlerimizdi ama güzelce geçti bitti deriz inşBende girerim en azindan oglenleri bende calisiyo olcam buyuk ihtimal bende isteyken girerim hep ozlerim sizi
Diğer sayfayı yakında geçeriz 1000 olunca bi kurdele keseriz artıkBu sayfa ne ara 105 oldu ya
İnsallah o gunler gelirde bu gunlerimizi gulerek hatirlariz pir pirliBence de ben de özlerim ki inş o güzel günler gelir de Dönüp dönüp yazdıklarımıza bakıp güleriz ay bogazmanzarasına gecelik secmiştik fırfırlı deriz ne ağlamaklı günlerimizdi ama güzelce geçti bitti deriz inş
Bencede 1000 olunca bi kutlama yapalim kesinlikleDiğer sayfayı yakında geçeriz 1000 olunca bi kurdele keseriz artık
Aynı ben gibiİşteyken fln girerim bence ben
Ya ne guldum ya ne neselisin sen masallah ya
Evet ayni sen gibi bal böcüğüAynı ben gibi
İs yerinde cokmu ciddisinİş yerinde gör bir de beni çok nemrutumm ya içimdeki çocuğu öldürdü bu hayat benim
valla baya ciddiyim yani herkesle pek samimi olamıyorum ben ya çok soğuk duruyosun karşıdan diyorlarİs yerinde cokmu ciddisin
O niye ?Eve gelen beni gören herkes noldu sana gozlerin minicik kalmis diyo
Bence de bizi napsın ki bak boğazmanxarası bile dedi dügünden sonra zor girerim girmem sıkıntı diye
Bak hele hemen arkamdan konusmalar yapilmis kiz ben sizi birakirmiyim hicc :) gizli gizli gircez tabiki gizlilik bizim isimizEvet oda evlendikten sonra bizi birakicakmisbizde oyle olurmuyuzki acaba kocalarimizi gorunce
Tabiki pasta yapcaz kutlama icin diyet bozcaz bol cikolatalisindan ooo :))Diğer sayfayı yakında geçeriz 1000 olunca bi kurdele keseriz artık
Bana da hep oylr derler uzaktan oylesin icine girnce sicacik bi insansin :)) recep ivedik gbi dihorum bende perdelerimi kaldirdiginda minik bir kedi kadar masumumvalla baya ciddiyim yani herkesle pek samimi olamıyorum ben ya çok soğuk duruyosun karşıdan diyorlar
Alala burda hic öyle degilsin aslinda nese dolu şeker biseysinvalla baya ciddiyim yani herkesle pek samimi olamıyorum ben ya çok soğuk duruyosun karşıdan diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?