- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
- #1.061
Bu islemi yaptirdim bugun bi hafta oldu ama kendimden gecmis durumdayim o yuzden rengin fln sap sari diyolr bilmiyolarki ne durumdayim benO niye ?
Evet arkamizi donul gitmek yok aslaBak hele hemen arkamdan konusmalar yapilmis kiz ben sizi birakirmiyim hicc :) gizli gizli gircez tabiki gizlilik bizim isimizsaka bi yana igrenc bi gün gecrdim eve gideyim sizlen konusalim
Tabiki pasta yapcaz kutlama icin diyet bozcaz bol cikolatalisindan ooo :))
Minik minnos bir kedicikBana da hep oylr derler uzaktan oylesin icine girnce sicacik bi insansin :)) recep ivedik gbi dihorum bende perdelerimi kaldirdiginda minik bir kedi kadar masumum
Bende cok sonra yetismisim sohpete iyi kaynatmislar bizi uyutupKızlarrr selam neler neler olmuş böyle attıklarınız çok güzellerdi ama mankenlerede maşallah bunlar için sağlam fizik lazım Herşey gönlünüzce olsun inşallah
Neymis nedeniBen de bal böceği gibiyim dışardan çok ciddi soğuk duruyor muşum geçen bir arkadaş herkesin yanında gülme dedi çok utandım nedenini öğrenince
Himm anladim canim bunu bi erkekmi dedi sana sanki sana yürümüsgüldüğümde erkekler benden etkilenebilirmiş gülünce çok başka oluyormuşum dikkat çekiyormuşum ... Bir de yanlış anlama beni diyor
Evet iltifatla fln biseyleri belli etmis sana kimseye sans tanimiyosun hep yalnizmi kalicaksin canimevet galiba öyle ama direk mesafe koydum kimsenin duygularıyla oynamak istemiyorum farkında olmadan
Vallahi o file coraplarin neyinden etkileniyolar bende anlamadim geclikler suslu puslu guzelde corabi hic anlamis degilimAy baban çok komik geliyor o gecelikler ya hele o çoraplar Allahımerkekler nesinden etkileniyor bunların anlamış değilim. Vallahi tuhaf yaratıklar bunlar
Değişik fantezileri var herhalde canım anlamadım ben de erkek işte :)Vallahi o file coraplarin neyinden etkileniyolar bende anlamadim geclikler suslu puslu guzelde corabi hic anlamis degilim
Bu erkeklerin hayallerine bizim aklimiz ermez hayir bunlari diyolar bide hayirdir nerde goruyolar napiyolarda soyluyolarDeğişik fantezileri var herhalde canım anlamadım ben de erkek işte :)
böylesi daha güzel üzülmüyorum kimseye bağlanmıyorum hayat yanlızken daha güzel galibaEvet iltifatla fln biseyleri belli etmis sana kimseye sans tanimiyosun hep yalnizmi kalicaksin canim
Tekrar ayni seyleri yasamaktan korkup uzulmek istemiyosun hakli olarak ama insallah sende cok mutlu olcaksin cokböylesi daha güzel üzülmüyorum kimseye bağlanmıyorum hayat yanlızken daha güzel galiba
İnsan bazen cok istiyo caba sarfediyo emek veriyo olmuyo istedigi gibi niyese insan biseylere zaman gectikce alisiyo sanirimbu aralar şunu düşünüyorum neden olmadı bu güne kadar . sevdiğim insan olsun tek olsun son olsun istedim ama neyse bu konular derin şükür ki artık ağlamıyorum dile kolay dört ay oldu suskunlaştım biraz galiba
Nerde görüyorlar acaba cevabı belli zatenBu erkeklerin hayallerine bizim aklimiz ermez hayir bunlari diyolar bide hayirdir nerde goruyolar napiyolarda soyluyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?