• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

Ya bende okadar sampuan denedim benimde reklamlardaki gibi ahenkle dans etmiyo saclar ya hakikaten bizde niye olmuyo anlamadim baskalarinin saclari yumusacik piril piril :KK64:
Allah sizin caninizi almasin moralim bozukken bile guldurdun beni neliz :D demek nie reklamlardaki gbi ahenkle dans etmio ha :D

Kullanıp beğendiğiniz günlük rutin olarak kullandığınız cilt için ürünler var mı?
Canim benim şöyle bi görüsüm var ciltle ne kadar ugrasirsan o kadar berbat oluyo bana göre.. hatta bi ara deli gbi maskeler kremler havada ucusuodu hassaslastirdim cildimi kendi kendime..
Benim tek yaptigim gece uyumadan gülsuyuna pamuk döküp yuzumu silmek sabah uyaninca da yüz yikama sabunuyla yikamak.. kendinize uygun olanini secersiniz sabunun..
Bide günes kremsiz asla cikmam disari ben doktor onermisti iyi de oldu gerckten bunlari yapinca baska bisrye gerek kalmio ha bide ayda bi kil maskesi yapiyroum yetio

Canim benim şöyle bi görüsüm var ciltle ne kadar ugrasirsan o kadar berbat oluyo bana göre.. hatta bi ara deli gbi maskeler kremler havada ucusuodu hassaslastirdim cildimi kendi kendime..
Benim tek yaptigim gece uyumadan gülsuyuna pamuk döküp yuzumu silmek sabah uyaninca da yüz yikama sabunuyla yikamak.. kendinize uygun olanini secersiniz sabunun..
Bide günes kremsiz asla cikmam disari ben doktor onermisti iyi de oldu gerckten bunlari yapinca baska bisrye gerek kalmio ha bide ayda bi kil maskesi yapiyroum yetio
Gülsuyuna pamuk döküp nedir ya :D pamuga gulsuyu dokup :D therewillbeaday therewillbeaday

peki hangi güneş kremini önerirsiniz benimki bitti almam lazım
Canim ben coumlade lab var o inanilmaz rahat ve aydinlik verio cilde ben digerlerini denedim hep yakti yuzumu hassas oldugum icin.. bu kendi kremimi cok seviyorum yillardir kullaniyorum hem sivilce yapmio nemlendirio hem de inanilmaz koruyuvu hic yanmiyorum guneste fln.. nemlendirici kullanmiyorum onun sayedinde

Back
X