- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
- #1.141
Hiii ilkine bayildimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiii ilkine bayildimmm
Evet digerleri hep olan modellerHiii ilkine bayildimmm![]()
Biraz gec kaldim ama hosgeldinizTopiginiz için hayırlı olsun demeye geldim iyi akşamlar![]()
TeşekkürlerHayırlı olsun konunuz.
Sen aldın mı birseyler yoksa daha bakıyor musunAma ben gelince niye sustunuz hepiniz![]()
Allah sizin caninizi almasin moralim bozukken bile guldurdun beni nelizYa bende okadar sampuan denedim benimde reklamlardaki gibi ahenkle dans etmiyo saclar ya hakikaten bizde niye olmuyo anlamadim baskalarinin saclari yumusacik piril piril![]()
Tesekkurler :)Hayırlı olsun konunuz.
Canim sipars ettim de iptel edebilirim daha guzel bulursamSen aldın mı birseyler yoksa daha bakıyor musun
Buyrun tabi?Konunuzu bölüyor gibi olmayayım da bir şey sorabilir miyim kızlar
TEşekkür ederim bebeğimBu arada benm demek istedigim dalin kullandim kazik gbi yaptiydi birden sari sac konusuna nie girdim bilmiyorum :))Pnr1990 oooo pnr hanimlar mi gelmis ben yokken
senin saclarin harika bu arada :)
Kullanıp beğendiğiniz günlük rutin olarak kullandığınız cilt için ürünler var mı?Buyrun tabi?
Canim benim şöyle bi görüsüm var ciltle ne kadar ugrasirsan o kadar berbat oluyo bana göre.. hatta bi ara deli gbi maskeler kremler havada ucusuodu hassaslastirdim cildimi kendi kendime..Kullanıp beğendiğiniz günlük rutin olarak kullandığınız cilt için ürünler var mı?
Gülsuyuna pamuk döküp nedir yaCanim benim şöyle bi görüsüm var ciltle ne kadar ugrasirsan o kadar berbat oluyo bana göre.. hatta bi ara deli gbi maskeler kremler havada ucusuodu hassaslastirdim cildimi kendi kendime..
Benim tek yaptigim gece uyumadan gülsuyuna pamuk döküp yuzumu silmek sabah uyaninca da yüz yikama sabunuyla yikamak.. kendinize uygun olanini secersiniz sabunun..
Bide günes kremsiz asla cikmam disari ben doktor onermisti iyi de oldu gerckten bunlari yapinca baska bisrye gerek kalmio ha bide ayda bi kil maskesi yapiyroum yetio
Canim ben coumlade lab var o inanilmaz rahat ve aydinlik verio cilde ben digerlerini denedim hep yakti yuzumu hassas oldugum icin.. bu kendi kremimi cok seviyorum yillardir kullaniyorum hem sivilce yapmio nemlendirio hem de inanilmaz koruyuvu hic yanmiyorum guneste fln.. nemlendirici kullanmiyorum onun sayedindepeki hangi güneş kremini önerirsiniz benimki bitti almam lazım
Gunluk rutin olarak yüz yıkama jeli, tonik ben tanik olarak Gülsuyu kullanıyorum nemlendirici ve guneşmkremi 2 haftada bir de maske yapıyorum benKullanıp beğendiğiniz günlük rutin olarak kullandığınız cilt için ürünler var mı?
Adini dogru yazmisimdir insallah :))peki hangi güneş kremini önerirsiniz benimki bitti almam lazım