- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
- #1.121
İnş cnm inş Allah yardımcımız olsun bize o günleri göstersinKizlarrr hadi herkes evlensinde mutlu olsun ya uffff
Amin amin. Bi yuzumuz gulsundeİnş cnm inş Allah yardımcımız olsun bize o günleri göstersin
Haha benimde sarj dayanmiyoBu konu açıldıktan sonra tlf günde 2 3 kez şarj eder oldum ona birsey olmasın Beni masrafa sokmasın
Evet ya artik evlenelim yeterrr yaKizlarrr hadi herkes evlensinde mutlu olsun ya uffff
Ay ben buna cok sevindimmmmmmBir de şöyle birsey var üzülsem mi sevinsem mi bilemedim gitgide nesilleri tükeniyormuş :)
İyisin iyisin bak 1 hafta oldu güzel olcak inş herseyHic tadim yok benim ya
Evet bi hafta oldu çok şükür ya olmaz gibi geliyodu bize oldu çok şükürİyisin iyisin bak 1 hafta oldu güzel olcak inş hersey
Evet arkamizi donul gitmek yok aslanoldu niye igrenc bi gun gecirdin
Bende cok sonra yetismisim sohpete iyi kaynatmislar bizi uyutupo gecelikler o mankenlerde daha bi guzel duruyo sanki
Kızlar ne bilim hersey üst üste cok yorucuydu bide regl oldum tam oldu..bu qrada herseyi okuyamadim 58 mesaj olmus benim üstüme önemli bisey oldumu bana da aktarinHadi koş koş merak ettik gel anlat hemenBogazmanzarasi
Olcak gitcek bebegim sonra benim gibi ilk gece gunu sayarsinEvet bi hafta oldu çok şükür ya olmaz gibi geliyodu bize oldu çok şükür
Bu arada galiba bi sac konusu gecmis konu ne? Ben gittim saclarima röfle yaptrdim ettim icine su an bakır sarıya dönmeye calisiyorum calistikca daha cok yiprttim :)) ama sari candır keske dogustan sapsarisin olaydimCnm alırken özellikle dikkat et paraben ve sülfat içermesin aldığın ürünler
Yok oyle muabbet ettik en iyi sapmuani aradik sac dokulmesinden konustuk kepek skntsindan konustuk erkekleri cekistirdik tamam sana resimler atiyorum hemenKızlar ne bilim hersey üst üste cok yorucuydu bide regl oldum tam oldu..bu qrada herseyi okuyamadim 58 mesaj olmus benim üstüme önemli bisey oldumu bana da aktarin
Bide N Nelizz hamgi tür gecelikler iyi durur manken olmayan bizim gbi normal insanlarin ustunde fikir vee bak az kaldi zamanimm diyorummmm resim atin kizlar resim
Bu arada benm demek istedigim dalin kullandim kazik gbi yaptiydi birden sari sac konusuna nie girdim bilmiyorum :))Cnm alırken özellikle dikkat et paraben ve sülfat içermesin aldığın ürünler
İnsallah ya insallahOlcak gitcek bebegim sonra benim gibi ilk gece gunu sayarsin
Ah ah keske bizimde oyle olsaydiBu arada benm demek istedigim dalin kullandim kazik gbi yaptiydi birden sari sac konusuna nie girdim bilmiyorum :))Pnr1990 oooo pnr hanimlar mi gelmis ben yokken senin saclarin harika bu arada :)
Ne kullaniyosunuzki sampuan gliss komple seti iyi diyolardi kullandm ama cabuk bitti simdi loreal elseve aldim o da guzel sari karisim yag icerenden :) saclar zor ya bakmak ben birakiyorum hic masa fln kullanmiyorum yine kirilio galiba yapisindan kaynaklanioAh ah keske bizimde oyle olsaydi
Sanirim biraz yapisindan da kaynaklaniyo Bende ne masa ne duzlestirici yapiyorum yine kirik yine sert yine parlak degil glis aldim cok kotu yapti bana hic yaramadi elidorun sarisi guzelmis internette baktim bide dove guzel diyolar ama bilmiyorumNe kullaniyosunuzki sampuan gliss komple seti iyi diyolardi kullandm ama cabuk bitti simdi loreal elseve aldim o da guzel sari karisim yag icerenden :) saclar zor ya bakmak ben birakiyorum hic masa fln kullanmiyorum yine kirilio galiba yapisindan kaynaklanio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?