- 16 Ağustos 2016
- 3.683
- 9.294
- 158
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
- #1.161
Pamuğa gülsuyunu neden döküyoruz daha doğrusu neye yarıyor bu, ben de deneyeyim bi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pamuğa gülsuyunu neden döküyoruz daha doğrusu neye yarıyor bu, ben de deneyeyim bi
Aman maşallah çok güzel ya mutlulugun daim olsun darısı bizede olsun inşallah :)
güne skremi şart ben onu hep aksatıyorum yaa alışkanlık haline getirmem gerek bir gün sürersen ertesi günü sürmüyorumCanim ben coumlade lab var o inanilmaz rahat ve aydinlik verio cilde ben digerlerini denedim hep yakti yuzumu hassas oldugum icin.. bu kendi kremimi cok seviyorum yillardir kullaniyorum hem sivilce yapmio nemlendirio hem de inanilmaz koruyuvu hic yanmiyorum guneste fln.. nemlendirici kullanmiyorum onun sayedinde
Gülsuyunu ben de deneyeyim o halde. Memnun kaldığınız yüz yıkama jeli var mı bir de hangi maskeyi yapıyorsunuz? Ay çok soru sordum ama şu aralar kafayı taktım bunaGunluk rutin olarak yüz yıkama jeli, tonik ben tanik olarak Gülsuyu kullanıyorum nemlendirici ve guneşmkremi 2 haftada bir de maske yapıyorum ben
Güzeller canım iyi yapmışsın :) balböcügüünde dedigi gbi jartiyerde al nolcak :)Direkt aldigimi bulamadim kizlar sitede bunlarin tarzinda ama kirmizi aldimEki Görüntüle 2214622 Eki Görüntüle 2214623
Cnm ben bioderma kullanıyorum memnunumpeki hangi güneş kremini önerirsiniz benimki bitti almam lazım
Canim ona doküp silince anlicaksin o pamuktaki gülsuyu simsiyah olcak butun kiri yagi soker atarPamuğa gülsuyunu neden döküyoruz daha doğrusu neye yarıyor bu, ben de deneyeyim bi![]()
Ay cnm bu kdr cok memnunsan ben de birdahakine onu deneyeyimCanim ben coumlade lab var o inanilmaz rahat ve aydinlik verio cilde ben digerlerini denedim hep yakti yuzumu hassas oldugum icin.. bu kendi kremimi cok seviyorum yillardir kullaniyorum hem sivilce yapmio nemlendirio hem de inanilmaz koruyuvu hic yanmiyorum guneste fln.. nemlendirici kullanmiyorum onun sayedinde
Ayy ne bilim hakkaten komik gelio tabi mankenlerde gayet seksi de bende nasil durur hic kendimi hayal edemiyorum bide annemden saklama derdi var onlariGüzeller canım iyi yapmışsın :) balböcügüünde dedigi gbi jartiyerde al nolcak :)
Herkes kesinlikle denemeli o gunes kreminden bambaska bisy hfiften cilt rengini acio ben severim acik renk ten ondan :) fondotrne fln hic gerek yok guzel aydinlik verio :)Ay cnm bu kdr cok memnunsan ben de birdahakine onu deneyeyim
Çok sağol canım yaCanim ona doküp silince anlicaksin o pamuktaki gülsuyu simsiyah olcak butun kiri yagi soker atarcif reklami gibi oldu ama hakkaten cildi cok guzellsstiriyo herkes yolda cevirip soruo nie bebek yuzlisun napiosun die cidden ben gulsuyuna veriyorum nedenini
Aaa olmaz sür evden cikmadan ben ayni zamanda nemlendirici olarak kullandigim icin hergun oluo yzuumde unutma sansim olmuogüne skremi şart ben onu hep aksatıyorum yaa alışkanlık haline getirmem gerek bir gün sürersen ertesi günü sürmüyorum
Saf Gülsuyu cnm ve en basit maske de şunu yapabilirsin beyaz kil +GülsuyuÇok sağol canım yaBildiğimiz marketten aldığımız gülsuyu demi
![]()
Rosense ninkinin dogal oldugunu iddia ediolar ama ben yillardir annemin aldigi her gulsuyunu kullaniyorum cok sukur bebek gbi cildim yok sivilce fln buzdolabindan cal cal sür kızÇok sağol canım yaBildiğimiz marketten aldığımız gülsuyu demi
![]()
Evet kil maskesini bazen öyle yapiyorum bende :)Saf Gülsuyu cnm ve en basit maske de şunu yapabilirsin beyaz kil +Gülsuyu
Herkes kesinlikle denemeli o gunes kreminden bambaska bisy hfiften cilt rengini acio ben severim acik renk ten ondan :) fondotrne fln hic gerek yok guzel aydinlik verio :)
Evet cnm Rosense ve gülsarayı iyi diyorlarRosense ninkinin dogal oldugunu iddia ediolar ama ben yillardir annemin aldigi her gulsuyunu kullaniyorum cok sukur bebek gbi cildim yok sivilce fln buzdolabindan cal cal sür kız
Rica ederim ne demek :)
Masallah gecen aldim en kucuk boyunu internetten kiz gulsulari bile zamlanms bu nedir ya eskiden herkes alirdi herkesin evinde olurdu artik onu da almayalimEvet cnm Rosense ve gülsarayı iyi diyorlar
Saf Gülsuyu cnm ve en basit maske de şunu yapabilirsin beyaz kil +Gülsuyu
Rosense ninkinin dogal oldugunu iddia ediolar ama ben yillardir annemin aldigi her gulsuyunu kullaniyorum cok sukur bebek gbi cildim yok sivilce fln buzdolabindan cal cal sür kız
Rica ederim ne demek :)
Bnde çok begendim valaSu saten cok guzelmis ya