• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

Bak hele hemen arkamdan konusmalar yapilmis kiz ben sizi birakirmiyim hicc :) gizli gizli gircez tabiki gizlilik bizim isimiz :KK70: saka bi yana igrenc bi gün gecrdim eve gideyim sizlen konusalim :KK43:

Tabiki pasta yapcaz kutlama icin diyet bozcaz bol cikolatalisindan ooo :))
Evet arkamizi donul gitmek yok asla :KK20:noldu niye igrenc bi gun gecirdin

Kızlarrr selam neler neler olmuş böyle attıklarınız çok güzellerdi ama mankenlerede maşallah bunlar için sağlam fizik lazım Herşey gönlünüzce olsun inşallah
Bende cok sonra yetismisim sohpete iyi kaynatmislar bizi uyutup:63:o gecelikler o mankenlerde daha bi guzel duruyo sanki

bu aralar şunu düşünüyorum neden olmadı bu güne kadar . sevdiğim insan olsun tek olsun son olsun istedim ama neyse bu konular derin şükür ki artık ağlamıyorum dile kolay dört ay oldu suskunlaştım biraz galiba

bu aralar şunu düşünüyorum neden olmadı bu güne kadar . sevdiğim insan olsun tek olsun son olsun istedim ama neyse bu konular derin şükür ki artık ağlamıyorum dile kolay dört ay oldu suskunlaştım biraz galiba
İnsan bazen cok istiyo caba sarfediyo emek veriyo olmuyo istedigi gibi niyese insan biseylere zaman gectikce alisiyo sanirim

Back
X