Bende öyle düsünüyorum gitmeyide istiyorum. Burası öyle bir yer ki dedikodu dedikodu herkes fitne fesatlik pesinde. Kaynamam kendini cok iyi melek gosteriyo herkese ama onun cigerini biliyorum ben. Kadim findik cuvalini tasiyor ama 5 6 kilo bebege bakamiyor beli agriyormus kıyamam (!)Sobayı kurmuşlar da tek sorun bu değil bence. Fazla anlayışsız insanlar yarın bir gün başka bi sorun çıkarırlar kış ortasında gitmek daha zor olur bu sefer. Bence eşine kararlı bi şekilde söyle rahat edemiyorum vs diye babanın yanında kal. Evdeki o kalabalıkla zor yani.
Evet canım o taraftayim ve ilk kar düşmüş bile. Sagolasin uyarin için
Sormayin ya bi bekar amca var baş belası evlenip gitmiyor sal.k adam. Kayinlar esek gibi yatiyor gidip calismiyor.Ya kiyamam ben size çok zor Allah yardimciniz olsun. Eşin inşallah kısa surelidir askerliği yoksa olmaz bu şekilde. O bebecik daha ya nasıl donmasina gönlü razı gelir o kv nin yazıklar olsun o da bi ana ama işte boş. Baya sülale yaşıyorsunuz. Yok mu yakinlarda bi akraban arada bir de olsa git kal orda.
Bende dağkent te kaldım deprem Zaman'ıEvet canım o taraftayim ve ilk kar düşmüş bile. Sagolasin uyarin için
Canım esyalarimiz bir depoda esim askerden gelince karsa tasinacagiz.
Annem yok diye gidemiyorum oraya.
Sorun babam degil biliyorum kuzenlerimden falan kiskaniyor beni. Onun icin gitme diyor. Onlar gelir gider diye.
Abime gelincede yukarda arkadasinda soyledigi gibi bencede tek derdi geline soba kurmadilar oda abisine gitti vs diye arkadan laf etmesinler diye. Ama suan soba kurdurdum.
Canım babam calisiyor aksamda bebegimle ilgilenemez gec geliyor eve. Ankarada ve orasida cok soguk oluyor. Onu gectim yine kombili ev burdan sicak yani daha iyi. Sinavlarim burada 6 ay araliksiz orda kalamam kasımda sinavlara gelmem daha zor olur o yuzden oraya gideceksmde kasımdan sonra gitmem daha iyi olur.O kadar kalabalığın içinde nasıl ders çalışacaksın.Senden gelinlik yapmanı beklerler.
Eşim istemiyor diye babana gitmemen saçma geldi.Baban çocuğunla ilgilenirdi sende dersine çalışırdın.
Hem soba yakma derdin olmaz çocuğun ısınırdı.Sobalı evde de yaşadığım için biliyorum bir taraf sıcaksa diğer taraflar buz gibi oluyor.
Sobayla da uğraşma Sabah sıcacık kalkarsın yatağından.
Hem o kadar erkeğin içinde rahat uzanmazsın emziremezsin yatamazsın herşeye bir karışanın olur.
O kayınvaldenin suratını çekeceğine git babanın yanına.Kolayı varken kendine eziyet etmeye meraklı gibisin.
Kocan en fazla kızar sen haklı olduğunu bildikten sonra ne yapabilir.Niye bu kadar çekiniyorsun anlamıyorum.
yasım 22 evet cok erken evlendim. Erken bebek yaptim.Bi yandan okumaya calisiyorum. Ama esimi cok seviyorum pismanmiyim degilim tek sorunum bu ailesi ve askerlik durumu :) Allahin izniyle 6 ay sonra tamamen kurtulucam bunlardan Karsa gidicez 6 yil sonrada Kocaeliye :)Abinde kalman daha mantıklı o zaman. Yaş kaç bu arada?
Bende öyle düsünüyorum gitmeyide istiyorum. Burası öyle bir yer ki dedikodu dedikodu herkes fitne fesatlik pesinde. Kaynamam kendini cok iyi melek gosteriyo herkese ama onun cigerini biliyorum ben. Kadim findik cuvalini tasiyor ama 5 6 kilo bebege bakamiyor beli agriyormus kıyamam (!)
Bu konuda esime cok baski yaptim gidicem ders calisamiyorum diye oda o zaman annenlere git dedi. Ama bu arada annemin gitmesi gerekti ve benim oraya gitme isim iptal olduyoksa bayramda hic gelmeyecektim orda kalacaktim 6 ay
Abimle konusayim oda konussum esimle. Izin almasın ben kardesimi aliyorum goturuyorum desin. Babama gitmem daha zor. Abim kendisi alacak ama babama kendim gidicem arabasi yok otogardan gelip alamaz falan hem orda derste calisamam gelen giden cok olur oraya. Ilerleyen zamanda abime gitmek istiyorum hem o taraf daha sicak geciriyor kışı. Daha rahat ederiz. Yeni evliler ama en azından sert kıs zamanı orada kalabilirim. Kasımda sınavlarımdan sonra ancak gidersem rahat ederim. Yoksa surekli sinavlara gelme derdim olacak
Canım babam calisiyor aksamda bebegimle ilgilenemez gec geliyor eve. Ankarada ve orasida cok soguk oluyor. Onu gectim yine kombili ev burdan sicak yani daha iyi. Sinavlarim burada 6 ay araliksiz orda kalamam kasımda sinavlara gelmem daha zor olur o yuzden oraya gideceksmde kasımdan sonra gitmem daha iyi olur.
yasım 22 evet cok erken evlendim. Erken bebek yaptim.Bi yandan okumaya calisiyorum. Ama esimi cok seviyorum pismanmiyim degilim tek sorunum bu ailesi ve askerlik durumu :) Allahin izniyle 6 ay sonra tamamen kurtulucam bunlardan Karsa gidicez 6 yil sonrada Kocaeliye :)
Yeni gitti dahaKaç ay kaldı ?
Aynen öyle hiç istemiyorum. Soba kurdurdum bebegimi orada yikarim odadanda cikarmam zaten hiç.of cok üzüldüm icim daraldi.
hic durma abin gelsin alsin seni. bu ne ya annesine laf gelmesinde sana ne olursa olsun esin bunu düsünüyo bence. elalem ne der kafasinda.
git mis gibi sicak evde kal.
köy de bi süre kaldim, resmen dondum soguktan, bi odada soba yaniyor diger odalar buz gibi, banyo falan rezillik resmen.
cok zor.
Ben en çok eşine kızdım
Kendi egosunu bebeğin önüne geçmiş resmen
Baban tek çocuk için daha uygun ve orda kalmana izin vermiyor
Ne saçma
Öz baba dururken ne dıye kayın amca dolu bir evde kalasın
Azıcık sesini çıkar ya
O her sekilde kiskaniyor. Sanki 2 sene once onlar hayatimda yoktu. Neyini kiskaniyor anlamiyorum onlarda benim kardesim gibiler.Annen olunca git diyor (kuzenlerinden kiskanmiyor esin)
Baban tek olunca gitme diyor çünkü kuzenlerinden kiskaniyor
Ben anlamadım bu Kuzenler annen orada olunca gelmiyor baban tek olunca mi geliyor
Söyle sendeYeni gitti daha
6 ay net
Aynen öyle hiç istemiyorum. Soba kurdurdum bebegimi orada yikarim odadanda cikarmam zaten hiç.
Gormek isteyen gelsin odaya napiim.
Zaten gormek isteyende pek olmuyor ya
Kendimde bebegim uyurken 5 dk duş alıp cikiyorum.
Evet üst üste yasiyorlarmış resmen. Esim kendisi bu evde hic yasamamis. Unv icin baska sehirdeymis sonrada hep Ankarada yasamis calismis vs. Buraya memur olarak geldi sonra evlendik yine ayriydik. Ailesinin yaninda degildi. Kendisi geldi 1 hafta tahammul edemedi. Aliskin degil. O bile rahatsiz oluyor burada yasamaktan. Ama bana gitme diyor. Inatla. Belkide egosu belkide annesini dusunuyor ama ben goremiyorum haklisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?