Havlama sesine çare var mı ??

Evde istersen zürafa beslerim kimse de karışamaz doğal ortamı bıdı bıdı yok öyle ben senin bebenin viyak viyak sesini çekeyim köpeğe gelince ivdi küpek ılır mı.Yıl olmuş 2018 zihniyete bak milletin şaka gibi doğal ortamında köpeklere nasıl muamele görüyoruz az vicdan.Allah ıslah etsin.

Belediyeye kayıtlı kimliğini aldık. Gece yattık dan sonra havlamıyor. Sabah mama saati gelince havlamaya başlıyor.

Benimki çok iştahlı değil sürekli doludur mama kabı isteyince gidip yer o konuda veterinerize danışabilirsiniz.Ama zaten evdeyseniz mama için havlıyorsa abartıldığı gibi akşama kadar havlamıyordur verirsiniz problem yok tasmasız da dışarı çıkarmayın oldu bitti.

Bugüne kadar evimde 7 kedi 1 köpek sayısız kez balık kuş ve tavşan bakmış biri olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki bu hayvanların hiçbirinin doğal ortamı 120m2 evler de değil.Kesinlikle sokak kedileri ve köpekleri ev kedilerinden ve köpeklerinden daha mutlu bana göre.Sokağı görmüş kedi eve bile dönmez.Evde mutluysa neden?Bunun vicdanla alakası yok doğruya doğru demek gerekir.Onların doğal ortamını yok eden insanları suçlamak kolay ama şimdi sözde hayvanseverler sokaklara,arabalara alışmış hayvanları da doğal ortamından koparıp sokağa düştüğü an hiçbi şekilde tutunamayacak hale getiriyor.Bu sevgi falan değil.En kral hayvansever sırtına 5 kilo mamayı yüklenip sokakta besleme yapan hayvanseverdir.Yaralı hayvan görünce veterinere götüren hayvanseverdir.Zevki için kendini ve yalnızlığını tatmin etmek için hayvanları eve kapayan insanlar hayvansever falan olamaz bence.Ben bunu 25 yaşımda anlamıştım inşallah geç olmadan siz de anlarsınız iyi günler

Hayvanları severim,apartmanda olunca da takmam açıkçası isteyen sahiplensin ama 7/24 havlıyorsa insan bir yerden sonra ''ee yeter artık'' der,ben bunu bebek için de düşünürüm.Tabii şikayet etmem,hele komşunuzun yaptığı şeyi asla yapmam.Biraz büyüdükten sonra bu kadar çok havlamaz sanırım,bir süre bu insanlarla muhatap olacaksınız galiba Sizi bu şekilde rahatsız etmelerine sakın izin vermeyin ayrıca,yaptıkları şey normal bir şey değil,tekrarı olursa yine şikayet edin.

Zeki olduğu belli işte minnoşun. Siz onu dürtükleyin sert bir sesle hayır diyerek o öğrenir. Sezar millan izleyin, eğitim videoları ve yazıları okuyun ve goldenların zayıf noktası ödül maması kullanın. O anlarsa havlamasında sıkıntı olduğunu havlamaz. Benim goldenım 4. Aydan 3 yaşına kadar sadece 3 kere havladı. 3 tane havhav o kadar. Goldenlar akıllı, husky olsa sırf pisliğine bile havlayabilir mesela

Biran once komut almasi icin calismalara baslayin ya da mustakil eve cikin

Rahatsiz edecek kadar gece gunduz havliyorsa komsunuz hakli.

köpek sesinden mi rahatsız oluyormuş.
Bende senin sesinden rahatsız oluyorum diyemediniz mi?
Olabilir rahatsiz olabilir neden haksiz buldunuz bende olsam bende olurdum. Kimsenin sesini cekmek zorundamiyim?

En kral hayvansever benm o zaman:) 5 kilo değil 15 kilo mamalarla az dağ taş gezmedik. Kış geldi dagdakiler bizleri bekler. Burdanda mesaj vereyim. 1 kap mama 1 kap su her binanın önüne lütfen

Hayvanların doğal ortamı evdir diyen zaten yok da hayvanlar sokakta mutludur demenize yorum bile yapamıyorum. Türkiye'de mi geçiyor bu? Fotoğrafınızdaki cana tekrar bakın bence. Evet evde doyasıya koşamıyorlar ama en çok ihtiyaçları olan şeyi alıyorlar, sevgiyi. Sokaktaki pisliklerden tekme yemiyorlar, su içecekleri kap yan devrilmiş olmuyor. Boynu bükük gezmiyorlar. Sahiplenilmiş hayvanlar ve sahiplenilmemiş hayvanlar arasındaki farkı da anlamanızı beklerim, çok anlamışsınız ya her şeyi. Ayrıca benim hayvanlar için ne yapıp ne yapmadığımdan haberiniz var gibi konuşmanız çok tatlı

Hiç sokakta cins köpek görmediniz mi? Ben husky bile gördüm. Öyle ya da böyle bir evleri olmazsa sokakta kalma olasılıkları çok yüksek.
Ama siz onlari sahiplendikce ve ucret odeyip aldikca bilincli olarak ciflestirme olasiliklari artmiyor mu? Ben de kopeklere bayiliyorum, ozellikle golden a aşığım mukemmel seyler. Ama herkesten ayni anlayisi beklemek de biraz bencilce geliyor

Benim 2 yaşında goldenım var sahiplendiğimde 40 günlüktü goldenler neredeyse hiç havlamaz biz bazen dalga geçiyoruz bu havlamayı bilmiyor bizim yanımızda kendini insan zannediyor olabilir diye :)onlar çok minicikten eğitime çok açık bir ırk bir sıkıntısı olabilir mi veteriner e götürseniz tuvaletini çok sık çıkarman gerek şuan bebek olduğu için mama yer yemez hemen boşaltım başlar büyüdükçe bu süreç uzar

Apartman hayati hayvanlara uygun degil de insanlara cok mu uygun? O yuzden mi her gun komsumdan gelen sesler diye konu aciliyor? Valla bana soracak olursaniz ne kopek sesi duymak istiyorum ne de bebek, ama bunu desem herkes bana mustakil evi onerir.. sikayetci olan ciksin o zaman mustakil eve..

Ha bu arada German Shepherd hastasiyim ama evim onun rahatini saglayacak kadar genis olmadigi icin almiyorum.. yoksa komsu sikayeti cok da umurumda olmazdi.. sokak hayvani kavrami da gelismemis, 3.sinif dunya ulkerine mahsus bir kavramdir.. gelismis ulkelerde hayvanlar icin barinaklar vardir hatta online bile izlenebiliyor bazilari..

Sahipli hayvan ve sahipsiz hayvan die okuyunca gözlerim doldu gerçekten arabayla giderken burda köpek gezdiren çok var yine öyle gördüm yolda sahibi köpeğiyle yürüyüş yapıyor yanlarındada bi sokak kopegi gidiyor. Kadın onuda seviyor ama kendi köpeği öyle mutlu ozguven li pırıl pırıl ki yanndaki gariban yavrum kafa yerde içim parçalanmışti ya. Allah kimseyi sahipsiz çaresiz bırakmasın. Elimizden gelsene hepsine sahip cikablsek en azndn karınları doysa

Eğitim veren yerlerde gazeteyi rulo yapıp döverek eğitim veriliyor. Henüz küçük ama sizin miniginiz golden daha kolay eğitilebilir bir cins. Bende pekinez var ve inatciligiyla ünlü bir cins benim kızım da en inatcisindan şarj kablolarını sevdiğini farkedince petshoptan ince uzun( rulo gibi kıvrık birşey) kemik aldık havladiginda onu veriyorum oyalanıyor. Kizdigimi sesinizi yükselterek ona kızın ve dokunup sevmeyin. Vurarak cezalandırma işi bana ters ( eğitimci söylemişti) yani kısacası oyuncak ve kemik işinizi görecektir ..Bu hayvan düşmanlarından da nefret ediyorum söylemeden gecemedim.

Lütfen bu yavruyu bırakmayın. O daha bebek onunla bol bol oynayın .Bahçeli evinize taşınınca size daha iyi yarenlik yapacaktır.

Golden apartman dairesine uygun bir cins değil, arkadaşlar da söylemişler zaten. Yine de komşunuzun tepkisi çok aşırı olmuş. O polis çağırmaktan çekinmiyor madem siz de çağırın, sonuçta kapıyı tekmelemek, yumruklamak da oldukça rahatsız edici bir durum. Umarım yakın zamanda uygun evi bulup çıkarsınız

köpekler kediler gibi değiller. evde tıkılıp kalamazlar strese girerler. köpeğinizi sokakta dolaştırın yorulsun gönlünce havlasın. zamanla azalır havlaması.
komşuya da hak vermek lazım. evet hayvan sözden anlamıyor ama hastası olan var bebeği olan var sınavı olan var.
iki taraf da haksız değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…