- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
-
Ben nasıl kullancam onu sonraWalla arkadaşım saklamakta ise yaramıyor eğer memnun olmamalarını sağla bari yağ falan sür bornozuna silinirken yağ olsun walla aklıma bu geldi başka türlü hep kullancaklar gibi
Walla arkadaşım savaşta hersey mjbahtir hesabı güzel güzel. Köpük köpük yıkar sin bari ders alırlarBen nasıl kullancam onu sonra
Bende aynı yerde olmasını hiç onaylamiyorum zaten aynı odada yatmamaya çalışıyorum bu saye de biricik yatağımi bile kullanamiyorum maalesef ama imkanlar olmadığından dolayı ayrı olma olasılığı yok ben ayrı tutmaya çalıştıkça bi şekilde ortalık mali oluyor herseyimAllah Allah ne garip bir aileniz var. Sizin kendinize ozel bir odaniz yok mu? Abiniz nasil sizin malzemelerinize dokunabiliyor? Bana gore kiz cocugu ve erkek cocugunun dolabi ve odalari kesinlikle ayri olmali. Kiz cocugunun dolabinda ic camasiri oluyor, ozel kiyafetleri, kadinsal malzemeleri oluyor. Anneniz mi alir siz mi alirsiniz bilmiyorum sizin kesinlikle bir dolabiniz olmali. Odaniza kimse izinsiz girmemeli. Girerken kapiya vursunlar bunu annenize babaniza abinize soyleyin ikaz edin. Ya ustunuzu giyinirken pat diye odaniza girseler ne olacak? Acik acik konusun iste. Evinizde hic ozeliniz kalmamis. Gercekten sasilacak birsey. Havlunuzu da almasinlar. Sizin havlunuza onlar ciltlerini sürüyorlar, onlarda sivilce veya baska bir cilt sorunu varsa ve o havluyu siz kullanirsaniz size de gecer. Havlunuzu kesinlikle temiz tutmalisiniz ve bu sebepten o havlu sadece sizin olmali. Anlatin bunların hepsinj ya salak degiller ya bunları anlamalari lazim.
Zaten annemden çok onlar kullanıyor siz düşünün en sonunda hakkaten yenisini alıp bide dolap alicam kilitlemelihadi anneniz neysede, baba abi filan?? yahu ne garip insanlar var...
Elacan, senin bornoz ile havlu orta malı olmuş. Sen o bornozdan vazgeç bence, millet zorla seninkini kullanıyorsa ver onların olsun kendine yeni bir tane al
Elacan, senin bornoz ile havlu orta malı olmuş. Sen o bornozdan vazgeç bence, millet zorla seninkini kullanıyorsa ver onların olsun kendine yeni bir tane al
alcam dediğiniz gibi kilitlemeli dolapla birlikte durduk yere masrafa sokucaklar beni ya
Yaptım zaten defalarca bagiristik bu sefer beni kötü görüyorlar tapulu malimmiymis bilmem neymismis abim sayıp sovuyo az kaldı inşallah bi sene sonra kalmicak böyle şeyler evlenicem Allah izin verirseben olsam çok kötü bağırırdım.benim bornozuma nasıl teninizi değdirebiliyorsunuz ayıp artık genç kız oldum tiksiniyorum hiç hoş değil falan diye bağırırdım galiba.biraz onlara dokunacak kelimeler söylerseniz halledebilirsiniz ya da annenizi ve babanızı uygun bir zamanda çekip kendi teninize değen bir havluyla kurulanmamalarını söyleyebilirsiniz.bunu babanız anlayışla karşılarsa abinizle özel olarak konuşmasını ve artık çocukluktan çıkıp genç kız olduğunuzu bastıra bastıra söyleyip uyarmasını isteyin.başarılar.
ben genç kızken havlumu bir kez kullanıp kirliye atıyordum yada odama götürüyordum..kalabalık bir aile olduğumuzdan..erkek kardeşimde havlusunu ayırır..şimdi bizden gördü pasaklı olmasına rağmen babamda ayırıyo
Aynen aynenHahahaha kıyamam ben sana... Hepimizin ailesinde türlü türlü gariplikler var ne yapalım.
ben genç kızken havlumu bir kez kullanıp kirliye atıyordum yada odama götürüyordum..kalabalık bir aile olduğumuzdan..erkek kardeşimde havlusunu ayırır..şimdi bizden gördü pasaklı olmasına rağmen babamda ayırıyo
Evde nasılsa kimse görmüyor diye onu bile kullanırlar vallaEki Görüntüle 1530681 Böyle bir bornoz alın, abiniz kullanmaz sanıyorum.
haha evet yakışık almaz bikere abin kullanmazEki Görüntüle 1530681 Böyle bir bornoz alın, abiniz kullanmaz sanıyorum.
Evde nasılsa kimse görmüyor diye onu bile kullanırlar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?