- 11 Ocak 2014
- 441
- 964
- 303
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
-
Ne diyeyim bilemedim. Kendinize yeni bir bornoz alın diğerini anne/baba/abi ortaklaşa kullansın :)
Bornoz falan bilemem ama eğer beni böyle çileden çıkartacak kadar olayı tekrar ediyorlarsa ya aşağı atarım ya da gözleri önünde parçalarım ibret olsun diye. Bir daha elinizi eşyalarıma sürerseniz sizinkilere de aynısını yaparım derim. Sonra gider kendime yenisini alırım. Sıkıyosa yapsınlar :)
Mesela ben aile bireyleri arasında kıyafete falann çok takılmam. Kilo aldığım için annemle bedenlerimiz uyuyor. Ara sıra benim gömleklerimi falan giyer ama 1 kere bile izin almadan elini uzattığını görmedim. Bornoz falan hak getire zaten mümkün değil yani. Makyaj malzemelerimi , kıyafetlerimi falan paylaşırım ama kimsenin kitaplarıma dokunmasını istemem mesela. Nefret ederim kitaplara dokunup onları böyle ortalığa saçan insanlardan. Anne- babam dahil asla dokunmazlar. Masamın üstündeyse yeri oradadır kaldırmazlar. Cidden kavga sebebidir bu. Öyle birşey yaparlarsa ne olacaklarını kendileri de biliyorlar. El sürmezler bile :)güzel uyarı şekli
bence tüm aile fertlerine birer bornoz ve el havlusu hediye olarak alınÖncelikle iyi akşamlar arkadaşlarburadaki dertlere göre bahsedeceğim şey çok basit kalıyor ama yinede paylaşmak istedim. Sorun benim havlumun , bornozumun evdeki herkes tarafından kullanılması illet oluyorum kaç kere uyardım özel esyama saygınız yok diye ama abim babam annem hepsi kullanıyor hiç bir eşyama saygı yok kendi mallariymis gibi kullanıyorlar ne zaman duş alsam havlularimi hep ıslak buluyorum napmam lazım ya sakla derseniz aklıma geldi ama koycak yer yok
Limoncunun eşiyle akrabalık varmı sizde.bornoz deyince limoncunun eşi geliyo aklıma
dolabının içinde sakla canım yüzünü kurula odana götür biraz meşakkatli sürekli onu hatırlamak ama en azından bir çözüm bende hoslanmıyorum sadece eşimle paylaşırım havlumu :)Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlarburadaki dertlere göre bahsedeceğim şey çok basit kalıyor ama yinede paylaşmak istedim. Sorun benim havlumun , bornozumun evdeki herkes tarafından kullanılması illet oluyorum kaç kere uyardım özel esyama saygınız yok diye ama abim babam annem hepsi kullanıyor hiç bir eşyama saygı yok kendi mallariymis gibi kullanıyorlar ne zaman duş alsam havlularimi hep ıslak buluyorum napmam lazım ya sakla derseniz aklıma geldi ama koycak yer yok
Limoncunun eşiyle akrabalık varmı sizde.bornoz deyince limoncunun eşi geliyo aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?