Havluyla sertce omzuma vurdu. Iz var darp raporu almalı miyim

Canım ben yaşadığım bi olayı anlatayım sana; geçen kış Şubat ayında hatta Şubat'ın 5' iydi biz kartopu oynamak için aşağı inmiştik, o gün birbirimize kartopu atıyoruz ama oyunun heyecanıyla bir kartopunu bana atmıştı ama baya bi sertti ve sağ kaburgamın alt kısımlarına denk geldi. Tabi ben o acıyla yere düştüm, eşim geldi hemen yanıma kucağında 8. Kata çıkardı beni. Eve gidince açtı baktı koskoca bi morluk vardı, ben duramıyorum kıvranıyorum çünkü baya bi acıyordu. Sonra dayanamadı acile gittik, kaburgam zedelenmiş o yüzden o kadar acıyormuş, eşim bunun üzerine 1 hafta izin aldı ve bana baktı, yemek dahi yapmadım. sadece yemek ve lavabo ihtiyaçlarım için kalktım onun harici beni kaldırmadı. Evi de temizledi, geçmiş olsuna gelenler için çay / kahve de yaptı, yemek de hazırladı. Ve o günden beridir bana şaka yapar ama sözlü, dokunmadan. Neden anlattım sana bunu, şimdi onu açıklayayım; sana isteyerek ya da istemeyerek zarar verdikten sonra eğer senden özür dilemesini ve bir daha yapmamasını biliyorsa o adamla devam et, ama sana bile isteye Zarar verip"bundan sonra böyle" diyen bi adamdan kaç. Hem sen hem de bebeğin kurtul o adamdan.

Ever çok doğru neyse siz bu konuyu takip etmeyin gerilmek bebisee iyi gelmez

Yaaa ne kadar düşüncelisin kıyamam.
Şimdi daha bir sinir oldum biliyor musun?
Umarım her şey istediğin gibi olur.
Asla kendini ezdirme bu adama.
Şarttlar oluştuğunda da gerekeni yap bence.

Sen ne diyorsun eşine uzaklaştırma kararı verilmeli,
Aaaaaa şu şakalaşması bu,
Havlu suç aleti olmuş.
Rapor olmadan olur mu?
Hemen adliyeye git, hatta boşanma dilekçeni de ver şimdiden ön hazırlık olsun.

eski üye olmasanız dalga geçiliyor derim de gayet ciddisiniz. şakalaşmışsınız siz ciddiye bindirince o da kabadayılığa vurmuş sonuçta. ben büyük bişe göremedim ama belki ben yanlış bakıyorum

Düzelmeye niyeti olmayan adamdan er geç boşanmalısınız. Ama bunu ne zaman yapabileceğinizi ancak siz bilebilirsiniz. Babanızın desteğini alabiliyorsanız, hemen boşanın. Hani bir işe girip çalışın, hemen avukat tutun da diyemiyorum ki, okul ve çocukla o iş zor. Ya da diğer ihtimal, okul bitip, iş bulana kadar iki yabancı gibi yaşayın evde. Yüzüne bakmayın, konuşmayın, muhatap olmayın, çok zorluyorsa çok yıprandım, düşünmeye ihtiyacım var diyerek anasının evine şutlayabiliyorsanız şutlayın. Uzak durun kısaca. Çocuğunuz için de daha iyi olur böyle. Ona da yazık ya, daha dünyayı tanımadan şiddeti tanıyor.

Işte bu anlattığın şey benim yaşantımda çok uzak

Allah var bir gün önce karnım ağrıyor yerimden kalkmak istemiyorum diye 10 buçukta işten gelmiş olmasına yemek yememiş olmasına rağmen beni acile götürdü
O gün hazır yemeği koydu yedi kaldırdım ben sadece ama bir gün sonra böyle bişey oluyor

Bir iyi bie kötü anlamıyorum

Tepkisi soğutuyor zaten yaptıklarıma yanıyorum

Annesinin evinde yaşamaz
Ama şuan onun bana takındığı tavır o şekilde

Muhatap olmuyor konuşmuyor

Sarılmak istesem mesela yorgunum diyor.
Vs.
O yüzden bende o tavıra gecmeliyim içimden gelmiyor zaten artik

Annesinin evinde yaşamaz
Ama şuan onun bana takındığı tavır o şekilde

Muhatap olmuyor konuşmuyor

Sarılmak istesem mesela yorgunum diyor.
Vs.
O yüzden bende o tavıra gecmeliyim içimden gelmiyor zaten artik
Sarılmak istediğinizde mi? Hala sarılmaya mı çalışıyorsunuz bu adama? İşte bu tavırlar o şiddeti normalleştiriyor biliyor musunuz? Şuan utancından yüzünüze bakamaması gereken yerde, hem suçlu hem güçlü modunda. Ve bunda sizin de payınız var. Hem kendiniz hem çocuğunuz için aklınızı biran önce başınıza almalısınız. Gerçekten üzüldüm şu bulunduğunuz ortama. Bir de demişsiniz ya on buçukta eve gelmiş ve aç olmasına rağmen beni doktora götürdü diye... Bu lütuf değil, olması gereken şey. Gerekirse gecenin bir yarısı sırtında taşıyarak götürecek sizi doktora...

Umarım değişir canım, ama zor gibi duruyor

Her şaka da darp raporu alın koşun bence her aile içinde şakalaşmalar olur bunda ne var. En ufak şeyi büyütüp sonra boşanıyoruz diye konu acın Tekrar

İnşallah atanıp bu aileden kurtulursun.
Inşallah tek dileğim
Tartışma olduktan hemen sonra değil
Normal bir zamanda bir şey yok ama soğukluk varsa aramızda o soğukluk gitsin diye çabalıyorum
Ama boşa

Her seferinde ne halt olduğunu gösteriyor
Hastaneye o koşullarda götürmesi bana lütuf iyilik gibi gelmisti

Canım bence böyle şakalar yapmayın birbirinize hele ki sulu şakalar.
Eşin fevri davranmış bi anda şakadan şiddete geçmiş gibi belki o da sonradan pişman olmuştur. Ama bu hareketi pek normal değil.
Sürekli mi bu tarz şiddetlere maruz kalıyorsun ?

Bi daha sakalasmaya kalkarsa cevap verme yapma de
Saka yapiyorum derse siddete yermi arıyorsun bundan sonra boyle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…