- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
Canım ben yaşadığım bi olayı anlatayım sana; geçen kış Şubat ayında hatta Şubat'ın 5' iydi biz kartopu oynamak için aşağı inmiştik, o gün birbirimize kartopu atıyoruz ama oyunun heyecanıyla bir kartopunu bana atmıştı ama baya bi sertti ve sağ kaburgamın alt kısımlarına denk geldi. Tabi ben o acıyla yere düştüm, eşim geldi hemen yanıma kucağında 8. Kata çıkardı beni. Eve gidince açtı baktı koskoca bi morluk vardı, ben duramıyorum kıvranıyorum çünkü baya bi acıyordu. Sonra dayanamadı acile gittik, kaburgam zedelenmiş o yüzden o kadar acıyormuş, eşim bunun üzerine 1 hafta izin aldı ve bana baktı, yemek dahi yapmadım. sadece yemek ve lavabo ihtiyaçlarım için kalktım onun harici beni kaldırmadı. Evi de temizledi, geçmiş olsuna gelenler için çay / kahve de yaptı, yemek de hazırladı. Ve o günden beridir bana şaka yapar ama sözlü, dokunmadan. Neden anlattım sana bunu, şimdi onu açıklayayım; sana isteyerek ya da istemeyerek zarar verdikten sonra eğer senden özür dilemesini ve bir daha yapmamasını biliyorsa o adamla devam et, ama sana bile isteye Zarar verip"bundan sonra böyle" diyen bi adamdan kaç. Hem sen hem de bebeğin kurtul o adamdan.Önceki şiddetlerinde de iz bırakacak şekilde bişey olması kol sikma iktirme
Biseyler atmak gibi
En büyüğü saç yolmaydi .
Düşünüyorum zaten çocuk öyle onun yüzünden yanlış modelle büyüyor.
Ever çok doğru neyse siz bu konuyu takip etmeyin gerilmek bebisee iyi gelmez
Daha öncekilerde darp raporu aldın mı?Şaka olsun diye değil can acıtmak için vurdu
Evet oldu
Okulun bitmedi mi?Dedim bilerek yapmadigimida belirttim
Bi daha bana el kol hareketi yapmazsın diye savundu kendini.
Düzelmeye niyeti olmayan adamdan er geç boşanmalısınız. Ama bunu ne zaman yapabileceğinizi ancak siz bilebilirsiniz. Babanızın desteğini alabiliyorsanız, hemen boşanın. Hani bir işe girip çalışın, hemen avukat tutun da diyemiyorum ki, okul ve çocukla o iş zor. Ya da diğer ihtimal, okul bitip, iş bulana kadar iki yabancı gibi yaşayın evde. Yüzüne bakmayın, konuşmayın, muhatap olmayın, çok zorluyorsa çok yıprandım, düşünmeye ihtiyacım var diyerek anasının evine şutlayabiliyorsanız şutlayın. Uzak durun kısaca. Çocuğunuz için de daha iyi olur böyle. Ona da yazık ya, daha dünyayı tanımadan şiddeti tanıyor.Yok gerçekten çocuk olumsuz etkileniyor
Cocuk oral dönemde ısırma davranışı var sinirlenince çocuğa da hafiften kızıyor
Farkındayım bana davranışları yüzünden olumsuz etkileniyor.
Böyle gitmez evet.
Kayimvalidem hacıya hocaya bakıp
düzelmeye baslamis eşini alttan al diyor düşün.
Okuyorum son sınıf diğer dönem 3 dersim var.
En azından şu kpss sürecini atlatsaydım.
Çocuğa okuldayken annesi bakıyor ve babamlarin eviyle kaynvalidemjn evi çok yakin
Canım ben yaşadığım bi olayı anlatayım sana; geçen kış Şubat ayında hatta Şubat'ın 5' iydi biz kartopu oynamak için aşağı inmiştik, o gün birbirimize kartopu atıyoruz ama oyunun heyecanıyla bir kartopunu bana atmıştı ama baya bi sertti ve sağ kaburgamın alt kısımlarına denk geldi. Tabi ben o acıyla yere düştüm, eşim geldi hemen yanıma kucağında 8. Kata çıkardı beni. Eve gidince açtı baktı koskoca bi morluk vardı, ben duramıyorum kıvranıyorum çünkü baya bi acıyordu. Sonra dayanamadı acile gittik, kaburgam zedelenmiş o yüzden o kadar acıyormuş, eşim bunun üzerine 1 hafta izin aldı ve bana baktı, yemek dahi yapmadım. sadece yemek ve lavabo ihtiyaçlarım için kalktım onun harici beni kaldırmadı. Evi de temizledi, geçmiş olsuna gelenler için çay / kahve de yaptı, yemek de hazırladı. Ve o günden beridir bana şaka yapar ama sözlü, dokunmadan. Neden anlattım sana bunu, şimdi onu açıklayayım; sana isteyerek ya da istemeyerek zarar verdikten sonra eğer senden özür dilemesini ve bir daha yapmamasını biliyorsa o adamla devam et, ama sana bile isteye Zarar verip"bundan sonra böyle" diyen bi adamdan kaç. Hem sen hem de bebeğin kurtul o adamdan.
Düzelmeye niyeti olmayan adamdan er geç boşanmalısınız. Ama bunu ne zaman yapabileceğinizi ancak siz bilebilirsiniz. Babanızın desteğini alabiliyorsanız, hemen boşanın. Hani bir işe girip çalışın, hemen avukat tutun da diyemiyorum ki, okul ve çocukla o iş zor. Ya da diğer ihtimal, okul bitip, iş bulana kadar iki yabancı gibi yaşayın evde. Yüzüne bakmayın, konuşmayın, muhatap olmayın, çok zorluyorsa çok yıprandım, düşünmeye ihtiyacım var diyerek anasının evine şutlayabiliyorsanız şutlayın. Uzak durun kısaca. Çocuğunuz için de daha iyi olur böyle. Ona da yazık ya, daha dünyayı tanımadan şiddeti tanıyor.
Kpss çalışıyorum yarim dönem kaldı.Okulun bitmedi mi?
Kpss çalış ve atan.
Kurtar kendini artık.
İnşallah atanıp bu aileden kurtulursun.Kpss çalışıyorum yarim dönem kaldı.
Sarılmak istediğinizde mi? Hala sarılmaya mı çalışıyorsunuz bu adama? İşte bu tavırlar o şiddeti normalleştiriyor biliyor musunuz? Şuan utancından yüzünüze bakamaması gereken yerde, hem suçlu hem güçlü modunda. Ve bunda sizin de payınız var. Hem kendiniz hem çocuğunuz için aklınızı biran önce başınıza almalısınız. Gerçekten üzüldüm şu bulunduğunuz ortama. Bir de demişsiniz ya on buçukta eve gelmiş ve aç olmasına rağmen beni doktora götürdü diye... Bu lütuf değil, olması gereken şey. Gerekirse gecenin bir yarısı sırtında taşıyarak götürecek sizi doktora...Annesinin evinde yaşamaz
Ama şuan onun bana takındığı tavır o şekilde
Muhatap olmuyor konuşmuyor
Sarılmak istesem mesela yorgunum diyor.
Vs.
O yüzden bende o tavıra gecmeliyim içimden gelmiyor zaten artik
Umarım değişir canım, ama zor gibi duruyorIşte bu anlattığın şey benim yaşantımda çok uzak
Allah var bir gün önce karnım ağrıyor yerimden kalkmak istemiyorum diye 10 buçukta işten gelmiş olmasına yemek yememiş olmasına rağmen beni acile götürdü
O gün hazır yemeği koydu yedi kaldırdım ben sadece ama bir gün sonra böyle bişey oluyor
Bir iyi bie kötü anlamıyorum
Tepkisi soğutuyor zaten yaptıklarıma yanıyorum
Hayırdır niye kudurdun deseydin.Gözüne gelmedi alnına geldi
Acidi dedim
Kolun kopması ölmedin ya dedi
Bundan sonra böyle dedi.
Inşallah tek dileğimİnşallah atanıp bu aileden kurtulursun.
Tartışma olduktan hemen sonra değilSarılmak istediğinizde mi? Hala sarılmaya mı çalışıyorsunuz bu adama? İşte bu tavırlar o şiddeti normalleştiriyor biliyor musunuz? Şuan utancından yüzünüze bakamaması gereken yerde, hem suçlu hem güçlü modunda. Ve bunda sizin de payınız var. Hem kendiniz hem çocuğunuz için aklınızı biran önce başınıza almalısınız. Gerçekten üzüldüm şu bulunduğunuz ortama. Bir de demişsiniz ya on buçukta eve gelmiş ve aç olmasına rağmen beni doktora götürdü diye... Bu lütuf değil, olması gereken şey. Gerekirse gecenin bir yarısı sırtında taşıyarak götürecek sizi doktora...
Bi daha sakalasmaya kalkarsa cevap verme yapma deArkadaşlar sabah eşime kahvaltı hazırlarım Neyse o da yapmayacağını söyledi elini yüzünü yıkadı o sirada uzerime su atti
Bebegimize de attı.
Sonra bende ona attım
Parmağım su atarken alnına geldi diye havluyu sertce omzuma vurdu.
Sonra hakettin
Bundan sonra böyle falan dedi.
Omzunda iz var.
Darp raporu almalı miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?