- 14 Ağustos 2018
- 21.030
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.578
- 598
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
böyle adamla şiddet meyilini tedavi etmeden hadi evlendiniz de çocuk neden?Para büyüklüğünde zedelenme oldu
Ever vae.
Ortaya çıkınca çok fena şeyler oluyor.
böyle adamla şiddet meyilini tedavi etmeden hadi evlendiniz de çocuk neden?
hadi diyelim çocuk bedenen zarar görmedi ama olan çocuğun psikolojisine oluyor ki bu daha kötü.çocuklar böyle ortamlarda büyüyüp neye dönüşüyorlar.kafalarında neler kodlanıyor.karısını döven adamların çocuklarına bakıldığında hepsi ya kendileri dayak yemişler ya da evde babaları annelerine şiddet göstermiş oluyor.çocuklara çok üzülüyorum , annelerine de çok kızıyorum ( gerçekten aşırı çaresiz durumda olanlar hariç).Beğenilerde şu işarette olmalı
Sen de onu kiskirt, yine siddet uygularsa o zaman alirsin darp raporuO onun klasik kalıplaşmış lafı..
Ne olsa hep benim hakettigimi düşünür.
Kendisi yapar ama ona göre bana çok iyi davraniyordur ama ben insanlıktan anlamiyorumdur .
O kışkırtmak için söylüyor.hakli sandığı için kendini
dipnot ekliyim buna: darp raporu denen şey alayım da kahvaltılarda bana sesini yükseltirse çıkartır gösterir tehdit ederim bana sesini çıkartamaz tarzı bi doktor raporu değil.kadın şikayetçi olmasa bile kamu davası açılır hakkında işlem yapılır , ceza alır.Bosanmaya cesaretiniz var mi?
Yoksa o darp raporu bir isinize yaramaz cunku ondan soruyorum. Cerceveletip duvara asmak icin almiyoruz o raporlari.
Cezayi alacak sonra afedersin utanmadan eve geri gelecek,kadin da yine kapiyi acip bu adamla normal hayatina devam edecek. Yine koyun koyuna yatacaklar? Bu ne sacmalik ne mantiksizlik yani? Kadina da boyle durumlarda ceza verilmeli bence.dipnot ekliyim buna: darp raporu denen şey alayım da kahvaltılarda bana sesini yükseltirse çıkartır gösterir tehdit ederim bana sesini çıkartamaz tarzı bi doktor raporu değil.kadın şikayetçi olmasa bile kamu davası açılır hakkında işlem yapılır , ceza alır.
Ben zaten şu mantığı da anlamıyorum çocuklarım için katlandım, çocuklar evden ayrılınca da bu yaşta artık ayrılık olmaz kaderimde bu varmış.hadi diyelim çocuk bedenen zarar görmedi ama olan çocuğun psikolojisine oluyor ki bu daha kötü.çocuklar böyle ortamlarda büyüyüp neye dönüşüyorlar.kafalarında neler kodlanıyor.karısını döven adamların çocuklarına bakıldığında hepsi ya kendileri dayak yemişler ya da evde babaları annelerine şiddet göstermiş oluyor.çocuklara çok üzülüyorum , annelerine de çok kızıyorum ( gerçekten aşırı çaresiz durumda olanlar hariç).
devleti meşgul ediyorlar, sonra bu tip olaylar yüzünden bir yerden sonra hoop gerçek zor durumda olanların mağdur olacağı bir şey çıkıyo.Cezayi alacak sonra afedersin utanmadan eve geri gelecek,kadin da yine kapiyi acip bu adamla normal hayatina devam edecek. Yine koyun koyuna yatacaklar? Bu ne sacmalik ne mantiksizlik yani? Kadina da boyle durumlarda ceza verilmeli bence.
Hah ne guzel dedin,tam da bu.devleti meşgul ediyorlar, sonra bu tip olaylar yüzünden bir yerden sonra hoop gerçek zor durumda olanların mağdur olacağı bir şey çıkıyo.
Şakalaşmayken tadı mı kaçtı gergin miydiniz anlaşılmıyor?Arkadaşlar sabah eşime kahvaltı hazırlarım Neyse o da yapmayacağını söyledi elini yüzünü yıkadı o sirada uzerime su atti
Bebegimize de attı.
Sonra bende ona attım
Parmağım su atarken alnına geldi diye havluyu sertce omzuma vurdu.
Sonra hakettin
Bundan sonra böyle falan dedi.
Omzunda iz var.
Darp raporu almalı miyim
Vakti gelince kullanmak üzere eteğine taş olarak dolduracak..Bosayacak misin darp raporu alıp yoksa darp raporu alıp aynı evde yaşamaya devam mi edeceksin gördüğüm en saçma konulardan biri ne cevap yazacağımı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?