- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
Konu sahibinin geçmiş konularını ben de bilmiyordum ama ilk mesajında eşinin psikopatlığını hissettim ya, hissedilmemesi enteresan geldi bana da. Bodoslama dalga moduna geçilmesine de çok şaşırdım o yüzden. Eşlerimiz kucağımızda bebek varken peşimizden koşturur mu mesela? Bir kaza olur, çocuk düşer diyer koşmazlar en basitinden. Satır aralarından çok fazla dengesizlik okudum. Konu şiddet olunca, biraz temkinli yaklaşıyorum açıkçası. Ayrıntıları sormak dalga geçmekten önce gelmeli. Ha baktık cidden saçma bir durum, goygoy severim, biliyorsunuz.Ben de ilk yorumlara güldüm çünkü ben de şakalaşmanın devamı olarak düşündüm. "Bundan sonra böyle" de şakalaşmanın devamında söylenebilir, biz yanlışlıkla birbirimizin orasını burasını morartıp "ee kaşınma o zaman" diye dalga geçeriz çünkü. Arkadaşımla boğuşurken burnum çatladı benim.
Ben okuduğum zaman eşinin gücünü kontrol edemeyip fazla şiddetli vurduğunu (şakanın kaka olması gibi) düşündüm sadece. Yoksa kimsenin olayın perde arkasını bile bile güleceğini sanmıyorum. Konu açılırken adamın şiddet geçmişi ve meyilinin bilinmemesinden böyle yorumlar oldu bence.
Hanımefendi eşi daha önce şiddet uygulamış saçını başını yolmuş rapor almasın diye evden de çıkarmamış alamamış ve sürekli psikolojik şiddet uyguluyormuş.bir de merak ettim hanımlar, hiç eşlerinizle şakalaşmaz mısınız? bazı yorumlar çok garibime gitti gerçekten.
eşim de ben de maşallahı olan boylu poslu insanlarız ve boğuşmayı, güreşmeyi ya da birbirimize vurup kaçmayı çok severiz. çocuk gibi basar kahkahayı koşarız mesela yakalanmamak için. e haliyle bazen kuvvetimizi ayarlayamadığımız anlar da oluyor ama gidip "ben bunu kaldıramam," deyip rapor almak aklıma gelmedi. bariz şiddeti tenzih ederim tabii ki.
bir de merak ettim hanımlar, hiç eşlerinizle şakalaşmaz mısınız? bazı yorumlar çok garibime gitti gerçekten.
eşim de ben de maşallahı olan boylu poslu insanlarız ve boğuşmayı, güreşmeyi ya da birbirimize vurup kaçmayı çok severiz. çocuk gibi basar kahkahayı koşarız mesela yakalanmamak için. e haliyle bazen kuvvetimizi ayarlayamadığımız anlar da oluyor ama gidip "ben bunu kaldıramam," deyip rapor almak aklıma gelmedi. bariz şiddeti tenzih ederim tabii ki.
Çalışır duruma gelmeyi bekledim ve yanlış tercihler yaptım farkındayımBende eski konulardan birkaçını takip etmiştim. Baya olumsuz giden bi evlilik ille hergün bize geeeeel diye huzur kaçıran bi kaynana vardı ve size o kadar nasihat verildi. Çocuk yapma diye ama günleri sayasaya yaptınız. Şimdi daha zor hersey. Bari bu defa nasihatleri dinleyin de uzaklaşın bu adamdan da ailesinde. Babaanneniz mi vardı öyle hatırlıyorum. Yaşıyorsa onun yanına gidebilir misiniz? Vallahi çok üzüldüm halinize.Bi çıkış yolu bulursunuz inşallah. Adamın ne iyilikten anladığı var ne sertlikten. Sanırım uyum olmadı sizin evlilipinizde.Allah yardımcınız olsun.
Keşke ilk mesajında eşinle olan diğer problemlerinden ve şiddet geçmişinizden de bahsetseydin. Çoğu insan anlamamış.
Konu sahibinin geçmiş konularını ben de bilmiyordum ama ilk mesajında eşinin psikopatlığını hissettim ya, hissedilmemesi enteresan geldi bana da. Bodoslama dalga moduna geçilmesine de çok şaşırdım o yüzden. Eşlerimiz kucağımızda bebek varken peşimizden koşturur mu mesela? Bir kaza olur, çocuk düşer diyer koşmazlar en basitinden. Satır aralarından çok fazla dengesizlik okudum. Konu şiddet olunca, biraz temkinli yaklaşıyorum açıkçası. Ayrıntıları sormak dalga geçmekten önce gelmeli. Ha baktık cidden saçma bir durum, goygoy severim, biliyorsunuz.
Tabiki alın ve hemen boşanma davası açın. İnsan eşine su sicratip, şaka yapar mı hiç? Ben olsam hiç vakit kaybetmeden bosanirdimHavluyla vurması şaka değil cidden diğer odaya kaçtım geldi şak diye vurdu
Evden çıkmak istedim çıkarmadı. Telefonumu da aldı.Işin trajik tarafi şu.
Saćinizi yoluyor şiddet uyguluyor gitmiyorsunuz havluyla vuruncami dank ediyor onu anlamadim.
O kadar çok problem yaşamışsınız
Belki bu güne kadar 100 kere boşanmanız gerekirdi,sizin tek sorununuz havluyla darp değil ki
Zaten bir an önce kurtulmanız gerekirken hala neyi düşünüyorsunuz
Sizin evliliğiniz zaten bitmek uzere.Evden çıkmak istedim çıkarmadı. Telefonumu da aldı.
Gidemedim
Sizin evliliğiniz zaten bitmek uzere.
Yani sizde zaten bitirmeyi bekliyorsunuz.
Ama bu şekilde zarar gormicekmisinz psikolojikman.
Saglikli karar verin.Kendimde olumsuz etkileniyorum farkındayım
Ama zihnim kendisi için unutuyor
Hatırlamıyorum üstünü kapatıyor normalmiş gibi geliyor
Bazen çaresiz tek başıma ya devam edemezsem diye düşünüyorum
çok fena insanlar
Iftira atıp çocuğu elimden almaya kaçırmaya bile kalkabilirler.
Şuan en büyük zarar oğluma geliyor
Onun davranışlarını gördüğü ici
Darp raporunu alıp boşanacakmısınız peki çünkü onunda süresi var diye biliyorum 6 aydı, sanırım belirli süreden sonra gecerli olmaz diye biliyorum tabi siz yinede bir avukata danışınEvet haklisiniz ama önceki konulardan bahsetmek aklıma gelmedi
Gerçi sizin gibi birkaç arkadaş özenle dinledi
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?