Doğuma Hazırlık Havuzlu Han

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

burn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
80
6
296
İstanbul
Selam kızlar
Arabamız yok, eminönü havuzlu handan topluca alışveriş yapmayı düşünüyoruz, beğenirsek mobilyası da dahil. Nakliye yapıyolar mı? Eve teslim falan. Vardır aranızda oradan alışveriş yapanlar. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
biz mobilya almadık havuzlu handan ama aldıklarımız ebat olarak büyüktü.bizde araba vardı sorun olmadı ama nakliye istermisiniz diye soran olmadı.ama sonuçta nereden mobilya alsanız onlar getiriyorlar.onlarda böyle olursa getirirler herhalde.

ben gittim fiyat olarak hiç uygun bir yer değil. ve doğru dürüst indirim falanda yapmıyorlar. tüccar zihnişyetli oldukları için nakliyeyi karşılayacaklarınıda sanmıyorum açıkçası.
ben hiç bişey almadan geri döndüm. çektiğimiz yorgunlukta cabası..

tabi bu benim fikrim..

ben gittim fiyat olarak hiç uygun bir yer değil. ve doğru dürüst indirim falanda yapmıyorlar. tüccar zihnişyetli oldukları için nakliyeyi karşılayacaklarınıda sanmıyorum açıkçası.
ben hiç bişey almadan geri döndüm. çektiğimiz yorgunlukta cabası..

tabi bu benim fikrim..

Ciddi misin? Ama cok ovuyorlar orayi. Ozellikle giyim cook ucuz diye. Bizde gitsekmi diyorduk esimle !!!!!

Ciddi misin? Ama cok ovuyorlar orayi. Ozellikle giyim cook ucuz diye. Bizde gitsekmi diyorduk esimle !!!!!

Biz de beğenmedik havuzlu hanı açıkçası.
Ne ürünler ne de fiyatları dışarıya göre daha cazip değil.
Markaların kampanyalarını takip etmek, internet mağazalarına bakmak ve mahalle dükkanları ve pazarlardan alışveriş yapmak daha mantıklı bence.
Ben Kadıköy Salı pazarından alıyorum mesela.
Fatih Çarşamba pazarında da açıyormuş benim alışveriş yaptığım tezgah.
Geçenlerde Mothercare'de bir kampanya oldu, ordan da badi aldım dışarı fiyatına.
Tabi siz yine de gidin görün, aklınızda kalmamış olur.

havuzlu hanı bende pek beğenmiyorum, markalar hariç ucuz olan body ler bence sağlıksız zaten bir yıkamadan sonra ağzı burnu kayıyor, markaları takip edip almak bencede daha mantıklı özellikle mothercare..

öncelikle herkese merhabalar 33 haftalık hamişim ve hep sizlerin yorumlarını fikirlerini okuyodum ve bugün bende üye olmaya karar verdim hepinize merhabalar : )
havuzlu hana maalesef gidenlerden biride benim son derece pişmanım gayette ucuz olmayan ve peşin paran yoksa son derece pahalıya mal olan bi alışveriş seni bekliyo demektir. bende netten okuyarak ve çeevremden araştırarak gttm çok pişman oldum tavsiye etmıyorm. alışveriş merkezleri ve netten indirimleri takip etmek daha mantıklı bize çok pahalıya patladı havuzlu han arkadaşlar!

bende salı günü havuzlu hana gittim, büyük bir hevesle ama yanıldım:) mesela kendine yakın ürünlerini beğendiğin bir bebek mağazasından da bir sürü şey alsan indirim yaparlar biz öyle yaptık. nakliyeyi yapacaklarını bende hiç düşünmüyorum. bende arkadaşlara katılıyorum indirimleri falan takip et daha karlı çıkarsın kolay gelsin şimdiden.

Ben de pek sevemedim ve fiyatların da cok uygun olduğunu düşünmüyorum. İnternet takip edilse ya da tanıdık bildik dükkânlardan da oradaki fiyata alırsınız. Hele arabanız yoksa hic değmez gitmeye. Ancak ben bir dükkanda beşik, yatak falan sormuştum nakliyeleri vardı. Ama bebek arabalarında var mıdır bilemem

geçen c.tesi eminönündeki havuzlu hana gittim elime listemi alarak. hem merak ediyodum hemde fiyatları karşılaştırmak istedim dışarıya göre..ve elimdeki listenin nerdeyse tamamını bir yerden tamamlayıp çıktım. fiyatlara gelince öyle aman aman uygun fiyatlar yok. ama kalite bence iyiydi. aradığınız bi çok markayı birarada bulabiliyorsunuz.beklediğimin üzerinde bir kalite vardı. gerçi ben zaten kızıma bi sürü kıyafetttttlerrr almıştım önceden. o yüzden pek giyim kuşama dalmadan diğer ihtiyaçlarımızı aldık ama yinede dayanamayıp giysi de aldım. peşinde %20 ye kadar indirim yapıyolar.
gitmeyi düşünen arkadaşlara fikir olsun. eksikleri tamamlamak üzere gittiğim ve aldığım alışveriş listem ise şu şekildeydi;

Bebek için giysiler,
1. Hastane çıkışı ( 1adet tam takım 10 parça, 1 de 5 parça olandan)
2. Bebek pijama takımı (2 adet)
3. Yünlü- pamuklu zıbın (3 adet)
4. Pamuklu ayaklı tulum (4 adet)
5. Alttan çıtçıtlı uzun kollu ve yarım kollu bodyler (5’şer adet)
6. Mama önlüğü (2 adet)
7. Yelek 2 adet
8. Patik, çorap, kilotlu çorap
9. Ağız ve ter mendilleri
10. Polar, penye(2 adet), triko battaniye ayrıca kış tulumu olabilen fermuarlı battaniye
11. Atlet takımı
12. Bebek yatağı nevrsim takımı
13. Birkaç parça dışarıda giyebileceği elbise

Bebek için diğer bakım ihtiyaçları,
1. Islak Mendil unibaby 9 paket
2. Alt açma minderi ve yastığı
3. Yatak koruyucu alez çarşaf
4. Tırnak makası, törpüsü
5. Fırça ve tarak seti
6. Burun tıkanıklığı için burun aspiratörü
7. Sebamed bebek bakım ürünleri(Pişik kremi, şampuan, bebek yağı ve sabun)
8. bebek küveti, yatması için küvet süngeri ve ayrıca küvet filesi
9. Başlıklı bebek banyo havlusu
10. Biberon (Dr. Brown İçindeki mavi çubuk hava kabarcığı oluşturmuyor)
11. Hava çıkışlı, sterilize edilebilir ve kaynatılabilir emzik
12. Güvenli meyve sebze emme emziği
13. Cam rende
14. Emzik Bandı ve Emzik kutusu
15. Dalin granül sabun ve yumuşatıcı, sıvı deterjan

anne için ihtiyaçlar,
1. Sabahlıklı- pijama takımı
2. Emzirme sutyeni, emzirme atleti
3. Bebek emzirme yastığı
4. Göğüs pedi Lansinoh

bu listedeki tüm ürünler 900 tl ye yakın bişi tuttu, biz 720 tl civarında bir fiyat ödedik indirimle.. ayrıca çok ilgililerdi. öyle sizi meşhur mahmutpaşa esnafı gibi sürekli dibinizde gezip abla şunuda al bunu da al gibi laflarla taciz etmiyolar. siz neye ihtiyacınız varsa ona yönlendiriyolar..ben genel olarak beğendim havuzlu hanı. en güzeli de bir yerden alışverişimi yapıp çıktım. interneti falan pek takip eden biri değilim. çalışan biri olduğum için de her ihtiyaç için farklı farklı yerleri gezecek durumda da değildim. benim bu şekilde süper işime geldi yani. bu arada ağırlaşıyoruz ben bu handa gezmeye bile dayanamadım. hemencecik yoruluyoruz çünkü. he bu arada çay, meyvesuyu ikramı yapıp, oturma yerlerlerinde ara ara dinlenmeniz de güzel.

ben geçen hafta sonu alışveriş için değil de fikir edinme niyetiyle gittim. marka ve çeşit çok, bir yerde a'dan Z'ye herşeyin olması güzel. avm'lere de sık sık giderek fiyat araştırması yapan biri olarak burada fiyatların çok daha uygun olduğunu söyleyebilirim. sonuçta avm mağazalarında kira vs. giderler çok daha yüksek olduğundan fiyatlar da ona göre abartılı oluyor. aynı ürüne sırf gösterişli mağazalarda satılıyor diye fazla para ödemeye gerek yok bence. 1-2 ay sonra gidip bütün eksiklerimi oradan tamamlamayı düşünüyorum bu yüzden.

Ben de havuzlu hanı ziyaret eden hamilelerden biriydim. İşin gerçeği nette arama yaptığınızda karşınıza çıkıyor ve merak ediyorsunuz. Havuzlu handa hamilelik ve sonrası süreçte alınabilecek ne varsa içeren bir yer olması nedeniyle güzel. Aradığınız herşeyi 4-5 kat içerisinde bulabiliyorsun. Çok ucuz olduğu söylenemez hatta nakit para yoksa indirim bile zor oluyor. Bir mağazadan diğerine geçtiğinizde aynı ürünü farklı fiyata bile bulabiliyorsunuz. Tek mağazadan nakit para ve pazarlıkla herşeyi alırsanız karlı çıkabilirsiniz. Gidip ziyaret etmekte fayda çok fazla ümit bağlamaya gerek yok.

Back
X