- Konu Sahibi Melek gibiydi
-
şu an yüz yaşında gibiyim şaka yaptım 39 oda 29 ilk boşanmamda cocuklarımla annemin yanına gittim yıl 2006 ne oldu biliyormusun birlikte bir ay kalamadım onların evinde cocuklarımı istemediler babalarına geri yolamak zorunda kaldım ben tam 7 ay babamın gönlü olsun diye cocuklarımsız onların evinde geceleri inleyerek gecirdim ama olmadı cocuklarım gelemedi yanıma onlar yoksa bende cıktım evlerinde işte bununla evlendim sonuc bu haldeyim
annen baban tam dayaklık, çünkü çocuğu evlendirdikten sonra analık bitmiyor ömür boyu sürüyor sendeki de cesaret 10 yaş genç eşin yoksa yanlış mı okudum?boşanınca yinemi evleniceksin demişsin kolay gibi görünüyor olabilir ben ilk ayrıldıgım gün adliyeden cıkıca evi bulamamiştim biliyormusun 3 senede kendime zor geldim neler yaşadım ben biliyorum ama kimseye kendini ezdirmicem artık ayrılıksa ayrılık ölümse ölüm kimseni kulu kölesi degilim heleki kanburu hic değilim
yarın da camdan atsın değil mi ayrılın demeyelim size deselerdi nasıl ne yapardınız mesajı iyice okudunuz mu
tamda öyleydi kimse kimseyi sevmezmiş bunu ögrendim bişeye yararmı bilmem 650 milyon maşım var hepsi okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?