• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayal görmüş olamam değil mi....

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
günaydın kızlar.. dün geceden beri kafamda soru işaretleri.. birileriyle paylaşmak istedim..
dün gece salonda oturuyordum.(evımız eski bi bina.). salonun kapısı kapalıydı ve sanki kapının altından bi gölgenin gectiğini gördüm..
bazı nedenlerden dolayı boyle olu tskler

Son düzenleme:
gördüğün sadece bir karartı göz yanılgısı bu tür korkuların varsa inanışına göre ister felak nas dualarını oku istersen ve tekrardan böle bi karartı görürsen bi psikoloğa git.

Bencede bu kadar korkutma kendini qöz yanılmasıydı de qec. niye bu konuların üstüne bu kadar cok düsüyorsunuz anlamıyorum. kendinizi korkutmaktan baska birsey olmaz.

Son düzenleme:
Böyle şeyler olur. Kaç defa yaşadım ben de. Göz yanılsamasıdır. Aniden bir yöne bakınca farklı bir şeyler görür gibi oluyorsun. Asla bir önemi yok yani.

olabilir kendini korkutuyosan beyninin bi oyunu olabilir bende aşırı korktuğum zamanlarda evde ayak sesleri biri geçmiş gibi falan geliyo yanımdan yani:18:

bilinçaltı yanılsaması. O arada hırsız vs ihtimali yoksa ruhani varlıklar olamaz. Korkmayın. Ahiretle bu dnya arasında perde var,ne ölülerden ne de o ruhani alemden buraya bir ses yok.Bunlar filmlerde olur. Öyle olsaydı eğer emin olun ölen insanlar o toprak altında yaşadıkları sıkıntıları-çetin sorgulayışı,hesap verişi insanlara 'oraya iyi hazırlansınlar' diye uyarmak için tabiri caizse koşa koşa anlatırlardı. Böylece de dünya hayatının bir anlamı kalmazdı,çünkü bu durum herkesin ölmeden mezara girip görmüşçesine ayatlarına çekidüzen vermelerine sebep olurdu.

Biraz uzun oldu başka konulara girdim gibi ama demek istediğim; başka varlıklar düşüncesini silin atın kafanızdan ve korktuğunuzda Rabb'inizin sizi gördüğünü,O'nun herşeye gücü yettiğini ve bu sebeple de Euzu besmele çekerek her türlü insi ve cinni varlıklardan emniyet içerisinde olduğunzu düşünün.

Ayy böyle şeyler ben de çok yaşadım hatta bir keresinde elimde merdaneyle gördüğümü sandığım şeyin olduğu yere gittim ama elbette hiçbir şey yoktu.Özellikle evde yalnız olunca en ufak takırtıya korkuyo insan ama içini ferah tut göz yanılsamasıdır..

eğer her gölge doğaüstü bir yaratığın varlığına işaret olsaydı 100lerce görmüştük şimdiye tatlım, merak etme gözünü aniden çevirince karaltı gibi gelmiştir sana o, ya da dışardan araba ışığı gelmiştir bir şey olmuştur :34:

Son düzenleme:
Ben küçükken bu tür varlıklardan korktuğumda rahmetli babaannem Ramazan ayında tüm iblisler kilit altına vurulur insanlara bulaşamaz diye telkin ederdi beni, işe de yarardı Ramazan da hiç korkmazdım.

Sizin de göz yanılsaması yaşadığınızı düşünüyorum.

Ayrıca topik gidici...

Son düzenleme:
Valla benim kapının altından çok geçio o karartılar ama başka şeylere yormuyorum. :9:
İnsan beyni yapısı gereği hayaller ve yanılsamalar üzerinedir.
Büyük bir ihtimalle kendini durduk yere o tür şeylerle korkutup, düşünüyorsan beynin sana oyun oynar.
Korku filmi izliyorsan yada birileri sana bu tür şeyleri anlatıyorsa, kendi beyninde kurguladığın şylerle bu tür şeyler oluşturuyorsundur.
Yorma kafanı bunlara. Devam ederse psikoloğa görünmeni tavsiye ederim. :)

sakın böyle düşüncelere kaptırma kendini..
göz yanılması de we geç
içinin rahat etmesi için felak we nas oku....
ama sakın bu tip düşünceleri gecirme beyninden.gün gelir kaptırıwerirsin kendini en ufak bi çıt sesiyle korkudan ölürsün.yanlış anlama kendim yaşadığım için söylüyorum.wesweseye yer werme sakın

Back
X