Yıllarca kurduğunuz hayaller, umutlar. Hayattan istediğiniz şeyler. Bunlar olmayınca ya da bunlardan umudu kesince çektiğiniz acıya nasıl dayanıyorsunuz? Ama basit şeylerden bahsetmiyorum. Büyük şeylerden. Şuraya gidemedim, bunu alamadım gibi değil. Kaderiniz istediğiniz gibi olmayınca, ya da olmayacağını hissettiğinizde.
Ben hep iyi tarafından bakıyorum önce "yok yok öyle değildir şöyledir" gibisinden. Sonra hayal kırıklığına uğradığım zaman da çok etkileniyorum ve üzülüyorum belli bir zaman sonra zaten unutuluyor.
kazık yiyerek hayalkırıklığına uğradım. Baş edemiyorum. Yeni bir mutluluk kapısı açılınca hayalkırıklıkları geçiyor. Çok şükretmeyi denedim daha beterini düşünmeyi denedim ama malesef. Mutluluktan havalara uçacağımız bir şeyler yaşayınca ancak toparlanabiliyorsun. Umarım mutluluğu tadarım ben deYıllarca kurduğunuz hayaller, umutlar. Hayattan istediğiniz şeyler. Bunlar olmayınca ya da bunlardan umudu kesince çektiğiniz acıya nasıl dayanıyorsunuz? Ama basit şeylerden bahsetmiyorum. Büyük şeylerden. Şuraya gidemedim, bunu alamadım gibi değil. Kaderiniz istediğiniz gibi olmayınca, ya da olmayacağını hissettiğinizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?