- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Henüz yenisin diye gözünü korkutmuşlar.
Hiç sıkma canını, işini yap çık, fazla muhattap olmamaya çalış.
Kadrolusun diye seni kıskanmışlar.
Ben insanlara öğüt vermeyi hiç sevmem bende pek dinlemem bana verile öğüteri ama sana yasadıklarımı uzunca bir msja özel msj halinde atayım canım.. belki işine yarar belki brz yüreğin ferahlar.
geçio inan bana geçio hepsi..
sen dua et bol bol
kimsenin yaptığı yanına kalmaz üzülme
cahille laf yarıştırmaya gerek yok
kendilerine yazık ediyorlar
işimi yapabilmem için o programı öğrenmem gerekiyor ( çizim programı) bu da tek başıma halledebileceğim bir şey değil yani birilerine sorup öğrenmem lazım. ama öyle bir konuştular ki nasıl yardım isteyeceğimimza yetkim var imza attıracaklar bana bilmeden nasıl yapacağım
olgunlaşacaksın üzülme
ailenle mi yaşıyorsun
Zamanla ögreneceksin.
Okulda ögretilenler genelde teorikte kalıyor, çalışmaya başlayınca iş pratiğe dökülüyor...
söylemeyi unutmuşum. şefim okuduğum okulu da kötüleyip durdu yok marjinal okulmuş, doğru düzgün bir şey öğretmiyorlarmış vs.
yabancı bir şehirde bekar evinde olsan daha çok sıkıntı çekerdin
ev arkadaşı desen ayrı sorun
bir süre geçince nasıl tavır takınman gerektiğini öğreniyorsun
yani kendinden gelişiyor
ne yapacağım diye üzülme
dua et, zararlarından korunmak için
bir de seni başka yere gönderseler şehir dışı olmaz herhalde
en başta demorileze olmayı bırak onların amacı bu seni panikletip sonra bişey yapamaz hale getirmek bende seninkine benzer seyler yaşadım hele o sözleşmelilerin sana olan tavırları çok güldürdü beni kıskançlar sekerim bu kadar basit en başta dik durmayı öğren ne kadar eğilirsen fazlasını isterler hem öyle adam sürmek öyle kolay iş değil ne sandın sen devleti şekerim özel değil burası girmenin zor olduğu kadar atmakta zor hem sen en az bir yıl stajer memursun senin sorşturma geçirmen halinde amirinde soruşturma geçiri işe yeni başlamış birine niy yapadın diye savunma istendiğini hiç duymadım :)bide sakın zayıf görünme ve biraz dişli dur kıvrak cevaplarda yapıştırabilirsen senden uzak durdular demektir:)
ne kadar yazık bizlerde binbir ümitle iş sahibi olduk emekle olur bunlar ve umutlarının sonunda kendileri tatmin edemiş ezikliklerini seni ezzerek örtmeye çalışan bir yığın insan çok yazık birde size nacizane sözüm olacak 'devlet konumaz yazışır' bunu sakın unutma verilen işerde böyle onlar sözleşmeli ve imza sende sen yapmasanda işi imza senin mutlaka dikkat et tutanaklarla sorumluluğunu imza yetkisi olanlarla paylaş
Sakın takışma cevap verme ben çok sey kazandım tepkisizliğim ile.
Bol bol oku, dosya karıştır, yavas yavas emin adımlar at. Bırak hiç bi yetkin gibi yokmus gibi davran, onlara sorup sana haklarını vermeyecekler.
Asaletin önemli, yok yere kaybetme korkutmak için değil, her türlü şey olabilir devlette olmaz olmaz yok inan ki yok o yüzden diyorum.
özel msj atarken bir problem oldu ve silindi tekrar yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?