hayal kırıklığı çok mutsuzum :(

bana özelden size mail atabileceğim bir adres yazabilir misiniz sizinle konuşmak bana iyi geldi şuan ciddi korkularım var anlatmak istiyorum mümkün müdür? çok sağolun

Hayırlı olsun işin.. Yorumları okumadım ama seni deli gibi kıskanmışlar,ezmeye çalışıyorlar.. Fazla muhatap olma.. Saysızlık etmeden onların seviyelerine düşmeden cevabını ver,kendini ezdirme..yasal haklarını,kuralları, kanunları iyice oku araştır..Sana tavırlarına yasal hakların çerçevesinde cevabı yapıştır..

Bildiğini,öyle kolayca diş geçiremeyeceklerini görsünler... İnsanları anlamak mümkün değil,kendi cebini düşünmez milletin cebindeki parayı kıskanırlar... İş hayatı özelde de kamuda da kurtlar sofrası... Kendinden başka dostun olamaz....

canım gönderdim ama mailini bekliyorum

Canim mezun olur olmaz atanmissin ne guzel demek azimlisin asla vazgecme. Boyle aksi sefler mudurler hocalarin gozune girdigin an sn pirlanta olursun gozunde. Cizim icin kursa falan git cabala o zaman seni digerlerine karsida koruyan kollayan tek kisi sefin olacak

programla ilgili internetten bir şeyler öğrenebilirsiniz belki.. tüm yazıları videoları toplayın olmadı kurs alırsınız.. kıskançlıklarına yenilmeyin onların..

susmayacaksın öyle kolay ezilmiyeceğini herkese göstereceksin şefinde dahil kimse sana istediği gibi konuşamayacağını bilecek sabredeceksin sen hakkınla o konumdasın ilk atama yerim bir cezaeviydi yeni mezundum cezaevi müdüründen gardiyanına kadar herkesten laf işittim oradakilerin psikolojileri için devlet tarafından atanmışken kendi psikolojim bozulmuştu sustukça daha çok baskı gördüm ezemeyeceklerini yıldıramayacaklarını anladılar bu sefer farklı bir taktikler denediler üzerime iş yıktılar vs vs sonunda cezaevi müdürünü rapor ettim konum olarak benim üstümdü ama üstümüde rapor etme hakkım vardı bunu kullandım ama bu seferde şube müdürü akrabası çıktı merkeze çekti beni yine yılmadım dava ettim mahkeme merkeze çekilme kararımı bozdu ben görev yerime iade edildim o kapıdan girişimi hatırladıkça gülerim savaş kazanan bir komutan gibi hissediyordum şimdi çocuk şubeye bakıyorum kendi merkezimi açtım bir taraftan yani diyorum ki canım şeytan azapta gerek şefin ve avamesine yem olmayacağını göster haklarının farkında ol kimseye ezdirme kendini taviz tavizi doğurur sonra yakanı kurtaramazsın

carpediem hiç umutsuzluğa kapılma eğitime gittiğinde temel yapman gerekenleri öğrenmiş olacaksın zaten şu programı da bir şekilde hallettin mi tamamdır gerisini tecrübe ettikçe daha iyi öğrenirsin
bence sen onlara bir şekilde kadrolu olduğunu bir sınavı başararak oraya geldiğini belli et
belli ki seni hemen pasifize etmeye çalışıyorlar
Allah kolaylık versin
okadar üniversite okumuşsun sınavı kazanmışsın bunu mu yapamayacaksın halledersin sen

Kadrolu olduğun için kıskanmaları çok normal. Helal olsun ki atanabilmişsin. Bir kursa filan yazıl bence iş yerindekilerden medet bekleme. Çünkü onlar her zmn birşeyleri eksik öğretirler. Kaide budur. Unutma bu hayatta herkes kendi totosunu kurtarıyor.

Oraya gidebilmeyi başardysan çizim prog. hayli hayli halledersn. Sana güveniyoruz :)

kızlar hepinize yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim. inanın çok iyi geldi söyledikleriniz. korkmuyorum artık :)

bosver hiç canını sıkma bence sana comez ayagı yapmıslar resmen onemseme ısıne bak hereksle ıyı olmöak zorunda değilsin takılma cok fazla daha yenısın staj donemın bıtmeden ayagını kaydırmak ısteyen cok olur tartısmaya gırme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…