- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.185
- 798
- Konu Sahibi Canparcam055
-
Hem çalışıp, hem ev işi yapıp, hem de çocuk yetiştirebilen hatunlara hayranım. Helal valla, sizin yapamayacağınız şey yok diyorum yine bu vesile ileSanırım tam da burada hem calısıp, hem 2 cocuguna bakıp kpss hazırlanan bırı vardı kı bır suru vardır.
Evde olunca tum vaktınızı ders calısmaya mı harcıyorsunuz
Merhaba arkadaşlar
3 aylık evliyim.Evliliğim güzel gidiyor eşimi de çok seviyorum ama dünkü olay moralimi bozmaya yetti bile..Kizlar ben bu sene çalışmayıp evde kpssye hazırlanmak istiyordum.Bir senemı vereyim sessiz sessiz evimde ders çalışayim diyordum.Ama bu zamana kadar çalıştığim için eşimle para konusunda sıkıntı yaşamaya başladım sanki.Biz evimizin tün eşyalarını aldık ama dekorasyon olarak bişey almadık.Düğünden sonra rahat rahat alırız diye düşündük.Ama simdi herşeye ne.gerek var demeye basladi.Yatak odasına iki tane abajur alınacak ne gerek var.Koltuğa şal istedim 120 tl diye pahalı dedi.Salonda bir tane bile duvarda tablo yok.Kagİt üzerine baskı yaptırıp onu cerçevelettirnek istedim.Bir fotogtafcidan fiyat aldım iki büyük baskıya 250 dedi ve eşim yine çok pahalı...iyi bir işi var maddi sorunumuz borcumuz fikan da yok. Bazen oluyor al istediğini diyor bazen böyle saçma sapan şeyler yapıyor. Keşinlikle aşırı bir harcama filan da yapmıyorum aksine evim o kadar sade ki.Fazladan bir biblo bile uok...Bu sene güzelce ders çalışmak istiyordum ama sanki benim için hayal gibi rahat rahat ders çalışmak.Sizce kpss sevdasından vazgeçip özel sektörde calismaya devam mı etmeliyim ?Eş de olsa para konusunda başkasına muhtaç olmak p kadar kötü kı.Hem çalışıp hem kpss hem evlilik ise yürütemem arkadaşlar kendimi de biliyorum malesef...
Özenmişsiniz belli de saydiklerinizin hepsi gereksiz. Ayrıca kpss çok önemli. Siz boşverin bunları ders çalışın. Koltuğun şalı olmasa da üşümez o.
AsLinda gerçekten evim o kadar sade ve gösterişten uzak ki.Sadece zevkime göre birkaç bisye olsun yeter diye düşünüyorumKonunuzu okuyunca istedigi oyuncak slinmayinca agkayan bir cocuga benzettim. Koltiginun uzerine sal orten hic gormedim ben. Fazladan her esya da tozu alinmasi gereken is demektir. Ihtiyac degilse sadelik her zaman guzeldir. Kpss sizin asil ihtiyaciniz. Esyayi bosverin. Onlara verilecek paralarla biriktirip ben gelecegime yatirim yapardim.
Yeni evli oldugun icin simdi heves ediyorsun..ileride ne varsa kaldirmak isteyeceksin inan bana.AsLinda gerçekten evim o kadar sade ve gösterişten uzak ki.Sadece zevkime göre birkaç bisye olsun yeter diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?