- 15 Temmuz 2019
- 210
- 87
- 18
- 37
- Konu Sahibi Canparcam055
-
Ben işten ayrılalı bayagi bir zaman oldu. Bazen bana bir kıyafet beğeniyor 200 300 tl.İki tane al diyor.Bazen de böyle yapıyor...Kpss den sonra da çocuk düşünüyorum aslında ..Karışık bir konu. Yani aslında bence de koltuk salı abajur olmasa da olur ama Eşinizin tavrı işten çıkınca mi değişti hep mi böyleydi.
Bence bi sene kpss ye hazırlanın sonra da ise girersiniz.
Bunlari kafanıza takmaya hiic gerek yok bence. Sonuçta yaşam alanını etkileyen şeyler değil, yemek de değil yani bi önemi yok. Sınava odaklanın.bu çok daha önemli :)Ben işten ayrılalı bayagi bir zaman oldu. Bazen bana bir kıyafet beğeniyor 200 300 tl.İki tane al diyor.Bazen de böyle yapıyor...Kpss den sonra da çocuk düşünüyorum aslında ..
Evet çok haklısınız ama esimden bu konuda soğudum resmen ondan harçlık bile almak istemiyorumBırakın biblo olmasın 1 yıl tablo olmasın ne çıkar. Oturun bence kpss çalışın. Ben de oyle yapıyorum bu yıl. Ilerde çocuk olucak vs devlet gibisi yok biz kadinlar için. Hem maddi açıdan da daha iyi . Ozaman her istediğinizi alırsınız.
Hem 1 yıl Parayı da test kitaplarına verin :)
Hayir kesinlikle cimri değil.Ama her yeni evli insan evi için illaki dekarosyonla ilgili objeler alıyor alışveriş yapıyor.Ben de yeni evliyim ve insan hevesliyor illaki..Adam dışarda yemek yerken ona buna pahalı diyor, parası varken gezmeye hayır diyorsa cimri derim.
Ama yok koltuğa şal 120 tl, duvara baskı resim 250 TL bence de lüzumsuz ve pahalı.
Her dediğinize hayır demiyormuş, ama bana verilen tüm örnekler lüzümsuz objeler için çok geldi. Sıkmayın canınızı.
Acaba evde ders çalışmaktan sıkıldığınız için bahane ediyor olabilir misiniz? Çünkü eve tablo duvar kağıdı alınmadığı için neden motivasyonunuz düşsün ki?Bu sene güzelce ders çalışmak istiyordum ama sanki benim için hayal gibi rahat rahat ders çalışmak.Sizce kpss sevdasından vazgeçip özel sektörde calismaya devam mı etmeliyim
ama işte fıtratlar farklı. Ben de bir bayanım mesela, evlensem de baskı bir tabloya, ya da koltuk şalına o parayı vermem, ama gider haftasonu şehir dışı bir tatile hiç düşünmeden 1000 TL harcarım.Hayir kesinlikle cimri değil.Ama her yeni evli insan evi için illaki dekarosyonla ilgili objeler alıyor alışveriş yapıyor.Ben de yeni evliyim ve insan hevesliyor illaki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?