hayal kırıklığı.

ben kolay kolay boyle bir dua etmem ama, yuva yikmaktan korkmayanin, gunahsiz bir ya da birkac cocugu babasiz birakmaktan, sebebi her ne olursa olsun bir kadinin nikahli oldugu adami elinden almaktan. baskasinin kocasinin amiyane tabiriyle "altina yatmaktan" utanmayan kadinlarin basina neyi hak ediyosa o gelsin insallah

haklısınız bayanlar bu zamana kadar duygularımla hareket ettim ve kaybettim. Başkasıyla evlensem de evlenmesem de en doğru karar ondan ayrılmak. Bana hayır gelmez bu adamdan...

bu kararınıza sevdindim,5 yıldır yapamadığınız şeyi bizlerin 1-2 yorumuyla yapmayı düşünmeniz çok güzel..umarım bu karar gerçektir.

Adam sana çok rahat rest çekebiliyo ya evlen ya bekle diyo bekliceni biliyo çünkü zayıfsın, güçlü olsan boşanda gel demeyi bilirdin, ayrıca evlilik kağıt üstünde bu en beylik yalan tamam bunu yedin anladık ama çocuklarda mı kağıt üstünde????

Arkadaşlara kesinlikle katılıyorum... Bekar biri olarak evli, hatta çocuklu birini beklemek ömrünü tüketmekten başka hiçbişey değil.... Evliliği gerçekten sorunlu olan adam, başkasını seviyosa 5 yıl ne olursa olsun evli olarak beklemez. Tut ki boşandı ve evlendiniz, çocukları da varmış, sizde huzur bırakırlar mı sanıyosun?-ki haklı olacaklar, kızsan da haksız olan sen olacaksın herkesin gözünde. Emin ol, kocanın gözünde bile...
Bak, kimse kimsenin yerini tutamaz, belki ömür boyu aklının bir köşesinde kalacak o şahıs !!! Ama adamakıllı bi evlilik yaptığında emin ol, bu saçma sapan geçen yıllarına kahredeceksin..... ''iyi ki'' diyeceksin. Mantıklı ol, daha mantıklı biriyle kur yuvanı..gerisi hikaye, kalbini dinleme, aklını kullan

Arkadaşlar; "evli erkekle birlikteyim" cümlesini okuyunca farkında mısınız bilmiyorum çok ağır davranıyoruz karşımızdakine. Hata yapmak bizler içindir; ancak hakaret etmek çok da makul bir çözüm yolu değil. (BENCE) Biraz daha sağduyulu davranalım bence. Allah "Yap" desin hepimiz böyle bir hata yaparız. Bu cümlemin üzerine "Hayır, ben yapmam" diyen varsa onun inancından şüphe duyarım.

Ebralsu; yaptığının gerçekten hata olduğuna inanıyorsan ve gerçekten pişmansan vazgeç; ama senin için de ufak da olsa seviyorum yine olsa yine birlikte olurum düşüncesi varsa zaten sağlıklı bir ayrılık olmaz, bu defa başka biri ile evlendiğinde görüşmeye devam edersin.

Öncelikle kafanda bitir. Bizleri boşver, kendin düşün; bu yükü kaldırabilecek misin? O şahsın çocuklarının karısının karşısına çıkma cesaretin olacak mı? Ya onları da boşver, bu durumu babana, kendi çocuklarına izah edebilecek misin? Cevap hayırsa yapacağını biliyorsun.

pardonda Allah niye böyle bişeyi yap desin, şeytan her zaman nefsimizi dener bunu desen anlarımda Allah bizi kötü şey için yönlendirmez öyle olsa beynimiz olmazdı yap derdi yapardık pc oyunu gibi

pardonda Allah niye böyle bişeyi yap desin, şeytan her zaman nefsimizi dener bunu desen anlarımda Allah bizi kötü şey için yönlendirmez öyle olsa beynimiz olmazdı yap derdi yapardık pc oyunu gibi

Yanlış düşünüyorsun, büyük konuştuğun şeyler başına gelmedi mi hiç ya da kınadığın duruma düşmedin mi? Bununla alakalı ayet-hadis bulurdum kaynak göstererek yazardım ama uykusuzluk dolayısı ile elim gitmiyor; üzgünüm.

bence bul yaz, Allahın bizi kötü yola sevk ettiğine dair bi ayet bul anırıyım bende burda,büyük konuştuğum şeyler başıma geldi ama bunun için Allah istedi demedim ben hiç

Gençliğine yazık etmişssin yıllarını vererek.. Bir yuvanın üstüne yuva kurmaya kalkma..Hala bir şansın var bence... İlk evliliğin olucak sanırım, neden sende kendin gibi ilk duyguları beraber yaşayacağınız birisini tercih etmiyorsun...

Eski eş, çocuk.. bunların üstüne yuva kurarark mutlu olanı görmedim ben...Seni eleştirmiyorum, yargılamıyorum da..Ben evli birine değil beş yıl bekar birine bile o şansı vermezdim evlenmeye niyeti olanın evleneceği kanaatindeyim...

Eğer devam edersen daha çok 5 yıllar bekleyeceğini düşünüyorum... Hemde hiç mutlu olamıyacağın bir yaşam için...

Sen hicbirine yanma. Kendi yaptigina yan, evli cocuklu biriyle olduguna yan. Neden yaa, neden evli erkekler? Asla buyuk konusmam artik, cunku basima geldi dediklerim ama bu farkli. Evli cocuklu bir erkekle senin ne isin var? Yapmamaliydin, askindan olsen gene de yapmamaliydin

yuva yıkanın yuvası olmaz..... bak o adam sanada yar olmamıs olmazda.... cocuklarıda varmış.... yazık üzüldüm... sen evlı olsan kocan 5 yıldır baskasıyla bırlıkte olsa hosuna gıdermı.... sen yaptıgına göre.... ne dıyım rabbım dogru yolu göstersın.... ve kımsenın basına vermesın...

bu arada karisini aldatan hicbir erkek karimi cok seviyorum cok iyi anlasiyoruz demez zaten
biz aslinda cok mutlu bir aileyiz seninle vaktimi geciriyorum demez..ve kolay kolayda hicbiris karisini bosayip öbürüyle evlenmez
bunlari yutan kadinlar hala var bravo

anam kimse buraya böyle konular açmasın burdaki namus abidesi hiç hata yapmamış sütten çıkma ak kaşık hanımlar parçalayacak yoksa sizi naasıl bi kinle hemen atlıyosunuz konu sahibinin üstüne sanki konudaki adam kendi kocanız insanların yaşadıklarınada acılarınıda saygınız yok..hiç kimse sınanmadığı bir günahın masumu saymasın kendini biraz daha ılımlı yorumlarda bulunalım bence..ben de böyle bi konunun tam ortasında olduğumdan biliyorum ki herzaman 2.kadın hatalı değildir..daha önceki konumda eltimden bahsetmiştim kaynımda 5 yıldır başka bi hanımla birlikte görünürde eşini aldatıyo gibi görünsede eşinin boşanmak istememesi üzerine 2 eşli bi hayat sürüyo..vah acıdım o kadına dediğiniz nikahlı eş sizin sandığınız kadar masum olamayabiliyo bazen eşi ayrılmak istiyo ama kadın inadından hayatı zahir ediyo herkese..öyle boşansında gelsin demek kadar kolay değil boşanmak!... bunu bilin istedim..konu sahibi arkadaşım sana gelincede tamam sevmişsin güvenip beklemişsin ama karşındaki adam değilmiş malesef diğer görücü için hemen karar verme aklında başka biri varken başlama hiç bence..hakkında hayırlısı olsun arkadaşım çokda üzme kendini...

lütfen bahsettiğin ayetleri bulup bizimle paylaşırmısın bu nasıl? diğeride emir değildi, zaten

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; amacım senin mesajını bu şekilde düzelttirmek değildi; ancak takdir edersin ki üslup önemlidir; hassasiyetim için üzgünüm.

Hz. Peygamber (s.a.s) "Din kardeşini, bir suçundan dolayı ayıplayan kimse, o suçu kendisi de işlemedikçe ölmez" (Tirmizî, Kıyamet, 53) buyurarak, müslümanların, hatalarından dolayı birbirlerini kınamaları ve hor görmelerinin, kendileri için ne derece kötü bir sonuca yol açtığına dikkat çekmiştir.

Bu da ikinci kaynağım:
İnsanların hatalarını yüzüne söylemek veya arkasından konuşmak günah mıdır? Kınama ile ilgili hadis var mıdır? | Sorularla İslamiyet

Daha bakardım ama dediğim gibi çok uykusuzum. Üzgünüm.

Büyük lokma ye büyük söz söyleme demiş atalarımız. Kimsenin ileride ne olacağı belli olmaz.. Kimseyi kınamamak lazım..

Fakat bunca sene boş bir hayale kaptırmışsınız kendinizi... Artık daha gerçek bir hayata adım atın yanlışlıklardan kurtularak,yuva yıkmadan kendize ait bir yuva kurun...

bunlardan çıkardığın anlam Allah yap diyo bizde yapıyoruz mu? o zaman katiller tecavüzcüler vs pekala Allah yap dedi bizde yaptık der, beynin niye var denge sağla diyemi, insan yaptığı hataları ya aklının ya da vicdanının sesini kulak ardı ettiği için yapar, dürüst insansa yaptığı hatalar için ben yaptım der bu kadar

Ayrıca hangi hata 5 yıl sürebilir, burda dini şeyler tartışmak istemiyorum o yüzden yazdıklarını uykusuzluğunun verdiği sersemliğe bağlıyorum bence sen git uyu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…